|
| Author |
Message |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#1 Posted: 12 Nov 2010 08:10 am Post subject: ej never ;/ |
|
|
powiedz matce zeby wypierdalala spod moich drzwi i sie nie dobijała bo nie mam niczego do chleba ani złotówki i chuj mnie obchodzi ze ma dzieci na utrzymaniu i ze zima sie zbliza.
zabierz ją bo po policję zadzwonie _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Bozia
 Group: Members Joined: 02 Jul 2010 Posts: 2113 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#2 Posted: 12 Nov 2010 08:12 am Post subject: |
|
|
eZ train tequested _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#3 Posted: 12 Nov 2010 08:16 am Post subject: |
|
|
Pekin jestes tak miekkim skurwysynem, ze nie dziwne, iz od Antify wpierdol dostajesz coraz jak Cie spotkaja. Placz kurwo, ze jestes na hita, moja matka pedalstwa sie brzydzi a ty smierdzisz tym gownem na kilometr bawiac sie z metroseksualnym mareczkiem w "bogactwo" przez internet rofl _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#4 Posted: 12 Nov 2010 08:21 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Pekin jestes tak miekkim skurwysynem, ze nie dziwne, iz od Antify wpierdol dostajesz coraz jak Cie spotkaja. Placz kurwo, ze jestes na hita, moja matka pedalstwa sie brzydzi a ty smierdzisz tym gownem na kilometr bawiac sie z metroseksualnym mareczkiem w "bogactwo" przez internet rofl |
płaczę, że jestem na hita, mam stypendium naukowe, od drugiego roku zaczynam nagraną pracę związaną z moim kierunkiem studiów tj. architekturą, mam ciepły i kochający dom, wychowałem się w trzypokoleniowej rodzinie, niczego mi nie brakuje, mam wartościowych znajomych, na których mogę polegać.
NADAL NIE MOGĘ SIĘ POGODZIĆ Z TYM, ŻE JESTEM NA HITA.
NIE MOGĘ. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#5 Posted: 12 Nov 2010 08:21 am Post subject: |
|
|
Ps. Mareg i Pekin to kurwy pedalskie, smiem twierdzic, ze grzebia sie wspolnie palcami po anusie, tak ich swierzbia pedalskie rece, ze za 2 miesiace bedziecie ich zdjecia ogladac jak sobie pierdza w morde i juz widze te tematy " BOGATE ZYCIE SEKSUALNE CZESC GLOWNA " tak grzebanie w dupie koledze, niedlugo sobie wspolnego kolomira kupia i beda jak te pedaly z Holandii jezdzic na gorskie przejazdzki o jak slodko kurwa i w kosmo butach za 429 zl ja pierdole, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac
Ps. Mareg i Pekin to kurwy pedalskie, smiem twierdzic, ze grzebia sie wspolnie palcami po anusie, tak ich swierzbia pedalskie rece, ze za 2 miesiace bedziecie ich zdjecia ogladac jak sobie pierdza w morde i juz widze te tematy " BOGATE ZYCIE SEKSUALNE CZESC GLOWNA " tak grzebanie w dupie koledze, niedlugo sobie wspolnego kolomira kupia i beda jak te pedaly z Holandii jezdzic na gorskie przejazdzki o jak slodko kurwa i w kosmo butach za 429 zl ja pierdole, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac
Ps. Mareg i Pekin to kurwy pedalskie, smiem twierdzic, ze grzebia sie wspolnie palcami po anusie, tak ich swierzbia pedalskie rece, ze za 2 miesiace bedziecie ich zdjecia ogladac jak sobie pierdza w morde i juz widze te tematy " BOGATE ZYCIE SEKSUALNE CZESC GLOWNA " tak grzebanie w dupie koledze, niedlugo sobie wspolnego kolomira kupia i beda jak te pedaly z Holandii jezdzic na gorskie przejazdzki o jak slodko kurwa i w kosmo butach za 429 zl ja pierdole, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#6 Posted: 12 Nov 2010 08:31 am Post subject: |
|
|
, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#7 Posted: 12 Nov 2010 08:33 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | dresa czy nie w morde bys dostal i sie poplakal jak taka szmata bez honoru |
| Ne)V(eR wrote: | | dresa czy nie w morde bys dostal i sie poplakal jak taka szmata bez honoru |
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#8 Posted: 12 Nov 2010 08:39 am Post subject: |
|
|
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#9 Posted: 12 Nov 2010 08:42 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | :DDDDDDDDDDDDDDDDDD |
wlasnie takiej odpowiedzi się spodziewałem. mozesz juz wypierdalać  _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#10 Posted: 12 Nov 2010 08:48 am Post subject: |
|
|
wysmiewam Ciebie i Twoja latwa matke, do galy opierdalania sie nadajesz, bo wyzej nie siegasz patalachu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#11 Posted: 12 Nov 2010 08:50 am Post subject: |
|
|
wysmiewam Ciebie i Twoja latwa matke, do galy opierdalania sie nadajesz, bo wyzej nie siegasz patalachu
wysmiewam Ciebie i Twoja latwa matke, do galy opierdalania sie nadajesz, bo wyzej nie siegasz patalachu
wysmiewam Ciebie i Twoja latwa matke, do galy opierdalania sie nadajesz, bo wyzej nie siegasz patalachu |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#12 Posted: 12 Nov 2010 08:55 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | wysmiewam Ciebie i Twoja latwa matke, do galy opierdalania sie nadajesz, bo wyzej nie siegasz patalachu |
NO KURWA SPIERDALAJ ŚMIECIU NOOO BŁAGAM _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#13 Posted: 12 Nov 2010 08:56 am Post subject: |
|
|
Jesteście za mocni. Prawie puściłem kloca pod siebie ze śmiechu  |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#14 Posted: 12 Nov 2010 09:12 am Post subject: |
|
|
| cze never |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#15 Posted: 12 Nov 2010 12:26 pm Post subject: |
|
|
siema pekineg  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|