|
| Author |
Message |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#1 Posted: 10 Jul 2010 09:44 pm Post subject: Wróciłem zmiażdżony |
|
|
Jestem nakurwiony, że się nie trzymam na nogach, ale posta jebnąć musiałem. Inaczej nie byłbym sobą. Płaczcie kurwy, że mam lepsze rl, a tymczasem mykam spać, bo niewiele do mnie dociera. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#2 Posted: 11 Jul 2010 04:03 am Post subject: |
|
|
Twoje rl sprowadza sie do bycia napierdolonym, faktycznie, zajebiste rl. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#3 Posted: 11 Jul 2010 04:06 am Post subject: |
|
|
| Zazdroszczę realnego zycia. |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#4 Posted: 11 Jul 2010 04:55 am Post subject: |
|
|
Masakra jakaś była wczoraj. Pierdolę i jadę w góry leczyć kaca  _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#5 Posted: 11 Jul 2010 05:04 am Post subject: Re: Wróciłem zmiażdżony |
|
|
| Michald13 wrote: | | Jestem nakurwiony, że się nie trzymam na nogach, ale posta jebnąć musiałem. Inaczej nie byłbym sobą. Płaczcie kurwy, że mam lepsze rl, a tymczasem mykam spać, bo niewiele do mnie dociera. |
Czasem staję przed identycznym problemem. |
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#6 Posted: 11 Jul 2010 05:05 am Post subject: |
|
|
jakby było inaczej, to chyba byłbym na innym forum _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#7 Posted: 11 Jul 2010 05:05 am Post subject: Re: Wróciłem zmiażdżony |
|
|
| srubokret wrote: | | Michald13 wrote: | | Jestem nakurwiony, że się nie trzymam na nogach, ale posta jebnąć musiałem. Inaczej nie byłbym sobą. Płaczcie kurwy, że mam lepsze rl, a tymczasem mykam spać, bo niewiele do mnie dociera. |
Takie jest życie. To jest straszne. Wychodzisz popołudniu na 2 piwka, a wracasz nad ranem zajebany w cztery dupy ;/ _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#8 Posted: 11 Jul 2010 05:07 am Post subject: Re: Wróciłem zmiażdżony |
|
|
| Michald13 wrote: | | srubokret wrote: | | Michald13 wrote: | | Jestem nakurwiony, że się nie trzymam na nogach, ale posta jebnąć musiałem. Inaczej nie byłbym sobą. Płaczcie kurwy, że mam lepsze rl, a tymczasem mykam spać, bo niewiele do mnie dociera. |
Takie jest życie. To jest straszne. Wychodzisz popołudniu na 2 piwka, a wracasz nad ranem zajebany w cztery dupy ;/ |
ty jestes ciagle nakurwiony, faktycznie, jest czego zazdroscic -.- _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#9 Posted: 11 Jul 2010 05:10 am Post subject: Re: Wróciłem zmiażdżony |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Michald13 wrote: | | srubokret wrote: | | Michald13 wrote: | | Jestem nakurwiony, że się nie trzymam na nogach, ale posta jebnąć musiałem. Inaczej nie byłbym sobą. Płaczcie kurwy, że mam lepsze rl, a tymczasem mykam spać, bo niewiele do mnie dociera. |
Takie jest życie. To jest straszne. Wychodzisz popołudniu na 2 piwka, a wracasz nad ranem zajebany w cztery dupy ;/ |
ty jestes ciagle nakurwiony, faktycznie, jest czego zazdroscic -.- |
Wcale że nie ciągle  _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#10 Posted: 11 Jul 2010 05:16 am Post subject: Re: Wróciłem zmiażdżony |
|
|
| Michald13 wrote: | | Takie jest życie. To jest straszne. Wychodzisz popołudniu na 2 piwka, a wracasz nad ranem zajebany w cztery dupy ;/ |
Typowo. Gadka-szmatka, niby zaraz się zbierasz do domu, a tu chuj - powrót rano z ciężką głową.  |
|
| Back to top |
|
 |
|