|
| Author |
Message |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#1 Posted: 31 Oct 2010 12:43 pm Post subject: moniko osié dziewié |
|
|
nie chce cie hejtowac czy cos bo powodow nie mam, aczkolwiek powiem Ci ze ostatnie Twoje posty strasznie mnie irytuja i wkurwiaja, dlatego wiedz ze jezeli kiedys dostaniesz bana, w pewnym stopniu na pewno sie do niego przyczynie
dziekuje dobranoc
koniec przekazu
ps. nie bede czytal/odpowiadal Twoich postow i apeluje by inni oprocz marga pedala zrobili podobnie
Last edited by cez on 31 Oct 2010 12:52 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#2 Posted: 31 Oct 2010 12:49 pm Post subject: |
|
|
bana to sobie mozesz nagrabic ^^ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#3 Posted: 31 Oct 2010 12:50 pm Post subject: |
|
|
| Wystarczy, ze zalatwimy jej na jakis czas 2-3 warny i sie uspokoi bo cooldown wzrosnie. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#4 Posted: 31 Oct 2010 12:51 pm Post subject: |
|
|
Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama..Także od niedawna staram się analizować tułaczkę którą przebył Denar Rzymski z 201 r.p.n.e, z kieszeni namiestnika Judei Marka Antoniusza Julianusa, do sakiewki Cesarza Nerona który to zdenominował wagę denara z 3,89 grama do 3,43 grama.. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#5 Posted: 31 Oct 2010 12:51 pm Post subject: |
|
|
| l1pka wrote: | | bana to sobie mozesz nagrabic ^^ |
guwno sobie moge
| Kolba wrote: | | Wystarczy, ze zalatwimy jej na jakis czas 2-3 warny i sie uspokoi bo cooldown wzrosnie. |
jestem za
Last edited by cez on 31 Oct 2010 12:51 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#6 Posted: 31 Oct 2010 12:52 pm Post subject: |
|
|
cooldown wzrasta po 1 warnie, wystarczy tylko to _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#7 Posted: 31 Oct 2010 12:53 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | cooldown wzrasta po 1 warnie, wystarczy tylko to |
Ale +30 sek. tylko, przy 1,5-2 min byloby dobrze. |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#8 Posted: 31 Oct 2010 01:00 pm Post subject: |
|
|
trzeba ujebac tę atencyjna dziwke _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#9 Posted: 31 Oct 2010 01:01 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | rotto wrote: | | cooldown wzrasta po 1 warnie, wystarczy tylko to |
Ale +30 sek. tylko, przy 1,5-2 min byloby dobrze. |
przy 30% nie zwiększa się więcej niż +30% a dalej nie wiem, nie miałem |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#10 Posted: 31 Oct 2010 01:01 pm Post subject: |
|
|
Również poluję. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#11 Posted: 31 Oct 2010 03:29 pm Post subject: Re: moniko osié dziewié |
|
|
| cez wrote: | nie chce cie hejtowac czy cos bo powodow nie mam, aczkolwiek powiem Ci ze ostatnie Twoje posty strasznie mnie irytuja i wkurwiaja, dlatego wiedz ze jezeli kiedys dostaniesz bana, w pewnym stopniu na pewno sie do niego przyczynie
dziekuje dobranoc
koniec przekazu
ps. nie bede czytal/odpowiadal Twoich postow i apeluje by inni oprocz marga pedala zrobili podobnie |
hahahahahahaahahahaha ;D chodzi Ci o te wklejane z dupy wyjete teksty? Czy o zwykle postowanie oczywiscie z dawka wkurwienia?
A moze jednak jest tu jakas zazdrosc.
Ostatnio przejrzalam z grubsza nasze wiadomosci prv i one nie ograniczaly sie do tematu o forum, bo poruszalismy temat narkotykow, dziewczyn chlopako i Twojej bylej.
Moglabym je upublicznic i pokazac jaka z Ciebie zazdrosna gnida, ale tego nie zrobie.
TESZ CIE KURWA POZDRAWIAM i sobie poluj skoro nie mozesz zniesc tego ze jestes dla mnie tutaj niewidzialny............
dziekuje |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#12 Posted: 31 Oct 2010 03:35 pm Post subject: |
|
|
królowa monika przemówiła ~~ _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

|
#13 Posted: 31 Oct 2010 03:36 pm Post subject: Re: moniko osié dziewié |
|
|
| Monia89 wrote: | | cez wrote: | nie chce cie hejtowac czy cos bo powodow nie mam, aczkolwiek powiem Ci ze ostatnie Twoje posty strasznie mnie irytuja i wkurwiaja, dlatego wiedz ze jezeli kiedys dostaniesz bana, w pewnym stopniu na pewno sie do niego przyczynie
dziekuje dobranoc
koniec przekazu
ps. nie bede czytal/odpowiadal Twoich postow i apeluje by inni oprocz marga pedala zrobili podobnie |
hahahahahahaahahahaha ;D chodzi Ci o te wklejane z dupy wyjete teksty? Czy o zwykle postowanie oczywiscie z dawka wkurwienia?
Ostatnio przejrzalam z grubsza nasze wiadomosci prv i one nie ograniczaly sie do tematu o forum, bo poruszalismy temat narkotykow, dziewczyn chlopako i Twojej bylej.
Moglabym je upublicznic i pokazac jaka z Ciebie zazdrosna gnida, ale tego nie zrobie.
TESZ CIE KURWA POZDRAWIAM i sobie poluj skoro nie mozesz zniesc tego ze jestes dla mnie tutaj niewidzialny............
dziekuje | nie przeczytalem
The officials have been informed _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#14 Posted: 31 Oct 2010 03:36 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | królowa monika przemówiła ~~ |
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#15 Posted: 31 Oct 2010 03:43 pm Post subject: Re: moniko osié dziewié |
|
|
| Monia89 wrote: | | cez wrote: | nie chce cie hejtowac czy cos bo powodow nie mam, aczkolwiek powiem Ci ze ostatnie Twoje posty strasznie mnie irytuja i wkurwiaja, dlatego wiedz ze jezeli kiedys dostaniesz bana, w pewnym stopniu na pewno sie do niego przyczynie
dziekuje dobranoc
koniec przekazu
dziekuje |
powiedz mi czego mam zazdroscic? bo nie rozumiem o ile wogole jest cos do pozazdroszczenia?  |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

|
#16 Posted: 31 Oct 2010 03:45 pm Post subject: |
|
|
dalej nie czytam _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#17 Posted: 31 Oct 2010 03:46 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | rotto wrote: | | królowa monika przemówiła ~~ |
 |
otoz to, bo za to jak pisze, czyli ze spamuje czy cos mozna mnie zglaszac, ale za to co pisze chyba nie ? wkurwiam celowo widocznie dziala ze 100 tematow jest o mnie a hejtu wiecej niz chinczykow w warszawie. japierdole biedaki umyslowe, z monia89 ciezko sobie poradzic.
wypierdalajcie pisac donosy |
|
| Back to top |
|
 |
|