|
| Author |
Message |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#1 Posted: 31 Aug 2010 11:17 am Post subject: GOT |
|
|
odurzyłem się dziś tetrahydrokannabinolem.
co o mnie sądzisz? _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#2 Posted: 31 Aug 2010 11:17 am Post subject: |
|
|
jebany ćpun spalimy ci wioske _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
rai
 Group: Members Joined: 14 Apr 2009 Posts: 442 Gold: 104.10 Clan: D3JSP
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#3 Posted: 31 Aug 2010 11:18 am Post subject: |
|
|
zrób mi tą sygnature zią, 113 fg czeka  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#4 Posted: 31 Aug 2010 11:21 am Post subject: |
|
|
| rai wrote: | zrób mi tą sygnature zią, 113 fg czeka  |
zrobie jak mi faza zejdzie  _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#5 Posted: 31 Aug 2010 11:22 am Post subject: |
|
|
| W końcu nowoczesny humanizm głosi "Nic co ludzkie nie jest mi obce". A skoro taka substancja występuje wśród ludzi, nie widzę w tym nic złego. Przecież jesteś inteligentnym, młodym chłopakiem, o bardzo silnej woli i jeśli zajdzie potrzeba odstawienia, odstawisz natychmiast i nigdy juz nie wrócisz. Wracają do twojego bardzo młodego wieku. Przecież dziś na świecie nie ma dużych problemów, szczególnie Polska, jest silnym, bogatym krajem, należymy do Nato w związku z czym wojna nam nie grozi, nie ma żadnych zmartwień. Więc możesz się bawić do woli, bo życie szybko mija. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#6 Posted: 31 Aug 2010 11:23 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | W końcu nowoczesny humanizm głosi "Nic co ludzkie nie jest mi obce". A skoro taka substancja występuje wśród ludzi, nie widzę w tym nic złego. Przecież jesteś inteligentnym, młodym chłopakiem, o bardzo silnej woli i jeśli zajdzie potrzeba odstawienia, odstawisz natychmiast i nigdy juz nie wrócisz. Wracają do twojego bardzo młodego wieku. Przecież dziś na świecie nie ma dużych problemów, szczególnie Polska, jest silnym, bogatym krajem, należymy do Nato w związku z czym wojna nam nie grozi, nie ma żadnych zmartwień. Więc możesz się bawić do woli, bo życie szybko mija. |
popierdoliło Cię czy jak ;DDDD _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#7 Posted: 31 Aug 2010 11:24 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | W końcu nowoczesny humanizm głosi "Nic co ludzkie nie jest mi obce". A skoro taka substancja występuje wśród ludzi, nie widzę w tym nic złego. Przecież jesteś inteligentnym, młodym chłopakiem, o bardzo silnej woli i jeśli zajdzie potrzeba odstawienia, odstawisz natychmiast i nigdy juz nie wrócisz. Wracają do twojego bardzo młodego wieku. Przecież dziś na świecie nie ma dużych problemów, szczególnie Polska, jest silnym, bogatym krajem, należymy do Nato w związku z czym wojna nam nie grozi, nie ma żadnych zmartwień. Więc możesz się bawić do woli, bo życie szybko mija. |
ty kopiesz okopy i chować m60tki w szafie na wypadek wojny? _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
|