Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

Pragnę oficjalnie zapewnić wszystkich użytkowników
1, 2, 3  Next

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
spiochek_ma_bana

Group: Members
Gold: Locked
Clan: Piękni i Bogaci

wz.gif

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 05 Dec 2010 12:35 pm    Post subject: Pragnę oficjalnie zapewnić wszystkich użytkowników Reply with quote

Że na sercu leży mi przede wszystkim rozwój strony, a w szczególności polskiej sekcji JSP. Nie mam zamiaru nadużywać swoich uprawnień wyżywając się na osobach, które mnie krytykują. Mam nadzieję, że wasza niechęć względem mojej osoby okaże się być moim motorem napędowym dla mojego wkładu w rozwój forum.

Doskonale rozumiem mechanizmy działania portali społecznościowych i zrobię wszystko, aby nie wiało tu nudą. Jest mi niezręcznie mówić, że od kilku miesięcy byliście marionetkami w moich rękach, ale jeśli tak wam przeszkadza, że na forum coś się dzieje - od dzisiaj przestanę się tu udzielać i zajmę się pożyteczniejszymi zadaniami związanymi z pełnioną przeze mnie funkcją.

Nadmienię tylko, że w podobnej sytuacji znalazłem się 3lata temu, gdy przyszło mi objąć stanowisko moderatora na forum d2trade. Wcześniej popularność na portalu zawdzięczałem raczej nabijaniu durnych postów i irytowaniu moderatorów. Jakimś jednak cudem sam zostałem moderatorem i jako najbardziej aktywny i pomocny użytkownik zyskałem sobie przychylność użytkowników, co w przyszłości zaowocowało awansowaniem mnie na pozycję Global Moderatora.

Mozolnie odbudowywałem zaufanie użytkowników do moderatorów, wyeliminowałem ataki scammerów, phisingerów, zbudowałem perfekcyjny cennik, który dzięki mojej pracy stał na wyższym poziomie od swojego pierwowzoru z jsp.

Wprowadziłem wiele zmian, byłem często uważany za zbyt miękkiego moderatora, niechętnie karałem, często wbrew woli innych dawałem drugą szansę.

Mam nadzieję, że z czasem uda mi się udowodnić, że jestem odpowiednią osobą na odpowiednim
miejscu.

Chcąc/nie chcąc, użytkownicy Rotto, Bombel, Hawer muszą potwierdzić to, co napisałem bo jest to 100% prawda.

P.S. Uprzedzam, że Michałd to wyjątek od reguły.

I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
baroza
omanutong

Gold: 13.29
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 05 Dec 2010 12:35 pm    Post subject: Reply with quote

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
OCHUJAŁEŚ

NIE CZYTAM

Gold: 4.50
Clan: Polewka Team ; )

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 05 Dec 2010 12:37 pm    Post subject: Reply with quote

NO CHYBA CIE POJEBALO JESLI MYSLISZ ZE TO PRZECZYTAM
root> kill -9 0

Donor:
Gold: 68.06
Clan: Wypierdalaj

sw.gif

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 05 Dec 2010 12:39 pm    Post subject: Reply with quote

Jak wszedłem w ten topic dostałem

Code:
503 Service Temporarily Unavailable

Nawet skrypt phpBB nie chce żebym to czytał ._.

Gold: 0.00

ic.gif

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 05 Dec 2010 12:40 pm    Post subject: Reply with quote

nie czytam
Back to top
View user's profile Send private message
Azure
The Psychonaut

Gold: 0.10
Clan: E-Drama

pl.gif

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 05 Dec 2010 12:40 pm    Post subject: Reply with quote

GWFH/gnadjfhasbkgnapdfklabdgnad

Regards, Azure.

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 05 Dec 2010 12:41 pm    Post subject: Re: Pragnę oficjalnie zapewnić wszystkich użytkowników Reply with quote

spiochek_ma_bana wrote:
Że na sercu leży mi przede wszystkim rozwój strony, a w szczególności polskiej sekcji JSP. Nie mam zamiaru nadużywać swoich uprawnień wyżywając się na osobach, które mnie krytykują. Mam nadzieję, że wasza niechęć względem mojej osoby okaże się być moim motorem napędowym dla mojego wkładu w rozwój forum.

Doskonale rozumiem mechanizmy działania portali społecznościowych i zrobię wszystko, aby nie wiało tu nudą. Jest mi niezręcznie mówić, że od kilku miesięcy byliście marionetkami w moich rękach, ale jeśli tak wam przeszkadza, że na forum coś się dzieje - od dzisiaj przestanę się tu udzielać i zajmę się pożyteczniejszymi zadaniami związanymi z pełnioną przeze mnie funkcją.

Nadmienię tylko, że w podobnej sytuacji znalazłem się 3lata temu, gdy przyszło mi objąć stanowisko moderatora na forum d2trade. Wcześniej popularność na portalu zawdzięczałem raczej nabijaniu durnych postów i irytowaniu moderatorów. Jakimś jednak cudem sam zostałem moderatorem i jako najbardziej aktywny i pomocny użytkownik zyskałem sobie przychylność użytkowników, co w przyszłości zaowocowało awansowaniem mnie na pozycję Global Moderatora.

Mozolnie odbudowywałem zaufanie użytkowników do moderatorów, wyeliminowałem ataki scammerów, phisingerów, zbudowałem perfekcyjny cennik, który dzięki mojej pracy stał na wyższym poziomie od swojego pierwowzoru z jsp.

Wprowadziłem wiele zmian, byłem często uważany za zbyt miękkiego moderatora, niechętnie karałem, często wbrew woli innych dawałem drugą szansę.

Mam nadzieję, że z czasem uda mi się udowodnić, że jestem odpowiednią osobą na odpowiednim
miejscu.

Chcąc/nie chcąc, użytkownicy Rotto, Bombel, Hawer muszą potwierdzić to, co napisałem bo jest to 100% prawda.

P.S. Uprzedzam, że Michałd to wyjątek od reguły.

tl:dr, rzułtku. Spierdalaj w siną dal.
Back to top
arbarlex

ja.gif

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 05 Dec 2010 12:41 pm    Post subject: Reply with quote

W

Y

P

I

E

R

D

A

L

A

J

[quote=
Back to top
Pekin
♂ + ♀ = ♥

Gold: 145.00

uk.gif

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 05 Dec 2010 12:42 pm    Post subject: Reply with quote

robię to co wszyscy w tym temacie, nie czytam

[quote=
Back to top
Kolba

Clan: chillout

pl.gif

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 05 Dec 2010 12:46 pm    Post subject: Reply with quote

Powiem Ci to jak najkrocej:

a) Polska sekcja to nie jest Twoj prywatny folwark do realizowania CHORYCH INTERNETOWYCH AMBICJI
b) Nie potrzebujemy tutaj drugiego Rogala, tamten tez byl szykanowany i zostal moderatorem zeby miec "przewage" nad innymi, smieszne ze chcial byc w ten sposob doceniany
c) Swoje pierdoly o cennikach mozesz wlozyc miedzy baśnie bo ta sekcja nie zajmuje sie tego typu glupotami i nikogo nie obchodzi po ile chodza "isty na lindurze"
Back to top
spiochek_ma_bana

wz.gif

Status:
Warn:

Post#11 Posted: 05 Dec 2010 12:52 pm    Post subject: Reply with quote

Kolba wrote:
Powiem Ci to jak najkrocej:

a) Polska sekcja to nie jest Twoj prywatny folwark do realizowania CHORYCH INTERNETOWYCH AMBICJI
b) Nie potrzebujemy tutaj drugiego Rogala, tamten tez byl szykanowany i zostal moderatorem zeby miec "przewage" nad innymi, smieszne ze chcial byc w ten sposob doceniany
c) Swoje pierdoly o cennikach mozesz wlozyc miedzy baśnie bo ta sekcja nie zajmuje sie tego typu glupotami i nikogo nie obchodzi po ile chodza "isty na lindurze"
Nie mam żadnych internetowych ambicji, taki mam charakter, że lubię uczestniczyć w różnego rodzaju projektach niosąc przy okazji pomoc.

Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax.
Back to top
cez

Donor:
Clan: Jagshemash

uk.gif

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 05 Dec 2010 12:58 pm    Post subject: Reply with quote

nie czytam oczywix
Back to top
Hawer

pl.gif

Status:
Warn:

Post#13 Posted: 05 Dec 2010 01:09 pm    Post subject: Reply with quote

Przeczytałem i potwierdzam, że śpiochek był dobrym modem na d2t, jak będzie tak pracował tutaj to moze sie forum rozwinie.

Donor:

uk.gif

Status:
Warn:

Post#14 Posted: 05 Dec 2010 01:18 pm    Post subject: Reply with quote

Hawer wrote:
Przeczytałem i potwierdzam, że śpiochek był dobrym modem na d2t, jak będzie tak pracował tutaj to moze sie forum rozwinie.

po przeczytaniu powyzszego posta, zdecydowalem sie przeczytac co spioch napisal i nie zaluje, zgadzam sie z Hawerkiem
Back to top
Freddy_Dilla

Gold: 0.62

pl.gif

Status:
Warn:

Post#15 Posted: 05 Dec 2010 01:19 pm    Post subject: Reply with quote

Hawer wrote:

rozwinie sie jak twoj nos kurwiu

pl.gif

Status:
Warn:

Post#16 Posted: 05 Dec 2010 01:26 pm    Post subject: Reply with quote

Hawer wrote:

Przypominam, ze czasy Diablo minely i Polska sekcja tutaj sluzy do zupelnie innych celow, jak juz gdzies wspominalem: Tworzymy tutaj swego rodzaju spolecznosc do ktorej nie kazdy pasuje, a nie po to ucieklismy od jednego Rogala zeby trafic na kolejnego odmienca, ktory rowniez jako znienawidzony przez wiekszosc uzytkownikow zacznie sypac warnami na lewo i prawo. Na forum wymienionym przez niego mogl sobie walczyc z dzieciakami handlujacymi w grze Diablo 2 Pan Obstrukcji ale tutaj nie musi zajmowac sie takimi rzeczami, w miedzynarodowych forach rowniez bedzie mial zupelnie inne zadania.
Back to top
Hawer

pl.gif

Status:
Warn:

Post#17 Posted: 05 Dec 2010 01:29 pm    Post subject: Reply with quote

Kolba wrote:
Hawer wrote:

Przypominam, ze czasy Diablo minely i Polska sekcja tutaj sluzy do zupelnie innych celow, jak juz gdzies wspominalem: Tworzymy tutaj swego rodzaju spolecznosc do ktorej nie kazdy pasuje, a nie po to ucieklismy od jednego Rogala zeby trafic na kolejnego odmienca, ktory rowniez jako znienawidzony przez wiekszosc uzytkownikow zacznie sypac warnami na lewo i prawo. Na forum wymienionym przez niego mogl sobie walczyc z dzieciakami handlujacymi w grze Diablo 2 Pan Obstrukcji ale tutaj nie musi zajmowac sie takimi rzeczami, w miedzynarodowych forach rowniez bedzie mial zupelnie inne zadania.

nie mówie tu tylko o działach trade ale tez o innych, spiochek był sprawiedliwym modem, który nie kierował się osobistymi interesami
nie wiem jak będzie teraz, mam nadzieje, że sie nic nie zmieniło

wz.gif

Status:
Warn:

Post#18 Posted: 05 Dec 2010 01:36 pm    Post subject: Reply with quote

Kolba wrote:
Hawer wrote:

Nie musisz straszyć użytkowników, że zaprowadzę tu rządy autorytarne. W przeciwieństwie do niektórych, mam duży dystans do internetu i jestem daleki od piętnowania kogokolwiek.

Bardziej bałbym się, że to Ty zaczniesz warnować, bo jak widać na przykładzie tego tematu, jeszcze nie zostałeś na stałe junior moderatorem, a już na serio bierzesz sobie wyścig szczurów o Jmoda.

Zgłosiłem się wyłącznie dlatego, że nie mam zapędów na bycie Rogalem i chciałem uchronić to podforum przed jednostkami typu Saphiro, rotto, Kolba, którzy dla beki z pewnością żonglowaliby warnami na prawo i lewo.

Jedocześnie zaprzeczam, jakobym miał na kogokolwiek donosić przez ostatnie 3miesiące. Ani razu nie nacisnąłem nawet guzika report. W dodatku aby przyspieszyć wybór JModa, sam poleciłem Kolbę Tramłejowi proponując naszą dwójkę razem w celu wzajemnej kontroli.

Back to top
Kolba

pl.gif

Status:
Warn:

Post#19 Posted: 05 Dec 2010 01:45 pm    Post subject: Reply with quote

spiochek_ma_bana wrote:
Kolba wrote:
Hawer wrote:

Nie musisz straszyć użytkowników, że zaprowadzę tu rządy autorytarne. W przeciwieństwie do niektórych, mam duży dystans do internetu i jestem daleki od piętnowania kogokolwiek.

Bardziej bałbym się, że to Ty zaczniesz warnować, bo jak widać na przykładzie tego tematu, jeszcze nie zostałeś na stałe junior moderatorem, a już na serio bierzesz sobie wyścig szczurów o Jmoda.

Zgłosiłem się wyłącznie dlatego, że nie mam zapędów na bycie Rogalem i chciałem uchronić to podforum przed jednostkami typu Saphiro, rotto, Kolba, którzy dla beki z pewnością żonglowaliby warnami na prawo i lewo.

Jedocześnie zaprzeczam, jakobym miał na kogokolwiek donosić przez ostatnie 3miesiące. Ani razu nie nacisnąłem nawet guzika report. W dodatku aby przyspieszyć wybór JModa, sam poleciłem Kolbę Tramłejowi proponując naszą dwójkę razem w celu wzajemnej kontroli.

Wprawdzie o ile jestem Ci wdzieczny za polecenie mnie o tyle mysle, ze o wyborze powinni decydowac ludzie, tym bardziej ze to nimi masz zarzadzac, a ze akurat chodzi glownie o Polska sekcje to wlasnie jej uzytkownicy a nie Administracja znaja nas lepiej i to oni powinni dokonywac wyboru z kim chca wspolpracowac.

Mowisz mi o "wyscigu szczurow" ale zapomniales chyba, ze ta pozycje uzyskales dzieki wypisywaniu Pmow i lizaniu dupy, bo 95% uzytkownikow tutaj przy zdrowych zmyslach nie pomyslaloby nawet o Tobie w tej kategorii, wiec jakie dążenia do "władzy" mi zarzucasz?

Chcesz uchronic jedynie wlasna dupe, bo wiesz ze kazdy inny uzytkownik na pozycji moderatora przykrocilby Twoje zalosne posty, ktore tylko wkurwiaja wszystkich dookola.
Back to top
baroza
omanutong

Gold: 13.29

Status:
Warn:

Post#20 Posted: 05 Dec 2010 01:46 pm    Post subject: Reply with quote

dużo kłótni której nie czytam
0 Members:
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway