|
| Author |
Message |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#1 Posted: 05 Jan 2011 12:04 pm Post subject: HISTORIA SYLWESTROWA |
|
|
bo podpalilem mu brew gdy zlapal zgona na sylwestrze i chujow tez na mordzie narysowalem mu multum
gdy sie obudzil chcial isc z sylwestra ja go prosilem zeby zostal i powiedzialem zeby mi jebnal w morde ale zostal no i jebnal mi w morde ale poszedl
radzio sie obrazil i poweidzial ze nie pije ze mna do czasu gdy nie odrosnie mu brew  _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#2 Posted: 05 Jan 2011 12:05 pm Post subject: |
|
|
ja bym ci po prostu wpierdolił _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7980 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#3 Posted: 05 Jan 2011 12:06 pm Post subject: Re: HISTORIA SYLWESTROWA |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | bo podpalilem mu brew gdy zlapal zgona na sylwestrze i chujow tez na mordzie narysowalem mu multum
gdy sie obudzil chcial isc z sylwestra ja go prosilem zeby zostal i powiedzialem zeby mi jebnal w mordeale zostal no i jebnal mi w morde ale poszedl
radzio sie obrazil i poweidzial ze nie pije ze mna do czasu gdy nie odrosnie mu brew  |
Też kiedyś dostałem w mordę, jak tak powiedziałem. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
|
#4 Posted: 05 Jan 2011 12:07 pm Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | Pan_Jezus wrote: | bo podpalilem mu brew gdy zlapal zgona na sylwestrze i chujow tez na mordzie narysowalem mu multum
gdy sie obudzil chcial isc z sylwestra ja go prosilem zeby zostal i powiedzialem zeby mi jebnal w mordeale zostal no i jebnal mi w morde ale poszedl
radzio sie obrazil i poweidzial ze nie pije ze mna do czasu gdy nie odrosnie mu brew  |
Też kiedyś dostałem w mordę, jak tak powiedziałem. | tylko ze ja nie lezalem po tym na ziemi przez nastepne dwie godziny  _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7980 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#5 Posted: 05 Jan 2011 12:08 pm Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | arbarlex wrote: | | Pan_Jezus wrote: | bo podpalilem mu brew gdy zlapal zgona na sylwestrze i chujow tez na mordzie narysowalem mu multum
Też kiedyś dostałem w mordę, jak tak powiedziałem. | tylko ze ja nie lezalem po tym na ziemi przez nastepne dwie godziny  |
No proste, że ja też nie
Nie rób mi lipy na forum _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#6 Posted: 05 Jan 2011 12:10 pm Post subject: |
|
|
pozdro dla prawdziwych _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#7 Posted: 05 Jan 2011 12:11 pm Post subject: |
|
|
 _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00