|
| Author |
Message |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#1 Posted: 19 Sep 2010 03:00 pm Post subject: Berr00 ty kurwo emigrancka |
|
|
| Quote: | | Po raz pierwszy do Riksdagu weszła antyimigracyjna partia Szwedzcy Demokraci przekraczając minimalnie 4-procentowy próg wyborczy. |
Jeżeli ponad 4% głosującego społeczeństwa pomimo świadomości, że ich głos nie pomoże partii która wygra wybory decyduje się zagłosować na jakąś partię tylko i wyłącznie po to, aby zademonstrować swą nienawiść do imigrantów, to znaczy, że tacy jak Ty postrzegani są tam jako pasożyty, pijawki, szczury i trzeba ich tępić.
P.S. A teraz idź sobie kup koszulę za 500kr za pieniądze szweckich podatników.
Last edited by spiochek_ma_bana on 19 Sep 2010 03:01 pm; edited 1 time in total _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#2 Posted: 19 Sep 2010 03:31 pm Post subject: Re: Berr00 ty kurwo emigrancka |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Quote: | | Po raz pierwszy do Riksdagu weszła antyimigracyjna partia Szwedzcy Demokraci przekraczając minimalnie 4-procentowy próg wyborczy. |
Jeżeli ponad 4% głosującego społeczeństwa pomimo świadomości, że ich głos nie pomoże partii która wygra wybory decyduje się zagłosować na jakąś partię tylko i wyłącznie po to, aby zademonstrować swą nienawiść do imigrantów, to znaczy, że tacy jak Ty postrzegani są tam jako pasożyty, pijawki, szczury i trzeba ich tępić.
P.S. A teraz idź sobie kup koszulę za 500kr za pieniądze szweckich podatników. |
musze powiedziec ze to dobry pocisk nie wiem jak z tego wybrne.
W tej chwili prowadze cwiczenia na szwedzkiej politechnice za ponad 100 twoich zlotych na godzine, wiec sam zadnej nienawisci nie odczuwam (tym bardziej ze znajomych mam jedynie szwedow). _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#3 Posted: 19 Sep 2010 03:33 pm Post subject: Re: Berr00 ty kurwo emigrancka |
|
|
| Barre00 wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Quote: | | Po raz pierwszy do Riksdagu weszła antyimigracyjna partia Szwedzcy Demokraci przekraczając minimalnie 4-procentowy próg wyborczy. |
P.S. A teraz idź sobie kup koszulę za 500kr za pieniądze szweckich podatników. |
W tej chwili prowadze cwiczenia na szwedzkiej politechnice za ponad 100 twoich zlotych na godzine, wiec sam zadnej nienawisci nie odczuwam (tym bardziej ze znajomych mam jedynie szwedow). |
TO TYLE, CO MURZYN NA AUTOBUSIE W ZJEDNOCZONYCH STANACH MA NA GODZINE. _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
Barre00

|
#4 Posted: 19 Sep 2010 03:34 pm Post subject: Re: Berr00 ty kurwo emigrancka |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | Barre00 wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Quote: | | Po raz pierwszy do Riksdagu weszła antyimigracyjna partia Szwedzcy Demokraci przekraczając minimalnie 4-procentowy próg wyborczy. |
W tej chwili prowadze cwiczenia na szwedzkiej politechnice za ponad 100 twoich zlotych na godzine, wiec sam zadnej nienawisci nie odczuwam (tym bardziej ze znajomych mam jedynie szwedow). |
TO TYLE, CO MURZYN NA AUTOBUSIE W ZJEDNOCZONYCH STANACH MA NA GODZINE. |
przeprowadzam sie  _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#5 Posted: 19 Sep 2010 03:35 pm Post subject: |
|
|
| dobry temat |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

|
#6 Posted: 19 Sep 2010 03:46 pm Post subject: Re: Berr00 ty kurwo emigrancka |
|
|
| Barre00 wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Barre00 wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Quote: | | Po raz pierwszy do Riksdagu weszła antyimigracyjna partia Szwedzcy Demokraci przekraczając minimalnie 4-procentowy próg wyborczy. |
TO TYLE, CO MURZYN NA AUTOBUSIE W ZJEDNOCZONYCH STANACH MA NA GODZINE. |
przeprowadzam sie  |
PRZESADZILEM LEKKO. SPRAWDZILEM STAWKI I WYLICZE WAM ZAROBKI MURZYNA BEZ WYKSZTALCENIA W NAJPOTEZNIEJSZYM KRAJU SWIATA.
JEDZIEMY:
STAWKA NA GODZINE: 25$
ILOSC GODZIN DZIENNIE: 8H ( ZALOZMY, ZE ZACZYNA O 5 A.M., A KONCZY 1 P.M. )
ILOSC DNI W TYGODNIU: 5 (7 TO TYLKO POLAK PRACUJE)
PROSTE OBLICZENIA I OTRZYMUJEMY 4,000 $ MIESIECZNIE.
NIE BEDE WAM WYLICZAL ILE ZARABIA INZYNIER, BO PIANA Z PYSKA SIE PODLAWICIE.
EHEH. ;DDD _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#7 Posted: 19 Sep 2010 03:48 pm Post subject: |
|
|
praca w autobusie to ciezki kawalek chleba: /
I tam w US tez tak macie ze pracuje sie po 4godziny dwa razy dziennie? _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#8 Posted: 19 Sep 2010 03:49 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | praca w autobusie to ciezki kawalek chleba: /
I tam w US tez tak macie ze pracuje sie po 4godziny dwa razy dziennie? |
NIE ZNAM TAKICH DETALI. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#9 Posted: 19 Sep 2010 03:50 pm Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | praca w autobusie to ciezki kawalek chleba: /
I tam w US tez tak macie ze pracuje sie po 4godziny dwa razy dziennie? |
NIE ZNAM TAKICH DETALI. | no to wlasnie poznales
p.s. teraz wuesz czemu to praca dla czarnych
Last edited by spiochek_ma_bana on 19 Sep 2010 03:50 pm; edited 1 time in total _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Barre00

|
#10 Posted: 19 Sep 2010 05:25 pm Post subject: |
|
|
wlasnie slucham jak i partia socialdemokratyczna i liberalnokonserwatywna w telewizji opierdla ludzi za glosowanie na nazistow.
jutro wyjde na miasto to mnie do obozu wywioza :DDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#11 Posted: 19 Sep 2010 07:21 pm Post subject: |
|
|
KURWA PARTIA ANTYIMIGRANCKA I ODRAZU NAZIOLE JA BYM ICH DO SADU WSZYSTKICH PODAL KURWY JEDNE DOBRZE ZE 4% SPOLECZENSTWA MA SWIADOMOSC U NAS NIESTETY 2% KURWY _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|