|
| Author |
Message |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#1 Posted: 05 Dec 2010 12:35 pm Post subject: Pragnę oficjalnie zapewnić wszystkich użytkowników |
|
|
Że na sercu leży mi przede wszystkim rozwój strony, a w szczególności polskiej sekcji JSP. Nie mam zamiaru nadużywać swoich uprawnień wyżywając się na osobach, które mnie krytykują. Mam nadzieję, że wasza niechęć względem mojej osoby okaże się być moim motorem napędowym dla mojego wkładu w rozwój forum.
Doskonale rozumiem mechanizmy działania portali społecznościowych i zrobię wszystko, aby nie wiało tu nudą. Jest mi niezręcznie mówić, że od kilku miesięcy byliście marionetkami w moich rękach, ale jeśli tak wam przeszkadza, że na forum coś się dzieje - od dzisiaj przestanę się tu udzielać i zajmę się pożyteczniejszymi zadaniami związanymi z pełnioną przeze mnie funkcją.
Nadmienię tylko, że w podobnej sytuacji znalazłem się 3lata temu, gdy przyszło mi objąć stanowisko moderatora na forum d2trade. Wcześniej popularność na portalu zawdzięczałem raczej nabijaniu durnych postów i irytowaniu moderatorów. Jakimś jednak cudem sam zostałem moderatorem i jako najbardziej aktywny i pomocny użytkownik zyskałem sobie przychylność użytkowników, co w przyszłości zaowocowało awansowaniem mnie na pozycję Global Moderatora.
Mozolnie odbudowywałem zaufanie użytkowników do moderatorów, wyeliminowałem ataki scammerów, phisingerów, zbudowałem perfekcyjny cennik, który dzięki mojej pracy stał na wyższym poziomie od swojego pierwowzoru z jsp.
Wprowadziłem wiele zmian, byłem często uważany za zbyt miękkiego moderatora, niechętnie karałem, często wbrew woli innych dawałem drugą szansę.
Mam nadzieję, że z czasem uda mi się udowodnić, że jestem odpowiednią osobą na odpowiednim
miejscu.
Chcąc/nie chcąc, użytkownicy Rotto, Bombel, Hawer muszą potwierdzić to, co napisałem bo jest to 100% prawda.
P.S. Uprzedzam, że Michałd to wyjątek od reguły. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#2 Posted: 05 Dec 2010 12:35 pm Post subject: |
|
|
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
OCHUJAŁEŚ
NIE CZYTAM _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
mateosz
Group: Members Joined: 04 Dec 2010 Posts: 313 Gold: 4.50 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#3 Posted: 05 Dec 2010 12:37 pm Post subject: |
|
|
NO CHYBA CIE POJEBALO JESLI MYSLISZ ZE TO PRZECZYTAM _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#4 Posted: 05 Dec 2010 12:39 pm Post subject: |
|
|
Jak wszedłem w ten topic dostałem
| Code: | | 503 Service Temporarily Unavailable |
Nawet skrypt phpBB nie chce żebym to czytał ._. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#5 Posted: 05 Dec 2010 12:40 pm Post subject: |
|
|
| nie czytam |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#6 Posted: 05 Dec 2010 12:40 pm Post subject: |
|
|
GWFH/gnadjfhasbkgnapdfklabdgnad
Regards, Azure. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#7 Posted: 05 Dec 2010 12:41 pm Post subject: Re: Pragnę oficjalnie zapewnić wszystkich użytkowników |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | Że na sercu leży mi przede wszystkim rozwój strony, a w szczególności polskiej sekcji JSP. Nie mam zamiaru nadużywać swoich uprawnień wyżywając się na osobach, które mnie krytykują. Mam nadzieję, że wasza niechęć względem mojej osoby okaże się być moim motorem napędowym dla mojego wkładu w rozwój forum.
Doskonale rozumiem mechanizmy działania portali społecznościowych i zrobię wszystko, aby nie wiało tu nudą. Jest mi niezręcznie mówić, że od kilku miesięcy byliście marionetkami w moich rękach, ale jeśli tak wam przeszkadza, że na forum coś się dzieje - od dzisiaj przestanę się tu udzielać i zajmę się pożyteczniejszymi zadaniami związanymi z pełnioną przeze mnie funkcją.
Nadmienię tylko, że w podobnej sytuacji znalazłem się 3lata temu, gdy przyszło mi objąć stanowisko moderatora na forum d2trade. Wcześniej popularność na portalu zawdzięczałem raczej nabijaniu durnych postów i irytowaniu moderatorów. Jakimś jednak cudem sam zostałem moderatorem i jako najbardziej aktywny i pomocny użytkownik zyskałem sobie przychylność użytkowników, co w przyszłości zaowocowało awansowaniem mnie na pozycję Global Moderatora.
Mozolnie odbudowywałem zaufanie użytkowników do moderatorów, wyeliminowałem ataki scammerów, phisingerów, zbudowałem perfekcyjny cennik, który dzięki mojej pracy stał na wyższym poziomie od swojego pierwowzoru z jsp.
Wprowadziłem wiele zmian, byłem często uważany za zbyt miękkiego moderatora, niechętnie karałem, często wbrew woli innych dawałem drugą szansę.
Mam nadzieję, że z czasem uda mi się udowodnić, że jestem odpowiednią osobą na odpowiednim
miejscu.
Chcąc/nie chcąc, użytkownicy Rotto, Bombel, Hawer muszą potwierdzić to, co napisałem bo jest to 100% prawda.
P.S. Uprzedzam, że Michałd to wyjątek od reguły. |
tl:dr, rzułtku. Spierdalaj w siną dal. |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7980 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#8 Posted: 05 Dec 2010 12:41 pm Post subject: |
|
|
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#9 Posted: 05 Dec 2010 12:42 pm Post subject: |
|
|
robię to co wszyscy w tym temacie, nie czytam _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#10 Posted: 05 Dec 2010 12:46 pm Post subject: |
|
|
Powiem Ci to jak najkrocej:
a) Polska sekcja to nie jest Twoj prywatny folwark do realizowania CHORYCH INTERNETOWYCH AMBICJI
b) Nie potrzebujemy tutaj drugiego Rogala, tamten tez byl szykanowany i zostal moderatorem zeby miec "przewage" nad innymi, smieszne ze chcial byc w ten sposob doceniany
c) Swoje pierdoly o cennikach mozesz wlozyc miedzy baśnie bo ta sekcja nie zajmuje sie tego typu glupotami i nikogo nie obchodzi po ile chodza "isty na lindurze" |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#11 Posted: 05 Dec 2010 12:52 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | Powiem Ci to jak najkrocej:
a) Polska sekcja to nie jest Twoj prywatny folwark do realizowania CHORYCH INTERNETOWYCH AMBICJI
b) Nie potrzebujemy tutaj drugiego Rogala, tamten tez byl szykanowany i zostal moderatorem zeby miec "przewage" nad innymi, smieszne ze chcial byc w ten sposob doceniany
c) Swoje pierdoly o cennikach mozesz wlozyc miedzy baśnie bo ta sekcja nie zajmuje sie tego typu glupotami i nikogo nie obchodzi po ile chodza "isty na lindurze" | Nie mam żadnych internetowych ambicji, taki mam charakter, że lubię uczestniczyć w różnego rodzaju projektach niosąc przy okazji pomoc. _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#12 Posted: 05 Dec 2010 12:58 pm Post subject: |
|
|
| nie czytam oczywix |
|
| Back to top |
|
 |
Hawer
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 1180 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#13 Posted: 05 Dec 2010 01:09 pm Post subject: |
|
|
Przeczytałem i potwierdzam, że śpiochek był dobrym modem na d2t, jak będzie tak pracował tutaj to moze sie forum rozwinie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#14 Posted: 05 Dec 2010 01:18 pm Post subject: |
|
|
| Hawer wrote: | | Przeczytałem i potwierdzam, że śpiochek był dobrym modem na d2t, jak będzie tak pracował tutaj to moze sie forum rozwinie. |
po przeczytaniu powyzszego posta, zdecydowalem sie przeczytac co spioch napisal i nie zaluje, zgadzam sie z Hawerkiem |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1466 Gold: 0.62 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#15 Posted: 05 Dec 2010 01:19 pm Post subject: |
|
|
| Hawer wrote: | | Przeczytałem i potwierdzam, że śpiochek był dobrym modem na d2t, jak będzie tak pracował tutaj to moze sie forum rozwinie. |
rozwinie sie jak twoj nos kurwiu _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#16 Posted: 05 Dec 2010 01:26 pm Post subject: |
|
|
Przypominam, ze czasy Diablo minely i Polska sekcja tutaj sluzy do zupelnie innych celow, jak juz gdzies wspominalem: Tworzymy tutaj swego rodzaju spolecznosc do ktorej nie kazdy pasuje, a nie po to ucieklismy od jednego Rogala zeby trafic na kolejnego odmienca, ktory rowniez jako znienawidzony przez wiekszosc uzytkownikow zacznie sypac warnami na lewo i prawo. Na forum wymienionym przez niego mogl sobie walczyc z dzieciakami handlujacymi w grze Diablo 2 Pan Obstrukcji ale tutaj nie musi zajmowac sie takimi rzeczami, w miedzynarodowych forach rowniez bedzie mial zupelnie inne zadania. |
|
| Back to top |
|
 |
Hawer
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 1180 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#17 Posted: 05 Dec 2010 01:29 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Hawer wrote: | | Przeczytałem i potwierdzam, że śpiochek był dobrym modem na d2t, jak będzie tak pracował tutaj to moze sie forum rozwinie. |
Przypominam, ze czasy Diablo minely i Polska sekcja tutaj sluzy do zupelnie innych celow, jak juz gdzies wspominalem: Tworzymy tutaj swego rodzaju spolecznosc do ktorej nie kazdy pasuje, a nie po to ucieklismy od jednego Rogala zeby trafic na kolejnego odmienca, ktory rowniez jako znienawidzony przez wiekszosc uzytkownikow zacznie sypac warnami na lewo i prawo. Na forum wymienionym przez niego mogl sobie walczyc z dzieciakami handlujacymi w grze Diablo 2 Pan Obstrukcji ale tutaj nie musi zajmowac sie takimi rzeczami, w miedzynarodowych forach rowniez bedzie mial zupelnie inne zadania. |
nie mówie tu tylko o działach trade ale tez o innych, spiochek był sprawiedliwym modem, który nie kierował się osobistymi interesami
nie wiem jak będzie teraz, mam nadzieje, że sie nic nie zmieniło _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#18 Posted: 05 Dec 2010 01:36 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Hawer wrote: | | Przeczytałem i potwierdzam, że śpiochek był dobrym modem na d2t, jak będzie tak pracował tutaj to moze sie forum rozwinie. |
Przypominam, ze czasy Diablo minely i Polska sekcja tutaj sluzy do zupelnie innych celow, jak juz gdzies wspominalem: Tworzymy tutaj swego rodzaju spolecznosc do ktorej nie kazdy pasuje, a nie po to ucieklismy od jednego Rogala zeby trafic na kolejnego odmienca, ktory rowniez jako znienawidzony przez wiekszosc uzytkownikow zacznie sypac warnami na lewo i prawo. Na forum wymienionym przez niego mogl sobie walczyc z dzieciakami handlujacymi w grze Diablo 2 Pan Obstrukcji ale tutaj nie musi zajmowac sie takimi rzeczami, w miedzynarodowych forach rowniez bedzie mial zupelnie inne zadania. | Nie musisz straszyć użytkowników, że zaprowadzę tu rządy autorytarne. W przeciwieństwie do niektórych, mam duży dystans do internetu i jestem daleki od piętnowania kogokolwiek.
Bardziej bałbym się, że to Ty zaczniesz warnować, bo jak widać na przykładzie tego tematu, jeszcze nie zostałeś na stałe junior moderatorem, a już na serio bierzesz sobie wyścig szczurów o Jmoda.
Zgłosiłem się wyłącznie dlatego, że nie mam zapędów na bycie Rogalem i chciałem uchronić to podforum przed jednostkami typu Saphiro, rotto, Kolba, którzy dla beki z pewnością żonglowaliby warnami na prawo i lewo.
Jedocześnie zaprzeczam, jakobym miał na kogokolwiek donosić przez ostatnie 3miesiące. Ani razu nie nacisnąłem nawet guzika report. W dodatku aby przyspieszyć wybór JModa, sam poleciłem Kolbę Tramłejowi proponując naszą dwójkę razem w celu wzajemnej kontroli. _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#19 Posted: 05 Dec 2010 01:45 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Kolba wrote: | | Hawer wrote: | | Przeczytałem i potwierdzam, że śpiochek był dobrym modem na d2t, jak będzie tak pracował tutaj to moze sie forum rozwinie. |
Przypominam, ze czasy Diablo minely i Polska sekcja tutaj sluzy do zupelnie innych celow, jak juz gdzies wspominalem: Tworzymy tutaj swego rodzaju spolecznosc do ktorej nie kazdy pasuje, a nie po to ucieklismy od jednego Rogala zeby trafic na kolejnego odmienca, ktory rowniez jako znienawidzony przez wiekszosc uzytkownikow zacznie sypac warnami na lewo i prawo. Na forum wymienionym przez niego mogl sobie walczyc z dzieciakami handlujacymi w grze Diablo 2 Pan Obstrukcji ale tutaj nie musi zajmowac sie takimi rzeczami, w miedzynarodowych forach rowniez bedzie mial zupelnie inne zadania. | Nie musisz straszyć użytkowników, że zaprowadzę tu rządy autorytarne. W przeciwieństwie do niektórych, mam duży dystans do internetu i jestem daleki od piętnowania kogokolwiek.
Bardziej bałbym się, że to Ty zaczniesz warnować, bo jak widać na przykładzie tego tematu, jeszcze nie zostałeś na stałe junior moderatorem, a już na serio bierzesz sobie wyścig szczurów o Jmoda.
Zgłosiłem się wyłącznie dlatego, że nie mam zapędów na bycie Rogalem i chciałem uchronić to podforum przed jednostkami typu Saphiro, rotto, Kolba, którzy dla beki z pewnością żonglowaliby warnami na prawo i lewo.
Jedocześnie zaprzeczam, jakobym miał na kogokolwiek donosić przez ostatnie 3miesiące. Ani razu nie nacisnąłem nawet guzika report. W dodatku aby przyspieszyć wybór JModa, sam poleciłem Kolbę Tramłejowi proponując naszą dwójkę razem w celu wzajemnej kontroli. |
Wprawdzie o ile jestem Ci wdzieczny za polecenie mnie o tyle mysle, ze o wyborze powinni decydowac ludzie, tym bardziej ze to nimi masz zarzadzac, a ze akurat chodzi glownie o Polska sekcje to wlasnie jej uzytkownicy a nie Administracja znaja nas lepiej i to oni powinni dokonywac wyboru z kim chca wspolpracowac.
Mowisz mi o "wyscigu szczurow" ale zapomniales chyba, ze ta pozycje uzyskales dzieki wypisywaniu Pmow i lizaniu dupy, bo 95% uzytkownikow tutaj przy zdrowych zmyslach nie pomyslaloby nawet o Tobie w tej kategorii, wiec jakie dążenia do "władzy" mi zarzucasz?
Chcesz uchronic jedynie wlasna dupe, bo wiesz ze kazdy inny uzytkownik na pozycji moderatora przykrocilby Twoje zalosne posty, ktore tylko wkurwiaja wszystkich dookola. |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#20 Posted: 05 Dec 2010 01:46 pm Post subject: |
|
|
dużo kłótni której nie czytam _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|