to sa pedaly ? Oni sie bawia w kolejarza ? Czy sa tak popierdoleni ?
Trudno powiedziec, ciezko znalezc cokolwiek o nich ale ja wnioskuje, ze szczegolnie w tym drugim teledysku nasmiewaja sie z przewrazliwionych katoli i innych fanatykow pokazujac calkowite przeciwienstwo ich wartosci. Stad ta cala orgia i upadek wartosci moralnych w scenerii Ostatniej Wieczerzy ; D Rzecz w tym, ze ma byc z jajem a ja jako katolik nie czuje sie obrazony, potrafie sie smiac z tego, wielu fanatykow jednak jest oburzonych, beka z nich ; D
Fake e: A przypomnialem sobie, ze moze to byc rowniez analogia do ateizmu i podwazanie istnienia Boga, stad ten kroliczek wielkanocny ktory jest tak samo prawdziwy i udowodniony jak istnienie Boga czy Jezusa.
to sa pedaly ? Oni sie bawia w kolejarza ? Czy sa tak popierdoleni ?
Trudno powiedziec, ciezko znalezc cokolwiek o nich ale ja wnioskuje, ze szczegolnie w tym drugim teledysku nasmiewaja sie z przewrazliwionych katoli i innych fanatykow pokazujac calkowite przeciwienstwo ich wartosci. Stad ta cala orgia i upadek wartosci moralnych w scenerii Ostatniej Wieczerzy ; D Rzecz w tym, ze ma byc z jajem a ja jako katolik nie czuje sie obrazony, potrafie sie smiac z tego, wielu fanatykow jednak jest oburzonych, beka z nich ; D
Fake e: A przypomnialem sobie, ze moze to byc rowniez analogia do ateizmu i podwazanie istnienia Boga, stad ten kroliczek wielkanocny ktory jest tak samo prawdziwy i udowodniony jak istnienie Boga czy Jezusa.
GoT, jestes za prosty zeby wymyslic cos lepszego...nie rusza mnie Twoje pierdolenie od jakiegos czasu. Beka z Ciebie, typie.
ATAKOWAŁEM JUŻ CHRZEŚCIJAŃSTWO NA PODSTAWIE LOGICZNYCH, INTELIGENTNYCH ARGUMENTÓW. TERAZ PO PROSTU BLUŹNIĘ PROSTACKO. BO WIEM, ŻE SKORO JESTEŚ KATOLEM TO COŚ SIĘ TAM W TOBIE RUSZA, TYLKO NA FORUM NIE OKAŻESZ TEGO
BUK OGLĄDAŁ JAK DYMAŁEM MU STARĄ I PŁAKAŁ W KĄCIE. PODSZEDŁEM DO NIEGO I ODDAŁEM EJAKULAT NA JEGO TWARZ.
GoT wyznawco Swarożyca, wprowadzisz mnie do swej sekty religijnej? Zawsze marzyłem o zaszczytnym tytule nadczłowieka, ale mówili , że jestem za niski, wierzę, iż w Twojej religii ważna jest przede wszystkim czystość krwi.
Ave _________________ This user's signature has been disabled
BUK OGLĄDAŁ JAK DYMAŁEM MU STARĄ I PŁAKAŁ W KĄCIE. PODSZEDŁEM DO NIEGO I ODDAŁEM EJAKULAT NA JEGO TWARZ.
GoT wyznawco Swarożyca, wprowadzisz mnie do swej sekty religijnej? Zawsze marzyłem o zaszczytnym tytule nadczłowieka, ale mówili , że jestem za niski, wierzę, iż w Twojej religii ważna jest przede wszystkim czystość krwi.
Ave
W NASZYCH SZEREGACH NIE MA NADLUDZI.
Chciałbym w jednynej słusznej wierze zgłębiać tajniki męskości, życie nie było mnie w stanie nauczyć tego, co masz do zaoferowania Ty z Twoją sektą. _________________ This user's signature has been disabled
Ave
Chciałbym w jednynej słusznej wierze zgłębiać tajniki męskości, życie nie było mnie w stanie nauczyć tego, co masz do zaoferowania Ty z Twoją sektą.
GoT, jestes za prosty zeby wymyslic cos lepszego...nie rusza mnie Twoje pierdolenie od jakiegos czasu. Beka z Ciebie, typie.
ATAKOWAŁEM JUŻ CHRZEŚCIJAŃSTWO NA PODSTAWIE LOGICZNYCH, INTELIGENTNYCH ARGUMENTÓW. TERAZ PO PROSTU BLUŹNIĘ PROSTACKO. BO WIEM, ŻE SKORO JESTEŚ KATOLEM TO COŚ SIĘ TAM W TOBIE RUSZA, TYLKO NA FORUM NIE OKAŻESZ TEGO
Tak, strasznie mnie rusza ze jakis pojeb sobie napisze to czy cos innego na forum nt. mojej relgii. Wszystko da sie logicznie zaprzeczyc, Twoje teorie tez po glebszej analizie ZAPEWNE moglbym poddac watpliwosciom. Oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze nie ma dowodow na istnienie Boga ale w tej wierze zostalem wychowany i nie moglbym robic na przekor moim bliskim, a w szczegolnosci bardzo religijnej osobie ktorej niestety z nami juz nie ma. Teraz placz mi kurwo ocean i nie mam zamiaru podejmowac dalszej dyskusji na ten temat bo powiedzialem juz wszystko. Zamierzam teraz kontynuowac temat epickiego wykonawcy, ja ide po szlugi i zapalic sobie czyscioszka a Ty sie namyslaj ; D
Ave
Chciałbym w jednynej słusznej wierze zgłębiać tajniki męskości, życie nie było mnie w stanie nauczyć tego, co masz do zaoferowania Ty z Twoją sektą.
NIE WIEM NIC NA TEMAT SEKT.
Przede mną nie musisz tego taić towarzyszu. Swarożyc z Tobą. _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum