a tytul artykulu od zdjecia: Zabrali mi synka bo jestem biedna
zabrali jej malego pawelka. w domu dziecka byl zmuszny do nierzadu i robienia pompek.
TY CHUJU XDDDDDDDDDDDDDD _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
u tego polaczka z auschwitz to gorny akton piersiowy jest wiekszy niz w ogole caly miesien piersiowy rofl musial czesto wpierdol dostawac, bo to efekt uniesionych rak od gardy w jego przypadku do obrony pyska _________________ This user's signature has been disabled
u tego polaczka z auschwitz to gorny akton piersiowy jest wiekszy niz w ogole caly miesien piersiowy rofl musial czesto wpierdol dostawac, bo to efekt uniesionych rak od gardy w jego przypadku do obrony pyska
+ mało fapował jeszcze. _____________________
Myzs15 wrote:
MERCEDRES wrote:
czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego
u tego polaczka z auschwitz to gorny akton piersiowy jest wiekszy niz w ogole caly miesien piersiowy rofl musial czesto wpierdol dostawac, bo to efekt uniesionych rak od gardy w jego przypadku do obrony pyska
RUHALBYM TOM W CIONRZY _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum