|
Author |
Message |
cbxor
Group: Members Joined: 28 Feb 2025 Posts: 484 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#1 Posted: 22 Mar 2025 11:25 pm Post subject: pojebane sny |
|
|
ostatnio mam pojebane sny. np przed chwilą śniło mi się że z Belmondziakiem byłem w stanach i miałem iść z jakimiś dwiema fajnymi małolatami na spotkanie ale spotkałem po drodze starego kolege z którym kradłem napoje w szkolnej stołówce. naglę wyladowalem w jednej z klas gdzie w otwartym oknie wylądował sokół wędrowny . próbowałem przegonić go kapciem a ten rzucił się na mnie i przegryzł tętnice szyjną. wtedy się obudziłem  |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 4273 Gold: 0.10
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#2 Posted: 22 Mar 2025 11:30 pm Post subject: |
|
|
Może nie każdy musi się ze mną zgadzać, ale sny no iluzja, zakrywają prawdziwą przestrzeń, w której się znajdujemy, gdy śpimy i robione są nam niekiedy chore rzeczy wtedy, bo jesteśmy podzieleni w czasie, trochę tu, trochę tam i nie pamiętamy zbytnio niestety, co się dzieje na tym drugim planie, a ma to związek z szarakami, które dla własnej chorej satysfakcji prowadzą wtedy na nas eksperymenty, operują czy nawet zamykają w jakiejś przestrzeni. |
|
Back to top |
|
 |
cbxor
|
#3 Posted: 22 Mar 2025 11:32 pm Post subject: |
|
|
fafnir wrote: | Może nie każdy musi się ze mną zgadzać, ale sny no iluzja, zakrywają prawdziwą przestrzeń, w której się znajdujemy, gdy śpimy i robione są nam niekiedy chore rzeczy wtedy, bo jesteśmy podzieleni w czasie, trochę tu, trochę tam i nie pamiętamy zbytnio niestety, co się dzieje na tym drugim planie, a ma to związek z szarakami, które dla własnej chorej satysfakcji prowadzą wtedy na nas eksperymenty, operują czy nawet zamykają w jakiejś przestrzeni. |
sokół był zły bardzo. jak Ci się spało? |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#4 Posted: 22 Mar 2025 11:33 pm Post subject: |
|
|
cbxor wrote: | fafnir wrote: | Może nie każdy musi się ze mną zgadzać, ale sny no iluzja, zakrywają prawdziwą przestrzeń, w której się znajdujemy, gdy śpimy i robione są nam niekiedy chore rzeczy wtedy, bo jesteśmy podzieleni w czasie, trochę tu, trochę tam i nie pamiętamy zbytnio niestety, co się dzieje na tym drugim planie, a ma to związek z szarakami, które dla własnej chorej satysfakcji prowadzą wtedy na nas eksperymenty, operują czy nawet zamykają w jakiejś przestrzeni. |
sokół był zły bardzo. jak Ci się spało? | nie spało mi się w ogóle.. trochę poleżałem, z jednego boku na drugi i tak dalej i wkurwiłem się, wstałem, zrobiłem kawę i zacząłem palić papierosa. |
|
Back to top |
|
 |
cbxor
|
#5 Posted: 22 Mar 2025 11:35 pm Post subject: |
|
|
fafnir wrote: | cbxor wrote: | fafnir wrote: | Może nie każdy musi się ze mną zgadzać, ale sny no iluzja, zakrywają prawdziwą przestrzeń, w której się znajdujemy, gdy śpimy i robione są nam niekiedy chore rzeczy wtedy, bo jesteśmy podzieleni w czasie, trochę tu, trochę tam i nie pamiętamy zbytnio niestety, co się dzieje na tym drugim planie, a ma to związek z szarakami, które dla własnej chorej satysfakcji prowadzą wtedy na nas eksperymenty, operują czy nawet zamykają w jakiejś przestrzeni. |
sokół był zły bardzo. jak Ci się spało? | nie spało mi się w ogóle.. trochę poleżałem, z jednego boku na drugi i tak dalej i wkurwiłem się, wstałem, zrobiłem kawę i zacząłem palić papierosa. |
mnie dygota po tym stuffie. nabił byś sobie pościka na dwójce co?! ja też pije kawkę i szlugi palę. przestawiłeś zegarek? |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#6 Posted: 22 Mar 2025 11:38 pm Post subject: |
|
|
cbxor wrote: | fafnir wrote: | cbxor wrote: | fafnir wrote: | Może nie każdy musi się ze mną zgadzać, ale sny no iluzja, zakrywają prawdziwą przestrzeń, w której się znajdujemy, gdy śpimy i robione są nam niekiedy chore rzeczy wtedy, bo jesteśmy podzieleni w czasie, trochę tu, trochę tam i nie pamiętamy zbytnio niestety, co się dzieje na tym drugim planie, a ma to związek z szarakami, które dla własnej chorej satysfakcji prowadzą wtedy na nas eksperymenty, operują czy nawet zamykają w jakiejś przestrzeni. |
mnie dygota po tym stuffie. nabił byś sobie pościka na dwójce co?! ja też pije kawkę i szlugi palę. przestawiłeś zegarek? |
Nabiłbym, jasne. Ale jak widać, nie dla psa kiełbasa. Jeszcze miesiąc około i będę mógł spamować ponownie. Jaki zegarek? To dopiero 30 marca. |
|
Back to top |
|
 |
cbxor
|
#7 Posted: 22 Mar 2025 11:40 pm Post subject: |
|
|
xddd a mi siostra wkreciła że dzisiaj się przestawia. masz rację...dlatego tak długo mi się spało  |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#8 Posted: 22 Mar 2025 11:44 pm Post subject: |
|
|
cbxor wrote: | xddd a mi siostra wkreciła że dzisiaj się przestawia. masz rację...dlatego tak długo mi się spało  | 🤣 |
|
Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 7419 Gold: 2.60
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#9 Posted: 25 Mar 2025 04:18 pm Post subject: |
|
|
tez dzisiaj mialem pojebany sen ja prdl
snilo mi sie ze na osieldu u mnie w Polsce jakiegos murzyna dojechalo dwoch polaczkow i go zdeptali, a potem pozniej w tym snie dwoch polaczkow gadalo ze w tym kraju nie ma miejsca dla murzynow, a na dachu wysoko jak assassins creed byl ten murzyn z proteza na nodze czy tam sztuczna noge, bo wczesniej mu polacy rozjebali cala koniczyne ich sluchal i wpadl sie zemscic XDD |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#10 Posted: 25 Mar 2025 07:50 pm Post subject: |
|
|
Frank Zappa wrote: | tez dzisiaj mialem pojebany sen ja prdl
snilo mi sie ze na osieldu u mnie w Polsce jakiegos murzyna dojechalo dwoch polaczkow i go zdeptali, a potem pozniej w tym snie dwoch polaczkow gadalo ze w tym kraju nie ma miejsca dla murzynow, a na dachu wysoko jak assassins creed byl ten murzyn z proteza na nodze czy tam sztuczna noge, bo wczesniej mu polacy rozjebali cala koniczyne ich sluchal i wpadl sie zemscic XDD | nie lubię snów dla mnie one się źle kojarzą. |
|
Back to top |
|
 |
cbxor
|
#11 Posted: 26 Mar 2025 10:50 am Post subject: |
|
|
lubie Was ale w Fiflaku się zakochałem  |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#12 Posted: 26 Mar 2025 11:11 am Post subject: |
|
|
cbxor wrote: | lubie Was ale w Fiflaku się zakochałem  | Fifi chyba tego nie odwzajemnia. |
|
Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#13 Posted: 26 Mar 2025 07:25 pm Post subject: |
|
|
no ja lubie damskie fajne stopki i szczuple damskie zgrabne nogi a nie meske tylki, niestety  |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#14 Posted: 27 Mar 2025 06:03 am Post subject: |
|
|
Frank Zappa wrote: | no ja lubie damskie fajne stopki i szczuple damskie zgrabne nogi a nie meske tylki, niestety  | cbx się nie pozbiera po tym info  |
|
Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#15 Posted: 27 Mar 2025 10:27 pm Post subject: |
|
|
nom  |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#16 Posted: 28 Mar 2025 02:08 am Post subject: |
|
|
Frank Zappa wrote: | nom  | długo go tutaj coś nie widać, sami spamujemy. |
|
Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#17 Posted: 28 Mar 2025 05:41 pm Post subject: |
|
|
chyba dwojka go pochlania za bardzo xD |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#18 Posted: 29 Mar 2025 12:10 pm Post subject: |
|
|
Frank Zappa wrote: | chyba dwojka go pochlania za bardzo xD | chyba tak :~) |
|
Back to top |
|
 |
cbxor
|
#19 Posted: 29 Mar 2025 12:11 pm Post subject: |
|
|
fafnir wrote: | Frank Zappa wrote: | chyba dwojka go pochlania za bardzo xD | chyba tak :~) |
ćpanie i chlanie mnie pochłoneło. na dwójke zaglądam tak samo jak tutaj ale pamiętam o Was misie kolorowe :* :* :* |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#20 Posted: 29 Mar 2025 12:12 pm Post subject: |
|
|
cbxor wrote: | fafnir wrote: | Frank Zappa wrote: | chyba dwojka go pochlania za bardzo xD | chyba tak :~) |
ćpanie i chlanie mnie pochłoneło. na dwójke zaglądam tak samo jak tutaj ale pamiętam o Was misie kolorowe :* :* :* | już niedługo idziesz chyba na odwyk, to sobie odpoczniesz. |
|
Back to top |
|
 |
|