|
| Author |
Message |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#1 Posted: 18 Oct 2010 09:53 am Post subject: pozyczam z internetu |
|
|
ded rajzing dwa
bende mordorowal zywe trupy  |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#2 Posted: 18 Oct 2010 10:19 am Post subject: |
|
|
| ja kradnę gothica atm, to tobie w temacie pokazywałem moją liste ? : DD |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#3 Posted: 18 Oct 2010 10:22 am Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | | ja kradnę gothica atm, to tobie w temacie pokazywałem moją liste ? : DD |
taaa
tez mialem gotika sciagac ale po przeczytaniu recenzji jakos mi sie odechcialo, generalnie rzecz biorac sciagnij se risena wedlug wielu serwisow risen wpierdala arcanie na sniadanie i nic nie zostawia |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06

|
#4 Posted: 18 Oct 2010 10:24 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Studnia06 wrote: | | ja kradnę gothica atm, to tobie w temacie pokazywałem moją liste ? : DD |
taaa
tez mialem gotika sciagac ale po przeczytaniu recenzji jakos mi sie odechcialo, generalnie rzecz biorac sciagnij se risena wedlug wielu serwisow risen wpierdala arcanie na sniadanie i nic nie zostawia |
juz dawno przeszedłem. ofc risen >g3, i czytając recenzje prawdopodobnie g4, ale sciagam dla samego tytułu i przy okazji zobacze jak mozna spierdolic potencjał takiej gry |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#5 Posted: 18 Oct 2010 10:27 am Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | | cez wrote: | | Studnia06 wrote: | | ja kradnę gothica atm, to tobie w temacie pokazywałem moją liste ? : DD |
taaa
juz dawno przeszedłem. ofc risen >g3, i czytając recenzje prawdopodobnie g4, ale sciagam dla samego tytułu i przy okazji zobacze jak mozna spierdolic potencjał takiej gry |
no no, risen jakos 40h niezlej rozgrywki, i akurat gra mi sie bardzo podobala aczkolwiek dragon age > all a g4 narazie nie sciagne szkoda mi internetu |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06

|
#6 Posted: 18 Oct 2010 10:31 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Studnia06 wrote: | | cez wrote: | | Studnia06 wrote: | | ja kradnę gothica atm, to tobie w temacie pokazywałem moją liste ? : DD |
taaa
no no, risen jakos 40h niezlej rozgrywki, i akurat gra mi sie bardzo podobala aczkolwiek dragon age > all a g4 narazie nie sciagne szkoda mi internetu |
dragon age
nie ma konkurencji jak na razie, czekam na 2 <3
a w risena na starej grafice miałem jakąś białą mgłe i męczyłem sie troche cuz chujowa widocznosc
i epicko chujowa walka finałowa : DDd
Last edited by Studnia06 on 18 Oct 2010 10:32 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#7 Posted: 18 Oct 2010 10:35 am Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | | cez wrote: | | Studnia06 wrote: | | cez wrote: | | Studnia06 wrote: | | ja kradnę gothica atm, to tobie w temacie pokazywałem moją liste ? : DD |
taaa
dragon age
a w risena na starej grafice miałem jakąś białą mgłe i męczyłem sie troche cuz chujowa widocznosc
i epicko chujowa walka finałowa : DDd |
nom wszystkie dodatki da przeszedlem oprocz piesni leliany i tego darkspawn chronicles, dwojka chyba nie bedzie juz taka fajna, chujowka troche ze pod koniec dao cala ekipa sie rozpierdolila, i ze w 2ce bedzie jakis nowy bohater
hehehe ja na full detalach pokurwialem , i fakt ostatia walka taka z dupy i bez takiej kurwa epickosci niestety fail, w dao z kolei zajebiste sa walki z bossami  |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#8 Posted: 18 Oct 2010 10:37 am Post subject: |
|
|
left 4 dead > jakis dead rising _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06

|
#9 Posted: 18 Oct 2010 10:38 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Studnia06 wrote: | | cez wrote: | | Studnia06 wrote: | | cez wrote: | | Studnia06 wrote: | | ja kradnę gothica atm, to tobie w temacie pokazywałem moją liste ? : DD |
taaa
dragon age
nom wszystkie dodatki da przeszedlem oprocz piesni leliany i tego darkspawn chronicles, dwojka chyba nie bedzie juz taka fajna, chujowka troche ze pod koniec dao cala ekipa sie rozpierdolila, i ze w 2ce bedzie jakis nowy bohater
hehehe ja na full detalach pokurwialem , i fakt ostatia walka taka z dupy i bez takiej kurwa epickosci niestety fail, w dao z kolei zajebiste sa walki z bossami  |
y bo całą drużyną trzeba umieć kierować, imo sie watro pobawić w dobre ustawienie taktyki, bo epicki rozpierdol sie dzieje nak wszyscy 4 na pełnej jadą
teraz juz wszystko na full mi lata, Aliens vs predator dzisiaj na full testowałem i bez laga  |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#10 Posted: 18 Oct 2010 10:47 am Post subject: |
|
|
taa ja teraz gram woriorem na 2swordy i rozkurwiam w parze z alistarem wynne i leliana nie ma mocnych na nas ;d jak zawsze mialem problem z tymi revenantami w brecilian forest tak teraz bez problemu oczywix na najtmer  |
|
| Back to top |
|
 |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#11 Posted: 18 Oct 2010 10:50 am Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | | cez wrote: | | Studnia06 wrote: | | cez wrote: | | Studnia06 wrote: | | ja kradnę gothica atm, to tobie w temacie pokazywałem moją liste ? : DD |
taaa
dragon age
tam trzeba bylo chyba jakiegos patcha na ta mgle sciagnac czy cos ;c
ale risen zajebista gra, chociaz walka finalowa naprawde zjebana, co to kurwa jakas platformowka na konsole czy porzadne rpg. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06

|
#12 Posted: 18 Oct 2010 10:50 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | taa ja teraz gram woriorem na 2swordy i rozkurwiam w parze z alistarem wynne i leliana nie ma mocnych na nas ;d jak zawsze mialem problem z tymi revenantami w brecilian forest tak teraz bez problemu oczywix na najtmer  |
ja tez tak grałem, ale 2h weapon warrior lepszy podobno
a imo magowie troche overpowered |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#13 Posted: 18 Oct 2010 10:51 am Post subject: |
|
|
jaki zjebany slang, ryj nerdy _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#14 Posted: 18 Oct 2010 10:58 am Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | | cez wrote: | taa ja teraz gram woriorem na 2swordy i rozkurwiam w parze z alistarem wynne i leliana nie ma mocnych na nas ;d jak zawsze mialem problem z tymi revenantami w brecilian forest tak teraz bez problemu oczywix na najtmer  |
tzz ja mam wymaksowanego 2h skilla wiec nakurwiam z starfangiem i teraz jakis fajny sword znalazlem gdizes pod orzamarem, ponoc tez zajebistego weapa wade moze zrobic ale mi sie nigdy nie chcialo pierdolic z tymi receptami i wogole,
mozliwe ze tru, tych kurwa emmisary czesto w chuj ciezko zabic mimo ze padaja na 1-2 hity to kurwa te ich czary pol teamu mi rozkurwia zanim sie do niego przebije
a i btw gralem wczesniej magiem i potem zrobilem sie arcane warriorem, tez bylem nie do zajebania ;d aczkolwiek majac fatigue na jakos 100% jeden czar i praktycznie bylo po manie ;d |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06

|
#15 Posted: 18 Oct 2010 11:00 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Studnia06 wrote: | | cez wrote: | taa ja teraz gram woriorem na 2swordy i rozkurwiam w parze z alistarem wynne i leliana nie ma mocnych na nas ;d jak zawsze mialem problem z tymi revenantami w brecilian forest tak teraz bez problemu oczywix na najtmer  |
tzz ja mam wymaksowanego 2h skilla wiec nakurwiam z starfangiem i teraz jakis fajny sword znalazlem gdizes pod orzamarem, ponoc tez zajebistego weapa wade moze zrobic ale mi sie nigdy nie chcialo pierdolic z tymi receptami i wogole,
mozliwe ze tru, tych kurwa emmisary czesto w chuj ciezko zabic mimo ze padaja na 1-2 hity to kurwa te ich czary pol teamu mi rozkurwia zanim sie do niego przebije
a i btw gralem wczesniej magiem i potem zrobilem sie arcane warriorem, tez bylem nie do zajebania ;d aczkolwiek majac fatigue na jakos 100% jeden czar i praktycznie bylo po manie ;d |
te recepty chuja warte są, szybciej gre przejdziesz niż zrozumiesz co on kurwa chce, ze 2 wykonałem i sobie odpuściłem |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#16 Posted: 18 Oct 2010 11:02 am Post subject: |
|
|
| no, aczkolwiek gdizes ostatnio czytalem na da wiki chyba ze wade moze zrobic najlepszy mieczyk w grze, wiec moze warto, aczkolwiek chuj tam bo i tak starfang rozkurwia |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź
Group: Banned Joined: 19 Mar 2010 Posts: 4570 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 9

|
#17 Posted: 18 Oct 2010 11:02 am Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | jaki zjebany slang, ryj nerdy |
_________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#18 Posted: 18 Oct 2010 11:02 am Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | jaki zjebany slang, ryj nerdy |
|
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06

|
#19 Posted: 18 Oct 2010 11:03 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | no, aczkolwiek gdizes ostatnio czytalem na da wiki chyba ze wade moze zrobic najlepszy mieczyk w grze, wiec moze warto, aczkolwiek chuj tam bo i tak starfang rozkurwia |
gdzies znalazłem na forum wszystkie przepisy, a i tak mi sie nie chciało ;p |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#20 Posted: 18 Oct 2010 11:07 am Post subject: |
|
|
a juz wiem to w awakeningu jest ten mieczyk vigiliance czy cos takiego  |
|
| Back to top |
|
 |
|