|
| Author |
Message |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#1 Posted: 12 Jul 2010 05:38 pm Post subject: pytanie odnosnie newera |
|
|
| no dobra jest biedny i co tam jeszce chcecie? ale nie nudzi wam sie non stop tego napierdalanie? przeciez to juz kurwa nawet nie jest smieszne, a on tez napewno ma na was wyjebane ja pierdole jestescie popierdoleni mozecie wypierdolic |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#2 Posted: 12 Jul 2010 05:39 pm Post subject: Re: pytanie odnosnie newera |
|
|
| cez wrote: | | no dobra jest biedny i co tam jeszce chcecie? ale nie nudzi wam sie non stop tego napierdalanie? przeciez to juz kurwa nawet nie jest smieszne, a on tez napewno ma na was wyjebane ja pierdole jestescie popierdoleni mozecie wypierdolic |
z pewnoscia ma wyjebane skoro do kazdego sie pluje i chce nakurwiac za internet ;D
niech zdycha biedny smiec _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Tata_Rafala_Nagadowskiego
Group: Members Joined: 08 Jul 2010 Posts: 268 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#3 Posted: 12 Jul 2010 05:42 pm Post subject: |
|
|
A ty kurwa co? Obrońca uciemiężonych? Niech wykurwia. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#4 Posted: 12 Jul 2010 05:43 pm Post subject: Re: pytanie odnosnie newera |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | cez wrote: | | no dobra jest biedny i co tam jeszce chcecie? ale nie nudzi wam sie non stop tego napierdalanie? przeciez to juz kurwa nawet nie jest smieszne, a on tez napewno ma na was wyjebane ja pierdole jestescie popierdoleni mozecie wypierdolic |
z pewnoscia ma wyjebane skoro do kazdego sie pluje i chce nakurwiac za internet ;D
niech zdycha biedny smiec |
dokladnie to, co chcialem napisac _____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#5 Posted: 12 Jul 2010 05:43 pm Post subject: Re: pytanie odnosnie newera |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | cez wrote: | | no dobra jest biedny i co tam jeszce chcecie? ale nie nudzi wam sie non stop tego napierdalanie? przeciez to juz kurwa nawet nie jest smieszne, a on tez napewno ma na was wyjebane ja pierdole jestescie popierdoleni mozecie wypierdolic |
Wpierdol, ty zakurwiała, jebana w dupę kurwo, dziwko, szmato? |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#6 Posted: 12 Jul 2010 05:45 pm Post subject: Re: pytanie odnosnie newera |
|
|
| Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | cez wrote: | | no dobra jest biedny i co tam jeszce chcecie? ale nie nudzi wam sie non stop tego napierdalanie? przeciez to juz kurwa nawet nie jest smieszne, a on tez napewno ma na was wyjebane ja pierdole jestescie popierdoleni mozecie wypierdolic |
siemanko got. jak leci? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#7 Posted: 12 Jul 2010 05:45 pm Post subject: |
|
|
| Tata_Rafala_Nagadowskiego wrote: | | A ty kurwa co? Obrońca uciemiężonych? Niech wykurwia. |
nie, mam wyjebana na niego tak jak i na was ale wkurwia mnie juz pierdolenie non stop o tym samym |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#8 Posted: 12 Jul 2010 05:46 pm Post subject: Re: pytanie odnosnie newera |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | cez wrote: | | no dobra jest biedny i co tam jeszce chcecie? ale nie nudzi wam sie non stop tego napierdalanie? przeciez to juz kurwa nawet nie jest smieszne, a on tez napewno ma na was wyjebane ja pierdole jestescie popierdoleni mozecie wypierdolic |
siemanko got. jak leci? |
Chuj ci do tego, kurwo, szmato. |
|
| Back to top |
|
 |

|
#9 Posted: 12 Jul 2010 05:46 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Tata_Rafala_Nagadowskiego wrote: | | A ty kurwa co? Obrońca uciemiężonych? Niech wykurwia. |
nie, mam wyjebana na niego tak jak i na was ale wkurwia mnie juz pierdolenie non stop o tym samym |
Przecież zawsze możesz wypierdolić z forum. |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#10 Posted: 12 Jul 2010 05:49 pm Post subject: |
|
|
| Tata_Rafala_Nagadowskiego wrote: | | cez wrote: | | Tata_Rafala_Nagadowskiego wrote: | | A ty kurwa co? Obrońca uciemiężonych? Niech wykurwia. |
Przecież zawsze możesz wypierdolić z forum. |
owszem ale sa wakacje i mam za duzo czasu |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#11 Posted: 12 Jul 2010 05:49 pm Post subject: |
|
|
Ja mam beke Ich spierdolenie z kazdym tematem rosnie, a ja ich dodatkowo podkrecam, bo na co dzien takich wiazanek nie puszczam i dlatego mnie bawi bluzganie tardow z gimnazjum, ktorzy mysla, ze beda szanowani na tym forum jak mi pocisna w 10-ciu To taki sposob rozladowania emocji po chujowym dniu  _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |

|
#12 Posted: 12 Jul 2010 05:50 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | Ja mam beke Ich spierdolenie z kazdym tematem rosnie, a ja ich dodatkowo podkrecam, bo na co dzien takich wiazanek nie puszczam i dlatego mnie bawi bluzganie tardow z gimnazjum, ktorzy mysla, ze beda szanowani na tym forum jak mi pocisna w 10-ciu To taki sposob rozladowania emocji po chujowym dniu  |
Jesteś biedny. |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#13 Posted: 12 Jul 2010 05:53 pm Post subject: |
|
|
najsmieszniejsze jest to, ze z tych wszystkich debili zaden nie wie skad sie to wzielo :DDDDDDDDDDDDDDD _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |

|
#14 Posted: 12 Jul 2010 05:55 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | najsmieszniejsze jest to, ze z tych wszystkich debili zaden nie wie skad sie to wzielo :DDDDDDDDDDDDDDD |
Najprawdopodobniej z tego, że jesteś biedny. |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#15 Posted: 12 Jul 2010 06:09 pm Post subject: |
|
|
| Tata_Rafala_Nagadowskiego wrote: |
Najprawdopodobniej z tego, że jesteś biedny. |
Dobra spierdalaj kretynie nie wiesz to zamknij pysk, jestes tylko pionkiem w machinie, ktora nakrecam dla smiechu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#16 Posted: 12 Jul 2010 06:13 pm Post subject: |
|
|
never jest takze niezwykle ubogi umyslowo Czarku. tego mu nie mozna przestac wypominac bo jeszcze sie chlopak poczuje.
| Ne)V(eR wrote: | | najsmieszniejsze jest to, ze z tych wszystkich debili zaden nie wie skad sie to wzielo :DDDDDDDDDDDDDDD |
pamietamy dobrze temat w ktorym napierdalales na sada ze sobie buty non stop kupuje 
Last edited by Shapiro on 12 Jul 2010 06:14 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#17 Posted: 12 Jul 2010 06:15 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: |
pamietamy dobrze temat w ktorym napierdalales na sada ze sobie buty non stop kupuje  |
 _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |

|
#18 Posted: 12 Jul 2010 06:18 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Shapiro wrote: |
pamietamy dobrze temat w ktorym napierdalales na sada ze sobie buty non stop kupuje  |
 |
Nawet twoje emotikony wyglądają biednie. |
|
| Back to top |
|
 |
|