tzn? co chcesz dokladnie? rozpis treningu, filmiki jakies?
iso ciebie jak sie tam spinasz
luzno, co prawda filmik jest nie tak stary ale duzo rzeczy nowych sie dowiedzialem, poprawilem popa (tu prawie go nie widac), zmienilem zle nawyki i ogolnie progres mam
Link _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA
tzn? co chcesz dokladnie? rozpis treningu, filmiki jakies?
iso ciebie jak sie tam spinasz
luzno, co prawda filmik jest nie tak stary ale duzo rzeczy nowych sie dowiedzialem, poprawilem popa (tu prawie go nie widac), zmienilem zle nawyki i ogolnie progres mam
miałeś dać na pma ale ok jakoś może uda się tu wejść ze szkoły
jeden chuj przeciez. a co on chce? jakies rady czy co? gdzie on sie uczy? byl na warsztatach jakis? udziela sie w srodowisku? moze go znam _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA
jeden chuj przeciez. a co on chce? jakies rady czy co? gdzie on sie uczy? byl na warsztatach jakis? udziela sie w srodowisku? moze go znam
ją ją, nie znasz chyba cuz ona z Kielc jest
nie wiem czy się udziela w środowisku cuz nie pytałem, chciała zobaczyć jak Ci idzie poping czy jak to się tam zwie bo sama takowy ćwiczy i twierdzi, że jest trudny
Last edited by Sysio on 28 Apr 2010 05:38 pm; edited 1 time in total _____________________ THIS IS SPARTA!!!
Azure wrote:
Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE
jeden chuj przeciez. a co on chce? jakies rady czy co? gdzie on sie uczy? byl na warsztatach jakis? udziela sie w srodowisku? moze go znam
nie wiem czy się udziela w środowisku cuz nie pytałem, chciała zobaczyć jak Ci idzie poping czy jak to się tam zwie bo sama takowy ćwiczy i twierdzi, że jest trudny
no jest bardzo trudny, niech do mnie napisze na gg to raz na czas moze sie przejechac do moich chlopakow do krakowa na trening, dostanie porzadna dawke wiedzy. poza tym daj mu ten link i to pozycja obowiazkowa - 3 rozne osoby, 3 rozne poglady, 3 rozne rodzaje wiedzy. ja bienia znam i np. wiem, ze on DUZO da twojemu ziomowi, ja po 4 godzinach jego warsztatow ledwo siegalem reka do tylka ale mialem jebana satysfakcje
no jest bardzo trudny, niech do mnie napisze na gg to raz na czas moze sie przejechac do moich chlopakow do krakowa na trening, dostanie porzadna dawke wiedzy. poza tym daj mu ten link i to pozycja obowiazkowa - 3 rozne osoby, 3 rozne poglady, 3 rozne rodzaje wiedzy. ja bienia znam i np. wiem, ze on DUZO da twojemu ziomowi, ja po 4 godzinach jego warsztatow ledwo siegalem reka do tylka ale mialem jebana satysfakcje
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum