|
| Author |
Message |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#1 Posted: 16 Sep 2010 11:58 am Post subject: CO DO SAŁATKI |
|
|
Więc usmażyłem kurczaczka, doprawionego pieprzem i solą na oliwie oczywiście.
Następnie Pokroilem chleb tostowy w kosteczkę, dodałem ząbek czosnku, troszkę ziół i znowu smażyłem w oliwie - grzaneczki.
Next - starłem ser parmezan w paseczki, czeka zapakowany w folię.
Potem zająłem sie dressingiem - majonez + ocet balsamiczny + oliwa, do tego czosnek, pieprz i sok z połowy cytryny.
Teraz czekam trochę, wezmę 2 talerze - wyłożę świezą sałatą lodową, ogórkami w polpalsterki, plastrami pomidora, ułóżę kurczaka na środku, dodam grzaneczki i posypę parmezanem. Na koniec poleję dressingiem.
Sałatka zapowiada się wyśmienicie. Jak będe podawać to zrobię foteczki. Zakupiłem też Wino.
Jeżeli dupeczka powie, ze cos jest chujowo to wpierdole je ten talerz z salatka w morde.
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#2 Posted: 16 Sep 2010 11:59 am Post subject: |
|
|
to spuść się na nią i może wtedy jej zasmakuje _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#3 Posted: 16 Sep 2010 12:06 pm Post subject: |
|
|
SORKI ZA DLUGIE, I TAK NIE UMIALBYM POMUC _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#4 Posted: 16 Sep 2010 12:08 pm Post subject: |
|
|
ja bym wpierdolil pizze albo hamburgery _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#5 Posted: 16 Sep 2010 12:42 pm Post subject: |
|
|
dorzuc cos od siebie do niej _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#6 Posted: 16 Sep 2010 12:44 pm Post subject: |
|
|
i po chuj robisz smaka neverowi ? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#7 Posted: 16 Sep 2010 12:49 pm Post subject: Re: CO DO SAŁATKI |
|
|
| arczan wrote: | Więc usmażyłem kurczaczka, doprawionego pieprzem i solą na oliwie oczywiście.
Następnie Pokroilem chleb tostowy w kosteczkę, dodałem ząbek czosnku, troszkę ziół i znowu smażyłem w oliwie - grzaneczki.
Potem zająłem sie dressingiem - majonez + ocet balsamiczny + oliwa, do tego czosnek, pieprz i sok z połowy cytryny.
Teraz czekam trochę, wezmę 2 talerze - wyłożę świezą sałatą lodową, ogórkami w polpalsterki, plastrami pomidora, ułóżę kurczaka na środku, dodam grzaneczki i posypę parmezanem. Na koniec poleję dressingiem.
Sałatka zapowiada się wyśmienicie. Jak będe podawać to zrobię foteczki. Zakupiłem też Wino.
Jeżeli dupeczka powie, ze cos jest chujowo to wpierdole je ten talerz z salatka w morde.
 |
brakuje tylko cezara czyli mnie wiec jednak jej nie posmakuje  |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#8 Posted: 16 Sep 2010 12:51 pm Post subject: Re: CO DO SAŁATKI |
|
|
| cez wrote: | | arczan wrote: | Więc usmażyłem kurczaczka, doprawionego pieprzem i solą na oliwie oczywiście.
 |
czarek lol _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#9 Posted: 16 Sep 2010 12:53 pm Post subject: Re: CO DO SAŁATKI |
|
|
| rotto wrote: | | cez wrote: | | arczan wrote: | Więc usmażyłem kurczaczka, doprawionego pieprzem i solą na oliwie oczywiście.
 |
czarek lol |
cezary po polsku, po latynoskiemu cesar, caesar, mam imie po Cezarze ok  |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#10 Posted: 16 Sep 2010 12:56 pm Post subject: |
|
|
CZA
REK
CZA
REK
PIES MOJEGO SASIADA SIE CEZAR NAZYWA, A CZAREK PEDALSKIE STRASZNIE  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#11 Posted: 16 Sep 2010 12:58 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | CZA
REK
CZA
REK
PIES MOJEGO SASIADA SIE CEZAR NAZYWA, A CZAREK PEDALSKIE STRASZNIE  |
cezary cezary  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#12 Posted: 16 Sep 2010 01:00 pm Post subject: |
|
|
| l1pka wrote: | | rotto wrote: | CZA
REK
CZA
REK
PIES MOJEGO SASIADA SIE CEZAR NAZYWA, A CZAREK PEDALSKIE STRASZNIE  |
cezary cezary  |
tez bardzo czarka nie lubie wole cezary, angole mowia cez (wym. sez ) i mi to nie przeszkadza ale czarka bardzo nie lubie |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#13 Posted: 16 Sep 2010 01:00 pm Post subject: Re: CO DO SAŁATKI |
|
|
| arczan wrote: | Więc usmażyłem kurczaczka, doprawionego pieprzem i solą na oliwie oczywiście.
 |
; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#14 Posted: 16 Sep 2010 01:24 pm Post subject: |
|
|
| masz klate masz kolacje i wino a i tak nie zaruchasz ;d |
|
| Back to top |
|
 |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#15 Posted: 16 Sep 2010 04:42 pm Post subject: |
|
|
| skaczoncy_skokobryk wrote: | | masz klate masz kolacje i wino a i tak nie zaruchasz ;d |
pierdolony jasnowidz  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|