|
| Author |
Message |
DrumAndBase
 Group: Members Joined: 01 Sep 2010 Posts: 730 Gold: 0.50 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#1 Posted: 20 Oct 2010 05:09 am Post subject: Opowiem wam moją niesamowitą historię |
|
|
| Jechałem se do Poznania, po drodze bylem głodny, to zjechałem do mak drajwa. Babka dała mi jakieś stare frytki i rozwodnioną ajsti. Jakoś to zjadłem. Przed Poznaniem zrobiło mi się jakoś dziwnie, ale nie wyczułem nadchodzącej katastrofy. Zajechałem pod księgarnie, którą miałem odwiedzić, patrze a tu konkurencja przyjechała i musiałem czekać. Czekałem chwilę w aucie, a tu nagle złapała mnie taka sraka, że myślałem że mnie rozsadzi. Prędko znalazłem w necie adres najbliższej galerii i jak najszybciej tam pojechałem. Żebyście wiedzieli, jak się ciężko jedzie z pękającą dupą. Dojechałem do galerii w ostatniej chwili. Puściłem się biegiem do kibla. Minuta dłużej, a obiad dla mareczga znalazłby mi się w gaciach, a tak oddałem kilka litrów pachnącej sraki prosto do muszli klozetowej. Jeszcze biegnąc do kibla nie zapamiętałem sobie, gdzie zostawiłem auto i miałem lekkiego zonka, bo musiałem szukać w chuj długo. No ale w sytuacji, która mi się przytrafiła to chyba normalne. |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#2 Posted: 20 Oct 2010 05:11 am Post subject: |
|
|
i teraz płacz ze wpierdalasz w macu _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#3 Posted: 20 Oct 2010 05:14 am Post subject: |
|
|
| l1pka wrote: | | i teraz płacz ze wpierdalasz guwno w macu |
fixd
Last edited by cez on 20 Oct 2010 05:15 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
DrumAndBase
 Group: Members Joined: 01 Sep 2010 Posts: 730 Gold: 0.50 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#4 Posted: 20 Oct 2010 05:19 am Post subject: |
|
|
no kurwa jak się jedzie i trzeba szybko coś wpierdolić, to makdrajv jest najlepszym rozwiązaniem. A raczej był nim _____________________ Bo najlepsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą... |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#5 Posted: 20 Oct 2010 05:26 am Post subject: |
|
|
| DrumAndBase wrote: | | no kurwa jak się jedzie i trzeba szybko coś wpierdolić, to makdrajv jest najlepszym rozwiązaniem. A raczej był nim |
trzeba bylo wyruszyc wczesniej i miec wiecej czasu na zjedzenie po ludzku a nie 'na szybko', co nagle to po diable zreszta masz teraz nauczke  |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#6 Posted: 20 Oct 2010 06:19 am Post subject: |
|
|
| Kurwa ja tam bym pizze jadl w kazdym miescie ;< |
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#7 Posted: 20 Oct 2010 01:19 pm Post subject: |
|
|
| nie czytam, za dl. |
|
| Back to top |
|
 |
|