#1Posted: 10 Jan 2012 10:45 am Post subject: pierdolona kawa i jej aknsjogenne wlasciwosci
tak kurwy jebane pije mocnom kawe z 5 czubatych jak mt kinley lyzeczek przed swoim katorzniczym workoutem jamajskich biegaczy tylko po to by potem miec LENK i PANIKE spowodowana anksjogennymi wlasciwosciami kawy
ja pierdole jak sboie kiedys jebnalem taka z 8 to sie czulem jak na zejsciu po jakichs prochach prawie
Last edited by XXXsellah_PL on 10 Jan 2012 10:46 am; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled
Wiem ocb. Ziomek robil zawsze w termosie taki zawal. Oczywko zero cukru. Kurwa, jak sie to wypije, to tak jakby wpierdolilo sie akumulator. _____________________
Wiem ocb. Ziomek robil zawsze w termosie taki zawal. Oczywko zero cukru. Kurwa, jak sie to wypije, to tak jakby wpierdolilo sie akumulator.
kurwa ale to jest przepierdolone, proszki moze z 10-15 razy w zyciu bralem i przynajmniej f@z@ byla przyjemna, zejscie zawsze kurewskie, jakies popierdolone mysli a faza po kawie to tak jak zejscie po jakiejs fuce czy chuj wie czym _________________ This user's signature has been disabled
przed siłką kiedyś chciałem zobaczyć jak to jest wypić kurewsko dużo kawy czego zazwyczaj nie robie.
walnąłem sobie 6 kopiatych łyżeczek i miałem iść na siłke. po 20 minutach jak sobie szedłem już na siłke to czułem że mi serce zaczyna bić w chuj mocno i aż sie wystraszyłem.
trening miałem po tym chujowy mimo że dużo energii a uczucie ogólne było też chujowe. _____________________
PIJE MOCNOM KAWE BO ROBIE PROJEKT NA STUDIA
TAKI STUDENTSKI _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
nie wiem co napisales zjebie, bo przestalem czytac twoje marne wypociny.
pargne zapewnic jednak, iz twoja matula jest wysmienita kurwa, nawet po smierci. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
nie wiem co napisales zjebie, bo przestalem czytac twoje marne wypociny.
pargne zapewnic jednak, iz twoja matula jest wysmienita kurwa, nawet po smierci.
]
Nie wiesz co napisałeś.
To skąd wiesz, że post kierowałem do ciebie, ty skurwialy kretynie? Powtarzasz się już biedaku umysłowy.
Nadal nie czytam twoich wypocin. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
W dalszym ciagu niczego nie czytam, aczkolwiek widzac, ze cos tam nasrales, domyslam sie ze dupa cie z tego powodu niezle bolec musi.
Co za łatwa kurwa. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum