|
| Author |
Message |
Melcma_Fajny_Mis
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1979 Gold: 300.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#1 Posted: 10 Sep 2010 08:40 am Post subject: wruciłem ze szkoły |
|
|
| i o 17 mam spotkanie klasowe HEHE |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#2 Posted: 10 Sep 2010 08:41 am Post subject: |
|
|
mama wie, ze masz jedynke z plastyki, bo nie oddales rysunkuw? _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#3 Posted: 10 Sep 2010 08:45 am Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | mama wie, ze masz jedynke z plastyki, bo nie oddales rysunkuw? |
; DDD
plastyka kurwa skad Wy bierzeciez takie przedmioty? ; D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#4 Posted: 10 Sep 2010 08:47 am Post subject: |
|
|
| arczan wrote: | | Fatality wrote: | | mama wie, ze masz jedynke z plastyki, bo nie oddales rysunkuw? |
; DDD
plastyka kurwa skad Wy bierzeciez takie przedmioty? ; D | mam brata co chodzi do podstawuwki i czasami opowiada mi znakomite historie zwiazane ze szkola  _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Melcma_Fajny_Mis
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1979 Gold: 300.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#5 Posted: 10 Sep 2010 08:50 am Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | arczan wrote: | | Fatality wrote: | | mama wie, ze masz jedynke z plastyki, bo nie oddales rysunkuw? |
; DDD
plastyka kurwa skad Wy bierzeciez takie przedmioty? ; D | mam brata co chodzi do podstawuwki i czasami opowiada mi znakomite historie zwiazane ze szkola  |
nie oddałem rysunkuw, bo nie mam plastyki  |
|
| Back to top |
|
 |
Miszcz_Tibji
 Group: Members Joined: 20 Apr 2010 Posts: 2841 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#6 Posted: 10 Sep 2010 09:42 am Post subject: |
|
|
| Melcma_Fajny_Mis wrote: | | Fatality wrote: | | arczan wrote: | | Fatality wrote: | | mama wie, ze masz jedynke z plastyki, bo nie oddales rysunkuw? |
; DDD
plastyka kurwa skad Wy bierzeciez takie przedmioty? ; D | mam brata co chodzi do podstawuwki i czasami opowiada mi znakomite historie zwiazane ze szkola  |
nie oddałem rysunkuw, bo nie mam plastyki  |
ja w gimbnazjum zawsze byłem nieklasyfikowany ze sztuki a potem miałem zawsze 5  _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
| Back to top |
|
 |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#7 Posted: 10 Sep 2010 09:42 am Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | arczan wrote: | | Fatality wrote: | | mama wie, ze masz jedynke z plastyki, bo nie oddales rysunkuw? |
; DDD
kk  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|