#1Posted: 02 Apr 2011 06:40 pm Post subject: KRZYSZTOF DIABLO II WLODARCZYK
POLSKI PIESCIARZ. PO RAZ KOLEJNY UDOWODNIL, ZE JEST LEPSZY OD KLICZKI, A JEGO STYL SZLACHETNEJ WALKI NA PIESCI NAPRAWDE ROBI WRAZENIE. 12 RUND, 5 CIOSOW, SPLIT DECISION WIN. TO SIE NAZYWA PRAWDZIWY BOKS. _____________________
Scream wrote:
Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne.
rotto wrote:
jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa
jak dla mnie przejebał 7 rund (8-9 tylko że wziąłem pod uwage to że sędziowie pktuja na kożyść tego śmiecia) no jak uslyszalem ze jeden wypktowal 114:116 to sie ucieszylem, potem 112:118 to juz bylem pewny ze to dla palaciosa a tutaj kurwa guwno japierdoled :/ _____________________
ZAJEBALBYM MU CEPA W PYSK, ZAROWNO JAK I SEDZIOM. SMIECIE JEBANE KURWA MAC JA PIERDOLE, NIE MAJA POJECIA O SZLACHETNEJ WALCE NA PIESCI KURWA. _____________________
Scream wrote:
Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne.
rotto wrote:
jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa
#5Posted: 03 Apr 2011 05:02 am Post subject: Re: KRZYSZTOF DIABLO II WLODARCZYK
Guru-PvP wrote:
POLSKI PIESCIARZ. PO RAZ KOLEJNY UDOWODNIL, ZE JEST LEPSZY OD KLICZKI, A JEGO STYL SZLACHETNEJ WALKI NA PIESCI NAPRAWDE ROBI WRAZENIE. 12 RUND, 5 CIOSOW, SPLIT DECISION WIN. TO SIE NAZYWA PRAWDZIWY BOKS.
co to jest szlachetna walka na piesci? ;DD _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum