|
| Author |
Message |
Miszcz_Tibji
 Group: Members Joined: 20 Apr 2010 Posts: 2841 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#1 Posted: 01 Nov 2010 07:07 am Post subject: Rurku, kto odpowiada za spierdolenie tego forum ? |
|
|
odpowiedź jest zbyt oczywista  _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#2 Posted: 01 Nov 2010 07:14 am Post subject: |
|
|
| Porucznik sprawdza umiejętności 3 nowych szeregowych: Powiedzcie nam, co potraficie zrobić pożytecznego? Pierwszy mówi: Ja potrafię obsługiwać komputer. Dobrze, może być, a Ty? Ja znam się na gotowaniu - mówi drugi. Nieźle. A co Ty potrafisz? - pyta trzeciego. Ja potrafię zrobić bulbulator A co to jest? Proszę o kawałek blachy, gwoździe, młotek i szklankę wody to pokażę. Otrzymał to, o co prosił, wbił gwoździe w blachę, robiąc w niej dziurki, zalał to wodą i mówi: Robi bulbul? No to bulbulator! Zirytowany porucznik: Ty głupi jesteś, będziesz hańbą dla wojska! I wyrzuca blachę przez okno. Po chwili przychodzi major:kurwa! Co za tępy chuj wyrzucił nowy bulbulator!? |
|
| Back to top |
|
 |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#3 Posted: 01 Nov 2010 07:16 am Post subject: |
|
|
juz tu chyba nie wejde tylko bana sobie zalatwie, szczyt gowna i spierdolenia _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#4 Posted: 01 Nov 2010 07:22 am Post subject: |
|
|
| Dlaczego nie ma czarnych żydów? No bo, kurwa bez przesady. |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#5 Posted: 01 Nov 2010 07:23 am Post subject: |
|
|
| arczan wrote: | | juz tu chyba nie wejde tylko bana sobie zalatwie, szczyt gowna i spierdolenia |
tez mysle o tym wlasnie...naprawde juz rzygac mi sie chce jak na to patrze, nawet nie chce mi sie postowac w normalnych tematach bo sa przykryte 5-cio warstwowym gownem. |
|
| Back to top |
|
 |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#6 Posted: 01 Nov 2010 07:25 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | arczan wrote: | | juz tu chyba nie wejde tylko bana sobie zalatwie, szczyt gowna i spierdolenia |
tez mysle o tym wlasnie...naprawde juz rzygac mi sie chce jak na to patrze, nawet nie chce mi sie postowac w normalnych tematach bo sa przykryte 5-cio warstwowym gownem. |
juz wolalem ogladac buty i outfity ale nie takie gowno, monia wannabe the most popular _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
#7 Posted: 01 Nov 2010 07:32 am Post subject: |
|
|
| Wojna. Getto. Idzie sobie może dziesięcioletnia dziewczynka z opaską z sześcioramienną gwiazdą. Przechodzący obok niemiecki żołnierz zagaduje złośliwie: Co, Żydówka? Nie, kurwa, Strażnik Teksasu! |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#8 Posted: 01 Nov 2010 07:36 am Post subject: |
|
|
| arczan wrote: | | Kolba wrote: | | arczan wrote: | | juz tu chyba nie wejde tylko bana sobie zalatwie, szczyt gowna i spierdolenia |
juz wolalem ogladac buty i outfity ale nie takie gowno, monia wannabe the most popular |
Ja tez, nie rozumiem tylko celu tego wszystkiego, przeciez 95% forum nie odpisuje nawet na to, po prostu wkurwiajace i bezcelowe. Buty przy tym to byly kurwa najbardziej interesujace tematy swiata. |
|
| Back to top |
|
 |

|
#9 Posted: 01 Nov 2010 07:40 am Post subject: |
|
|
| Jeżyk wybrał się z Krecikiem na włam. Wleźli do domku myśliwego no i po ciemku macają co warto skroić. Krecik ma większego czuja i znajduje sporo fantów, ale Jeżyk też daje radę. W pewnym momencie Krecik wymacał lufę od fuzji i włożył do środka głowę. Traf chciał, że w tym samym czasie Jeżyk wymacał kolbę. Nie trzeba długo tłumaczyć, że Jeżyk nacisnął spust... ...Huk, wystrzał.... Krecik leży bez głowy na podłodze i trzęsie się w konwulsjach. Podsuwa się Jeżyk, wymacał trzęsące się ciało Krecika i mówi: Kurwa... chuju, nie śmiej się, bo ja chyba ogłuchłem! |
|
| Back to top |
|
 |
|