|
| Author |
Message |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#1 Posted: 25 Jul 2010 04:29 pm Post subject: Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad |
|
|
Właśnie sobie uświadomiłem, że łatwe dziwki, które się ruchają od kopa na imprezie są mega złem.
Jebać je, gdyby nie moja jurnosc i alkohol gardzilbym nimi - ale znow mi sie nie udaje kurwa i chce o zmienic. szukam ze świecą prawdziwej kobiety.
Proszę o wypowiedzi i opinie |
|
| Back to top |
|
 |
olaboga
 Group: Members Joined: 25 Apr 2010 Posts: 1105 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#2 Posted: 25 Jul 2010 04:30 pm Post subject: |
|
|
no shit sherlock _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#3 Posted: 25 Jul 2010 04:31 pm Post subject: Re: Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad |
|
|
| arczan wrote: | Właśnie sobie uświadomiłem, że łatwe dziwki, które się ruchają od kopa na imprezie są mega złem.
Jebać je, gdyby nie moja jurnosc i alkohol gardzilbym nimi - ale znow mi sie nie udaje kurwa i chce o zmienic. szukam ze świecą prawdziwej kobiety.
PRZESTAŃ CHODZIĆ NA IMPREZY Z PODLUDŹMI. |
|
| Back to top |
|
 |
arczan

|
#4 Posted: 25 Jul 2010 04:33 pm Post subject: Re: Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad |
|
|
| Scream wrote: | | arczan wrote: | Właśnie sobie uświadomiłem, że łatwe dziwki, które się ruchają od kopa na imprezie są mega złem.
Chce mieć w sobie siłę aby powiedzieć super wybajerzonej kurwie mam wyjebane na Twoja cipe i chuj zrobic troll face i zobaczyc jej fu fu fu fejs |
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#5 Posted: 25 Jul 2010 04:36 pm Post subject: |
|
|
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#6 Posted: 25 Jul 2010 04:37 pm Post subject: |
|
|
to kurwa nie idz na pedagogiczny ;D pewnie bedziesz mial tak jak u mnie z tymi latwymi szmatami
lepiej idz na agh to bedziesz zyl w prawosci i umrzesz niezamoczywszy  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arczan

|
#7 Posted: 25 Jul 2010 04:37 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | to kurwa nie idz na pedagogiczny ;D pewnie bedziesz mial tak jak u mnie z tymi latwymi szmatami
lepiej idz na agh to bedziesz zyl w prawosci i umrzesz niezamoczywszy  |
no kurwa na pewno i wiem o tym ja pierdole  |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#8 Posted: 25 Jul 2010 04:39 pm Post subject: Re: Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad |
|
|
| arczan wrote: | | Scream wrote: | | arczan wrote: | Właśnie sobie uświadomiłem, że łatwe dziwki, które się ruchają od kopa na imprezie są mega złem.
Chce mieć w sobie siłę aby powiedzieć super wybajerzonej kurwie mam wyjebane na Twoja cipe i chuj zrobic troll face i zobaczyc jej fu fu fu fejs |
ZRÓB TAK. PAMIĘTASZ PIRAMIDĘ POTRZEB? PAMIĘTASZ CO Z NIĄ ROBIŁEM? WYOBRAŹ SOBIE, ŻE W MOMENCIE KIEDY STARASZ SIĘ JEJ TAK POWIEDZIEĆ, A NIE MOŻESZ JAKIEŚ ZWIERZE PRZEWYŻSZA CIĘ, AŻ O 3 SZCZEBLE W HIERARCHII WARTOŚCI I POMYŚL SOBIE: KURWA JESTEM PODZWIERZECIEM. JEŚLI CIĘ TO NIE RUSZA, TO NIESTETY NIE MOGĘ CI POMÓC.  |
|
| Back to top |
|
 |
arczan

|
#9 Posted: 25 Jul 2010 04:40 pm Post subject: Re: Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad |
|
|
| Scream wrote: | | arczan wrote: | | Scream wrote: | | arczan wrote: | Właśnie sobie uświadomiłem, że łatwe dziwki, które się ruchają od kopa na imprezie są mega złem.
ZRÓB TAK. PAMIĘTASZ PIRAMIDĘ POTRZEB? PAMIĘTASZ CO Z NIĄ ROBIŁEM? WYOBRAŹ SOBIE, ŻE W MOMENCIE KIEDY STARASZ SIĘ JEJ TAK POWIEDZIEĆ, A NIE MOŻESZ JAKIEŚ ZWIERZE PRZEWYŻSZA CIĘ, AŻ O 3 SZCZEBLE W HIERARCHII WARTOŚCI I POMYŚL SOBIE: KURWA JESTEM PODZWIERZECIEM. JEŚLI CIĘ TO NIE RUSZA, TO NIESTETY NIE MOGĘ CI POMÓC.  |
o kurwa smiech irl :DDDDDD |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#10 Posted: 25 Jul 2010 04:46 pm Post subject: |
|
|
got co dojebał  _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#11 Posted: 25 Jul 2010 04:49 pm Post subject: |
|
|