zal mi ludzi, ktorzy wypowiadaja sie na jakis temat bez poznania go. stary, obejrzysz to sie bedziesz mogl wypowiadac a teraz to zamknij jape panie koneser. _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA
zal mi ludzi, ktorzy wypowiadaja sie na jakis temat bez poznania go. stary, obejrzysz to sie bedziesz mogl wypowiadac a teraz to zamknij jape panie koneser.
Żal używać słowa żal.
Rano oglądałem ten filmik cuz m8 mi wysłał.
Last edited by Rogal on 03 May 2010 06:58 am; edited 1 time in total _____________________
[quote=
ciesze sie twoim szczesciem, ze ogladales rano ten filmik cuz m8 ci wyslal.. jestem wrecz ucieszony _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA
ciesze sie twoim szczesciem, ze ogladales rano ten filmik cuz m8 ci wyslal.. jestem wrecz ucieszony
Wyraziłem tylko swoją pierdoloną opinię.
Licz się z tym, że nie wszystkim będzie się to podobać.
wyraziles opinie na temat filmu, ktorego nie widziales. ile ty masz lat? od dluzszego czasu obserwuje co piszesz i dochodze do wniosku, ze strasznie ci sie chlopie musi nudzic bo non stop na kogos wrzucasz, otrzasnij sie.
ja pierwotna wersje tego filmu widzialem chyba z rzylion razy i jestem ciekaw co pokazali w nowej odslonie a z tego co jest na trailerze to jest pokazane np. jak ludzie z wioski go podpalili - czego w 1 czesci filmu nie bylo normalnie. poza tym 1 czesc koszmaru byla kiczowata i tandetna, vide plastikowy jezyk ze sluchawki telefonu ;DD to byl film dzialajacy bardziej na wyobraznie, gdyz efektow specjalnych jako takich nie bylo dlatego z przyjemnoscia obejrze remake i czuje, ze sie nie zawiode a tobie zycze sukcesow w jakze wspanialym zyciu.
ps. jestes jak sruborket aka pazdzioch - nie poznasz, nie obejrzysz, nie odsluchasz, nie sprobujesz ale z gory zakladasz, ze syf. krzyzyk na droge ci chlopie. _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA
ciesze sie twoim szczesciem, ze ogladales rano ten filmik cuz m8 ci wyslal.. jestem wrecz ucieszony
Wyraziłem tylko swoją pierdoloną opinię.
Licz się z tym, że nie wszystkim będzie się to podobać.
wyraziles opinie na temat filmu, ktorego nie widziales. ile ty masz lat? od dluzszego czasu obserwuje co piszesz i dochodze do wniosku, ze strasznie ci sie chlopie musi nudzic bo non stop na kogos wrzucasz, otrzasnij sie.
ja pierwotna wersje tego filmu widzialem chyba z rzylion razy i jestem ciekaw co pokazali w nowej odslonie a z tego co jest na trailerze to jest pokazane np. jak ludzie z wioski go podpalili - czego w 1 czesci filmu nie bylo normalnie. poza tym 1 czesc koszmaru byla kiczowata i tandetna, vide plastikowy jezyk ze sluchawki telefonu ;DD to byl film dzialajacy bardziej na wyobraznie, gdyz efektow specjalnych jako takich nie bylo dlatego z przyjemnoscia obejrze remake i czuje, ze sie nie zawiode a tobie zycze sukcesow w jakze wspanialym zyciu.
ps. jestes jak sruborket aka pazdzioch - nie poznasz, nie obejrzysz, nie odsluchasz, nie sprobujesz ale z gory zakladasz, ze syf. krzyzyk na droge ci chlopie.
Dziękuję za porównanie
Nie najeżdżam na nikogo. Czasem się zdarzy i tyle. Filmik oglądałem. Nie spodobało mi się.
W sumie to nie muszę się tłumaczyć. _____________________
[quote=
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum