#1Posted: 15 Mar 2011 10:59 am Post subject: CHYBA MAM W KOMPUTERZE
WIRUSA _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
e no kurwa powaznie wlonczam se konputer a tu wszystko poukrywane, nawet nic nie mam w menu start i wszystkie programy faza _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
ZABEZPIECZAM SIE JEDYNIE GDY RUCHAM TWOJA MATKE W PIZDE _____________________
Ne)V(eR wrote:
ta jak on sie wogule nie boji bo jak go zobaczylem to muwie chej chej kolego wyjazd z mojej komurki a on sie zlowrogo zasmial i dalej jadl kebaba _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum