|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#1 Posted: 18 Sep 2010 03:21 am Post subject: wstaje z rana jak nigdy wczesniej i co kurwa widze ? |
|
|
MAREG ja pierdole TY NO LIFE _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#2 Posted: 18 Sep 2010 03:23 am Post subject: Re: wstaje z rana jak nigdy wczesniej i co kurwa widze ? |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | MAREG ja pierdole TY NO LIFE |
musialem wstac wczesnie, siedze na chacie i pilnuje malarzy, co jakis czas musze cos pomoc, podac, przyniesc itp. placz nedzarzu, ze ty malujesz sciany gownem
inb4: opowiesc o patologii w rodzinie i gimnazjum, o tym jak stara miala cie w dupie za gowniarza itp.
MASZ, SPROBUJ JAKIE TO DOBRE
AAAAAAAAAAA KURWA CHCIALBYS JEBANY BIEDAKU
NIE DLA ZERA BUTELKA PERRIERA
PERRIER NIE DLA ZER
Last edited by RozpalonyMareczeg on 18 Sep 2010 03:27 am; edited 2 times in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#3 Posted: 18 Sep 2010 03:32 am Post subject: |
|
|
podac, przyniesc jak taki murzyn z afrika, nawet nigdy sie szpachli nie nauczysz trzymac, oby Twoja matka stracila prace
malowac gownem ? Ty mozesz co najwyzej w paincie, a ja mam polozone tapety, wspolnie kladlem z tapeciarzem, zeby wiedziec jak to sie robi, by przynajmniej na czas tapeciarza przygotowac sciane jebany zerze, nawet ugotowac zupy nie potrafisz. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Bozia
 Group: Members Joined: 02 Jul 2010 Posts: 2113 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#4 Posted: 18 Sep 2010 03:38 am Post subject: Re: wstaje z rana jak nigdy wczesniej i co kurwa widze ? |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | MAREG ja pierdole TY NO LIFE |
musialem wstac wczesnie, siedze na chacie i pilnuje malarzy, co jakis czas musze cos pomoc, podac, przyniesc itp. placz nedzarzu, ze ty malujesz sciany gownem
inb4: opowiesc o patologii w rodzinie i gimnazjum, o tym jak stara miala cie w dupie za gowniarza itp.
MASZ, SPROBUJ JAKIE TO DOBRE
AAAAAAAAAAA KURWA CHCIALBYS JEBANY BIEDAKU
NIE DLA ZERA BUTELKA PERRIERA
PERRIER NIE DLA ZER |
ŚMIRL :'DDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#5 Posted: 18 Sep 2010 03:56 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | podac, przyniesc jak taki murzyn z afrika, nawet nigdy sie szpachli nie nauczysz trzymac, oby Twoja matka stracila prace
malowac gownem ? Ty mozesz co najwyzej w paincie, a ja mam polozone tapety, wspolnie kladlem z tapeciarzem, zeby wiedziec jak to sie robi, by przynajmniej na czas tapeciarza przygotowac sciane jebany zerze, nawet ugotowac zupy nie potrafisz. |
A TO JEST MOJA PASTA
TO NAZYWA SIE RECALDENT, MOZESZ O TYM KURWO BIEDNA ZAPOMNIEC, TYLE ILE JA WYDAJE NA KOSMETYKI TYGODNIOWO TWOJA CALA RODZINA PRZYJEBANYCH GLODEM BIEDAKOW WYDAJE PRZEZ ROK NA WALKE O PRZEZYCIE, SMEICIU Z MARGINESU _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|