#1Posted: 10 Apr 2014 04:08 am Post subject: ja pierdole
kurwy. _____________________
wy dalej bawcie się na wiejskich przytupawkach jak w życiu nie byliście na konkretnej bibie jak w remizie hihihih pozdro dla wszystkich techno terror
ON MNIE OD RANDÓW WYZYWA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TRZYMAJCIE MNIE BO JEBNE _____________________
wy dalej bawcie się na wiejskich przytupawkach jak w życiu nie byliście na konkretnej bibie jak w remizie hihihih pozdro dla wszystkich techno terror
TY KURWO MASZ MNIE WE FRIENDSACH NA TYM ZJEBANYM FORUM I NIE WIESZ KIM JESTEM
e; nensato huj
Last edited by Varanthan on 10 Apr 2014 09:54 am; edited 1 time in total _____________________
JAKBYŚCIE KURWA POTRAFILI UŻYWAĆ TEGO FORUM JAK LUDZIE I NIE ZAKŁADALI MILIONA MULTI Z TYSIACAMI NIKUW TO PEWNIE BYM KOJARZYŁ, A TAK TO MAM WYJEBANE CUZ NIE ZAMIERZAM PROWADZIC PIERDOLONEGO PAMIETNICZKA D2JSP
ELO _____________________ NEWER BIEDAKU
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
TO MOJE JEDYNE KONTO ZJEBIE _____________________
fake e; na tym forum _____________________
TRZEBA BYLO ZALOZYC POD TYM SAMYM NICKIEM CO NA DWUJCE, A TAK TO JEDYNIE MOGE CI NASRAC DO MORDY JEBANY SMIECIU
ZDYCHAJ _____________________ NEWER BIEDAKU
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum