|
| Author |
Message |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#1 Posted: 13 Nov 2010 06:43 pm Post subject: same kurwa nolify tu |
|
|
ja kurwie! _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Łechta stajla
Group: Banned Joined: 30 Aug 2010 Posts: 229 Gold: 0.00
Status: Warn: Banned Reputation: 1

|
#2 Posted: 13 Nov 2010 06:44 pm Post subject: |
|
|
widzę iż skurwielu również nie posiadasz życia
do mycia kurwa _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#3 Posted: 13 Nov 2010 06:48 pm Post subject: |
|
|
| Nie mow nic kurwa, wsciekam sie jak pomysle dlaczego tu musze siedziec |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#4 Posted: 13 Nov 2010 06:48 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Nie mow nic kurwa, wsciekam sie jak pomysle dlaczego tu musze siedziec |
weź się kurwa ogarnij |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#5 Posted: 13 Nov 2010 06:50 pm Post subject: |
|
|
| Łechta stajla wrote: | widzę iż skurwielu również nie posiadasz życia
do mycia kurwa |
mam cie na hita kurwo _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
BrushedWorld
 Group: Members Joined: 19 Jun 2010 Posts: 1767 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#6 Posted: 13 Nov 2010 06:50 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Nie mow nic kurwa, wsciekam sie jak pomysle dlaczego tu musze siedziec |
Nie martw sie K. Bede przy Tobie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#7 Posted: 13 Nov 2010 06:52 pm Post subject: |
|
|
chyba kolba zostala wystawiona do wiatró  |
|
| Back to top |
|
 |
Łechta stajla

|
#8 Posted: 13 Nov 2010 06:52 pm Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | | Łechta stajla wrote: | widzę iż skurwielu również nie posiadasz życia
do mycia kurwa |
mam cie na hita kurwo |
na hita to ty możesz mieć swoją kuśkę kurwo _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Łechta stajla

|
#9 Posted: 13 Nov 2010 06:55 pm Post subject: |
|
|
spierdolone żałosne kurwiska nawet no lifeować nie potraficie porządnie pogarda dla was ziomeczki _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#10 Posted: 13 Nov 2010 06:56 pm Post subject: |
|
|
jem kupe. jem ja mocno _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#11 Posted: 13 Nov 2010 07:02 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Kolba wrote: | | Nie mow nic kurwa, wsciekam sie jak pomysle dlaczego tu musze siedziec |
chyba kolba zostala wystawiona do wiatró  |
Nie, sila wyzsza...ale w sumie plany sie pojebaly przez to i zostalem z niczym. Aczkolwiek to niczyja wina |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#12 Posted: 13 Nov 2010 07:14 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | jem kupe. jem ja mocno | jem takze
@kolba: zdradzisz czemu nie wyszedles z domu????? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#13 Posted: 13 Nov 2010 07:19 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Pekin wrote: | | jem kupe. jem ja mocno | jem takze
@kolba: zdradzisz czemu nie wyszedles z domu????? |
Tak, wiec bylem umowiony z panna na weekend, nie wypalilo z przyczyn bardzo powaznych, mielismy sie dzisiaj spotkac ale ostatecznie ona wrocila dopiero 20 min temu do domu, juz nie mam transportu (mieszka ok. ~15 km ode mnie) i w sumie przez to uciekly mi inne opcje:
a) Mialem isc do znajomych dzis na melanz ale powiedzialem, ze jade i nie bedzie mnie to zrezygnowali a chcieli sie w koncu ze mna spotkac
b) Mialem z ziomkiem sie ogarnac ale tez musialem odmowic
c) Do 22 mialem transport od ziomka a pozniej juz lipa...wiec nie ogarnalem i siedze w domu |
|
| Back to top |
|
 |
Łechta stajla

|
#14 Posted: 13 Nov 2010 07:23 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Pekin wrote: | | jem kupe. jem ja mocno | jem takze
Tak, wiec bylem umowiony z panna na weekend, nie wypalilo z przyczyn bardzo powaznych, mielismy sie dzisiaj spotkac ale ostatecznie ona wrocila dopiero 20 min temu do domu, juz nie mam transportu (mieszka ok. ~15 km ode mnie) i w sumie przez to uciekly mi inne opcje:
a) Mialem isc do znajomych dzis na melanz ale powiedzialem, ze jade i nie bedzie mnie to zrezygnowali a chcieli sie w koncu ze mna spotkac
c) Do 22 mialem transport od ziomka a pozniej juz lipa...wiec nie ogarnalem i siedze w domu |
czyli kobieta tobą dryguje gl _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź
Group: Banned Joined: 19 Mar 2010 Posts: 4570 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 9

|
#15 Posted: 13 Nov 2010 07:24 pm Post subject: |
|
|
wykluczam
@up
Wypierdalaj jebany potomku debila _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#16 Posted: 13 Nov 2010 07:25 pm Post subject: |
|
|
| Łechta stajla wrote: |
czyli kobieta tobą dryguje gl |
No kurwa, to ze mielismy troche wspolnych planow juz od jakiegos czasu na ten weekend to znaczy, ze skoro znajomi (nawet niezbyt bliscy) chca ze mna wypic piwo to mam odrazu powiedziec jej "wypierdalaj"? Dobre rozumowanie. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#17 Posted: 13 Nov 2010 07:31 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Pekin wrote: | | jem kupe. jem ja mocno | jem takze
c) Do 22 mialem transport od ziomka a pozniej juz lipa...wiec nie ogarnalem i siedze w domu | czyli panna przyciela w chuja i przez to masz zjebany wieczor... Jesli powod byl faktycznie powazny, to musisz to zrozumiec.. ja bym zrozumiala;) _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#18 Posted: 13 Nov 2010 07:32 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Kolba wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Pekin wrote: | | jem kupe. jem ja mocno | jem takze
c) Do 22 mialem transport od ziomka a pozniej juz lipa...wiec nie ogarnalem i siedze w domu | czyli panna przyciela w chuja i przez to masz zjebany wieczor... Jesli powod byl faktycznie powazny, to musisz to zrozumiec.. ja bym zrozumiala;) |
Zaufaj, ze to bardzo powazny powod, nie smialbym jej nie zrozumiec w tym momencie. Po prostu zly jestem na sytuacje, bron Boze na nia czy na to co jest powodem. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#19 Posted: 13 Nov 2010 07:49 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Kolba wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Pekin wrote: | | jem kupe. jem ja mocno | jem takze
c) Do 22 mialem transport od ziomka a pozniej juz lipa...wiec nie ogarnalem i siedze w domu | czyli panna przyciela w chuja i przez to masz zjebany wieczor... Jesli powod byl faktycznie powazny, to musisz to zrozumiec.. ja bym zrozumiala;) |
Zaufaj, ze to bardzo powazny powod, nie smialbym jej nie zrozumiec w tym momencie. Po prostu zly jestem na sytuacje, bron Boze na nia czy na to co jest powodem. | CHWALI SIE! _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#20 Posted: 13 Nov 2010 08:02 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Nie mow nic kurwa, wsciekam sie jak pomysle dlaczego tu musze siedziec | hahah amam to samo z tobą ; D _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
|