#1Posted: 03 Apr 2012 10:30 am Post subject: informatycy pomuszcie
jak w ustawieniach glosnosci w windowsie tylko rusze w gure jebanym suwakiem od glosnosci mikrofonu to mi zaczyna w sluchawkach trzeszczec, hehe
i nie jest to wina sluchawek ani mikrofonu, bo sprawdzalem kurwa
i co wy na to _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
no w sumie to format by sie przydalo odjebac, bo jak wlaczam kompa to blue screeny sie pojawiaja i musze resetowac, he _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
kiedys mrowki zalegly mi sie w cd romie, true story
wierzcie kurwa lub nie _____________________
Ne)V(eR wrote:
kiedys mrowki zalegly mi sie w cd romie, true story
wierzcie kurwa lub nie
to co ty tam kurwa, babeczki odtwarzales?
nie pamietam juz jak to bylo, bo to w chuj dawno temu, ale pamietam ze jakos nikogo w domu nie bylo przez kilka(?) tygodni bo bylismy gdzies na wakacjach czy cos i jak wrucilem do domu to mi mruwki wychodzily z cd roma _____________________
Ne)V(eR wrote:
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum