#1Posted: 03 Feb 2012 01:47 pm Post subject: Ile zjesz parówek
Osobiście uważam, że jeśli nie jesteś w stanie opierdolić 5paruw na śniadanie to jesteś pizda a nie chłop a prawdziwy mezczyzna wpierdala surowe paruwy prosto z kurzej dupy w czego nastepstwie wybijam szyby swoim spustem. testosteron wam w gardziułka ide wpierdalać sześć paruweczek na twardo taki jestem silny _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
Kiedyś prubowałam takom masturbejszyn to się złamała i czekałam aż wyleci ale to się zagnieździło a puzniej było juz strasznie zaczelo smierdziec i w szkole koledzy mówili na mnie śledziona, boje sie co mam robic pomuszcie sie boje czy ja umre? Nie robie kupy jusz 7dni :/ Czy jak wleje keczupu to nie będzie zbyt ryzykowne???? Przyjaciulka mi powiedziala ze wtedy zrobie hota doga, a inna ze powinnam nabić jom na patyk przed a teraz juz za pozno ;/// _____________________
Kiedyś prubowałam takom masturbejszyn to się złamała i czekałam aż wyleci ale to się zagnieździło a puzniej było juz strasznie zaczelo smierdziec i w szkole koledzy mówili na mnie śledziona, boje sie co mam robic pomuszcie sie boje czy ja umre? Nie robie kupy jusz 7dni :/ Czy jak wleje keczupu to nie będzie zbyt ryzykowne???? Przyjaciulka mi powiedziala ze wtedy zrobie hota doga, a inna ze powinnam nabić jom na patyk przed a teraz juz za pozno ;///
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum