#1Posted: 10 Apr 2011 05:42 am Post subject: Dowcipy o Kaczyńskich
Owszem wrzucamy tu dowcipy o Kaczyńskich. Jako pierwszy wrzucam niedościgniony klasyk:
-Dlaczego Lech Kaczyński nie lata samolotem?
-Bo nie żyje _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
To może ja przedstawię wam pewien, ponoć autentyczny, motyw.
Kilka miesięcy po katastrofie pod Smoleńskiem, gdy trąbili jeszcze o tym dużo w telewizji, Maciej murzyn i jego koledzy wybrali się na imprezę do Katowic.
Weszli do "Żabki" i ze sprzedawczynią nawiązał się taki oto dialog. Jeden z kolegów Macieja zwraca się do sprzedawczyni;
- Poproszę zimnego Lecha.
- Puszka/Butelka?
- A w trumnie jest?
Pewnego razu wybrałem się z Maciejem na piwo. Stoimy, gadamy o pierdołach, a Maciej do mnie:
- Opowiedzieć ci antysemicki kawał?
Ja mówię;
- Dobra, dajesz.
Jako, że Maciej bardzo często pali dowcipy (do tego stopnia, że zanim kończy opowiadać zdążam usnąć albo wiem wszystko ocb i dowcip przestaje być śmieszny), to Maciej zadzwonił do tej swojej laski (nie pamiętam imienia), by mu przypomniała kawał.
Gdy przypomniał sobie kawał, to zaczął mi go opowiadać. Po kilku sekundach zauważyłem jednak, że "bohaterami" kawału są Cyganie i moja morda rozdziawiła się o tak ";DDDDDDDDDDDDDD".
Po krótkiej rozmowie-wyjaśnieniu sprawy wyszło na jaw, że Maciej nie znał pojęcia "antysemicki", antysemityzm".
Tyle.
Last edited by srubokret on 10 Apr 2011 06:19 am; edited 2 times in total
Pewnego razu wybrałem się z Maciejem na piwo. Stoimy, gadamy o pierdołach, a Maciej do mnie:
- Opowiedzieć ci antysemicki kawał?
Ja mówię;
- Dobra, dajesz.
Jako, że Maciej bardzo często pali dowcipy (do tego stopnia, że zanim kończy opowiadać zdążam usnąć albo wiem wszystko ocb i dowcip przestaje być śmieszny), to Maciej zadzwonił do tej swojej laski (nie pamiętam imienia), by mu przypomniała kawał.
Gdy przypomniał sobie kawał, to zaczął mi go opowiadać. Po kilku sekundach zauważyłem jednak, że "bohaterami" kawału są Cyganie i moja morda rozdziawiła się o tak ";DDDDDDDDDDDDDD".
Po krótkiej rozmowie-wyjaśnieniu sprawy wyszło na jaw, że Maciej nie znał pojęcia "antysemicki", antysemityzm".
Tyle.
Typowo dla Maćka, śmieszny fail ;d _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
No, trochę dupa, bo jakiś czas temu w telewizji trąbili sporo o tzw. "Problemie antysemityzmu w RP", który owszem jest, ale jedynie w zakutych łbach lewackich krzykaczy z pejsami, których to bastionem jest np. szmatławiec zwany "Gazetą Wyborczą"
a ty się grubasie nie śmiej, bo kurwa sam jesteś śmieszny z tym swoim brzuchem i pryszczatym ryjem _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
No, trochę dupa, bo jakiś czas temu w telewizji trąbili sporo o tzw. "Problemie antysemityzmu w RP", który owszem jest, ale jedynie w zakutych łbach lewackich krzykaczy z pejsami, których to bastionem jest np. szmatławiec zwany "Gazetą Wyborczą"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum