Naprawdę fajne. Przypomniało mi o genialnym soundtracku do Devil Inside, mam gdzieś jeszcze płytkę. Takie wzbudzające niepokój,wywołujące schizy i twitche w żołądku. Czujesz się zespolony z kosmosem, piękno
Ej, na was to też tak działa, czy ja jestem jakiś dziwny?
Last edited by B3h0lder on 14 Oct 2010 02:01 pm; edited 1 time in total
thc/grzyby/lsd/mdma, w przyszłym roku potestuję kilka syntetyków z trypt/fene, ale nie spodziewam się niczego wielkiego.
No to z fenyli polecam efedrynę czy też jej pochodne, 2C-C - chyba to jest jeszcze legalne nawet no i gdybyś miał możliwość zdobycia, pierdolona mekka, o której najpiękniej napisano w biblii ćpunów - Drzwiach Percepcji - M E S K A L I N A
Last edited by B3h0lder on 14 Oct 2010 02:28 pm; edited 1 time in total
thc/grzyby/lsd/mdma, w przyszłym roku potestuję kilka syntetyków z trypt/fene, ale nie spodziewam się niczego wielkiego.
No to z fenyli polecam efedrynę czy też jej pochodne, 2C-C - chyba to jest jeszcze legalne nawet no i gdybyś miał możliwość zdobycia, pierdolona mekka, o której najpiękniej napisano w biblii ćpunów - Drzwiach Percepcji - M E S K A L I N A
Gowno prawda. Chaos tak naprawde tylko raz w zyciu palil dopalacze i Cie oklamuje ; DDDD
Gowno prawda. Chaos tak naprawde tylko raz w zyciu palil dopalacze i Cie oklamuje ; DDDD
Heh xD Nawet jeśli to co mi tam, powiem, co wiem ;P
2c-c akurat jest słabiutka, najsłabsza z rodziny 2c-x. A co do meskaliny to w przyszłym roku będę próbował, podobnie jak dmt.
Z 2c-x mam zamiar wrzucić 2c-g na przyszlorocznej ozorze, czyli kilkudniowym psyfestiwalu. _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum