|
| Author |
Message |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#1 Posted: 19 Sep 2010 03:40 am Post subject: Szkoda mi Najmana |
|
|
Wygwizdali go bez powodu na wstępie. Sprał Saletę jak dziecko, gdyby Salecie nie pociekła krew, sędzia nie przerwałby walki i Najman by go zmasakrował. W sumie po wznowieniu jeszcze raz wyjebał Salete na deski, ale miał pecha i przegrał. Jeszcze później te prostackie komentarze Salety. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#2 Posted: 19 Sep 2010 02:52 pm Post subject: |
|
|
Saleta zajebisty bokser, uwielbiam go  _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#3 Posted: 19 Sep 2010 03:36 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | Saleta zajebisty bokser, uwielbiam go  |
ale z charakteru jebany prymityw. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#4 Posted: 19 Sep 2010 03:37 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | Saleta zajebisty bokser, uwielbiam go  |
ale z charakteru jebany prymityw. | z charakteru nieustępliwy facet z jajami _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Guess Who
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 2862 Gold: 4.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 18
|
#5 Posted: 19 Sep 2010 03:38 pm Post subject: |
|
|
seleta bez nerki walczyl  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#6 Posted: 19 Sep 2010 03:38 pm Post subject: |
|
|
Co ty pierdolisz. Styl walki Najmana pasuje pod Żabkę, kurwa jak jebany wieśniak, Mariuszek Pudzianowski zresztą podobnie. Zero techniki, jebane młócenie cepem. Propsy dla Salety za szydzenie z tego buraka. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#7 Posted: 19 Sep 2010 05:07 pm Post subject: |
|
|
tez mi szkoda go _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
SilentSpamer
 Group: Members Joined: 26 Mar 2010 Posts: 1208 Gold: 0.50 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 7
|
#8 Posted: 19 Sep 2010 05:08 pm Post subject: |
|
|
saleta zachowal sie jak gowniarz.
poza tym chcialbym wiedziec, co wg niego czyni z czlowieka sportowca.
Last edited by SilentSpamer on 19 Sep 2010 05:09 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#9 Posted: 19 Sep 2010 05:53 pm Post subject: |
|
|
| SilentSpamer wrote: | saleta zachowal sie jak gowniarz.
poza tym chcialbym wiedziec, co wg niego czyni z czlowieka sportowca. | ciężkie treningi i niezłomny charakter. _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#10 Posted: 19 Sep 2010 07:24 pm Post subject: |
|
|
kurwa to proste, sportowiec to ten co osiaga wyniki w oficjalnych zawodach sportowych _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
|
#11 Posted: 20 Sep 2010 02:37 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | kurwa to proste, sportowiec to ten co osiaga wyniki w oficjalnych zawodach sportowych |
ale jak ktoś nosi dresy, to nie znaczy, że jest sportowcem. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#12 Posted: 20 Sep 2010 05:37 am Post subject: |
|
|
ale jak ktos uczestniczyl w zawodach to juz jest sportowcem debilu, a srebrny medal mam wiec zjedz moj kał _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#13 Posted: 20 Sep 2010 05:39 am Post subject: |
|
|
| Deathray wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | kurwa to proste, sportowiec to ten co osiaga wyniki w oficjalnych zawodach sportowych |
ale jak ktoś nosi dresy, to nie znaczy, że jest sportowcem. |
;DDDDDDDDDDDDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#14 Posted: 20 Sep 2010 05:40 am Post subject: |
|
|
co sie kurwo cieszysz ? Twoj sport jest i tak niszowy, rownie dobrze moglbys grac w dog frisbee _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#15 Posted: 20 Sep 2010 05:44 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | co sie kurwo cieszysz ? Twoj sport jest i tak niszowy, rownie dobrze moglbys grac w dog frisbee |
i to jest w tym najlepsze wlasnie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#16 Posted: 20 Sep 2010 05:49 am Post subject: |
|
|
no kurwa to jak na Jamajce uprawiac bobsleje, jestes zafascynowany USA, gdzie tam na trenowanie tego warunki sa, a tu nie ma, nic w tym nie osiagniesz, nic z tego nie bedziesz mial, w koncu Ci sie to znudzi, a ja sie dalej rozwijam smieciu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#17 Posted: 20 Sep 2010 05:52 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | no kurwa to jak na Jamajce uprawiac bobsleje, jestes zafascynowany USA, gdzie tam na trenowanie tego warunki sa, a tu nie ma, nic w tym nie osiagniesz, nic z tego nie bedziesz mial, w koncu Ci sie to znudzi, a ja sie dalej rozwijam smieciu |
osiagne to, ze bede jezdzil coraz lepiej
skate for fun not for szpan, kurwo
to jest zajawa tak mocna, ze nawet jakies dzieciaki ze wsi, ktore maja tylko kawalek asfaltu a chca jezdzic to robia sobie sami jakies grindboxy, rurki i katuja.
szanuj zajawe pizdo. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#18 Posted: 20 Sep 2010 06:01 am Post subject: |
|
|
jezdzil coraz lepiej i co z tego ? Skate for fun not for szpan, to po co to robisz ty deklu ? Wjebales sie w jakas gowniana subkulture i by byc elo wziales sie za jazde na desce ... To oczywiste, ja trenuje Parkour tylko dlatego, ze widzialem siebie jako silniejszego, zrecznego i mocniejszego mezczyzne tak kurwa mezczyzne a nie taka ciote jak Ty, i w przyszlosci, kto wystepuje w filmach i reklamowkach ? Tony Hawk ? Nie wszyscy sie nadaja do filmow i reklamowek, ja ja stracilem, bo rozjebalem bark, ale nie wszystko stracone kiedy swoja wiedze i doswiadczenie przekaze dzieciakom, ktore zamiast cpac pod klatka beda chcialy cos zrobic ze soba. A to uczy podstawowy cech, ktore beda w przyszlosci cenione przez pracodawcow, systematyczna praca, odwaga, ambicja i konsekwencja w dzialaniu. A Ty czego nauczysz dzieci ? Jak rozpierdalac starym hajs na pedalskie ciuszki ? Idz sie pierdolnij z mostu jestes gownem dla mnie, nedznym smieciem, ktory mysli ze jest elo, a nic tak naprawde nie potrafi tylko sie chwalic hajsem matki pedale
Last edited by Ne)V(eR on 20 Sep 2010 06:02 am; edited 2 times in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#19 Posted: 20 Sep 2010 06:04 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | jezdzil coraz lepiej i co z tego ? Skate for fun not for szpan, to po co to robisz ty deklu ? Wjebales sie w jakas gowniana subkulture i by byc elo wziales sie za jazde na desce ... To oczywiste, ja trenuje Parkour tylko dlatego, ze widzialem siebie jako silniejszego, zrecznego i mocniejszego mezczyzne tak kurwa mezczyzne a nie taka ciote jak Ty, i w przyszlosci, kto wystepuje w filmach i reklamowkach ? Tony Hawk ? Nie wszyscy sie nadaja do filmow i reklamowek, ja ja stracilem, bo rozjebalem bark, ale nie wszystko stracone kiedy swoja wiedze i doswiadczenie przekaze dzieciakom, ktore zamiast cpac pod klatka beda chcialy cos zrobic ze soba. A to uczy podstawowy cech, ktore beda w przyszlosci cenione przez pracodawcow, systematyczna praca, odwaga, ambicja i konsekwencja w dzialaniu. A Ty czego nauczysz dzieci ? Jak rozpierdalac starym hajs na pedalskie ciuszki ? Idz sie pierdolnij z mostu jestes gownem dla mnie, nedznym smieciem, ktory mysli ze jest elo, a nic tak naprawde nie potrafi tylko sie chwalic hajsem matki pedale |
przeczytalem tylko wyboldowany fragment i jestem w szoku...ty uprawiasz sport, zeby sie przylansowac? ja pierdole...jezdze na desce bo sprawia mi to przyjemnosc. tyle.
poza tym naucz sie konstruowac spojne i logiczne wypowiedzi to moze wtedy pogadamy. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#20 Posted: 20 Sep 2010 06:06 am Post subject: |
|
|
kurwa TY JEBANY SMIECIU NIC TAKIEGO NIE NAPISALEM KURWO spierdalaj nie gadam z Toba, nie masz zadnych argumentow, przeciwko mnie jebany smieciu, Tobie trzeba krotko i zwiezle PEDALE SKURWIAJ KAZDY MA WYJEBANE NA TWOJE KOLORKI W POKOJU _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|