kurwa co to za debil kieruje i ten z tyłu co jedzie?
jebane prymitywy.
Kieruje Dj Taek.
Z tyłu prawdopodobnie Gandzior.
Zawsze jeżdża taką ekipą.
Sry ale nie mogę kliknać.
inb4 nie slucham rysia _____________________
[quote=
Odpierdolcie się od Ryśka. Większość z was nie osiągnie nawet 1/10 tego co on, mimo że macie 10 razy lepszy start w życie. Dojebał z tym gówniarzem w zielonej górze, ale odpowie za to i gówno wam do tego. Jak dla mnie miał rację. Dziecko poszło fucka pokazywać, to niech ma świadomość, że może to nie ujść płazem. To nie był kurwa koncert donia, czy innego libera. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
Odpierdolcie się od Ryśka. Większość z was nie osiągnie nawet 1/10 tego co on, mimo że macie 10 razy lepszy start w życie. Dojebał z tym gówniarzem w zielonej górze, ale odpowie za to i gówno wam do tego. Jak dla mnie miał rację. Dziecko poszło fucka pokazywać, to niech ma świadomość, że może to nie ujść płazem. To nie był kurwa koncert donia, czy innego libera.
Kurwa thug lajf firma krk się odezwał. _____________________
Odpierdolcie się od Ryśka. Większość z was nie osiągnie nawet 1/10 tego co on, mimo że macie 10 razy lepszy start w życie. Dojebał z tym gówniarzem w zielonej górze, ale odpowie za to i gówno wam do tego. Jak dla mnie miał rację. Dziecko poszło fucka pokazywać, to niech ma świadomość, że może to nie ujść płazem. To nie był kurwa koncert donia, czy innego libera.
dopierdalales sie do ojca rogha, ze byl lewakiem, a nie osiagniesz nigdy nawet 1/100 tego co on _____________________
dopierdalales sie do ojca rogha, ze byl lewakiem, a nie osiagniesz nigdy nawet 1/100 tego co on
Wolałbym się powiesić, niż zostać politykiem. Poza tym nie był lewakiem, tylko komuchem. Tyle lat w partii chyba o czymś świadczy.
JJaq wrote:
Kurwa thug lajf firma krk się odezwał.
Reprezentuję Kraków, reprezentuję JP _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
NO KURWA OSIAGNAL ; D Dobra, ma hajs, ma wszystko ale co z tego, skoro poziom jego tekstow jest dla gimbusow i pokurwiencow umyslowych bez szkoly, ktorym przekaz o "trudnym dziecinstwie w bloku" wystarczy. Nie powinienem sie przypierdalac do cudzych muzycznych gustow, ale taka jest prawda. Peja osiagnal sukces, bo trafil w momencie w ktorym wiekszosc naszego spoleczenstwa zyla w takim samym syfie jak on. Melanze, dupeczki, zycie w bloku i to wszystko wokol PRAWIE (kurwa podkreslam zanim ktos sie przyjebie) caly ten Polski rap sie kreci. Prosci ludzie bez perspektyw, ambicji i wyksztalcenia.
W tworczosci Ryska nie ma miejsca na glebsze zastanowienie na temat zycia i wielu innych aspektow godnych poruszenia w muzyce, co na szczescie robia nieliczni zagraniczni wykonawcy. Czego mamy sie jednak spodziewac po prostym alkoholiku?
INB4: Znam o wiele wiecej niz jedna piosenke Ryszarda, fakt faktem przez mojego kumpla mam od paru lat wszystkie nowsze plyty, stad moja analiza.
przepraszam cie bardzo ale czy ty, kurwa, ochujales? O_o _____________________
Odpierdolcie sie od popka, wiekszosc z was nie osiagnie nawet 1/10 tego co on, sukcesy w sporcie, marka odziezowa, kilka wydanych plyt, mimo ze macie 10 razy lepszy start w zycie. dzieki takim ludziom jak popek krakow jest promowany w polsce. _____________________
NO KURWA OSIAGNAL ; D Dobra, ma hajs, ma wszystko ale co z tego, skoro poziom jego tekstow jest dla gimbusow i pokurwiencow umyslowych bez szkoly, ktorym przekaz o "trudnym dziecinstwie w bloku" wystarczy. Nie powinienem sie przypierdalac do cudzych muzycznych gustow, ale taka jest prawda. Peja osiagnal sukces, bo trafil w momencie w ktorym wiekszosc naszego spoleczenstwa zyla w takim samym syfie jak on. Melanze, dupeczki, zycie w bloku i to wszystko wokol PRAWIE (kurwa podkreslam zanim ktos sie przyjebie) caly ten Polski rap sie kreci. Prosci ludzie bez perspektyw, ambicji i wyksztalcenia.
W tworczosci Ryska nie ma miejsca na glebsze zastanowienie na temat zycia i wielu innych aspektow godnych poruszenia w muzyce, co na szczescie robia nieliczni zagraniczni wykonawcy. Czego mamy sie jednak spodziewac po prostym alkoholiku?
INB4: Znam o wiele wiecej niz jedna piosenke Ryszarda, fakt faktem przez mojego kumpla mam od paru lat wszystkie nowsze plyty, stad moja analiza.
Nie słucham jakoś specjalnie Peji (płytka na legalu była fajna), ale wkurwia mnie ta nagonka na niego pedałów w stylu tedzik i tępych hejterów na internetowych forach. Owszem dojebał, ale hejtują go najczęściej zwykłe śmiecie, które nie mają do tego najmniejszego prawa.
Macioch wrote:
Odpierdolcie sie od popka, wiekszosc z was nie osiagnie nawet 1/10 tego co on, sukcesy w sporcie, marka odziezowa, kilka wydanych plyt, mimo ze macie 10 razy lepszy start w zycie. dzieki takim ludziom jak popek krakow jest promowany w polsce.
Po pierwsze marka odzieżowa jp nie należy do Popka, tylko do Bosskiego i Tadka. Po drugie Popek nie jest z Krakowa, tylko z Legnicy.
Last edited by Michald13 on 28 Apr 2010 02:24 pm; edited 1 time in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
Nie słucham jakoś specjalnie Peji (płytka na legalu była fajna), ale wkurwia mnie ta nagonka na niego pedałów w stylu tedzik i tępych hejterów na internetowych forach. Owszem dojebał, ale hejtują go najczęściej zwykłe śmiecie, które nie mają do tego najmniejszego prawa.
to ciekawe, wypowiedz sie, kto ma prawo hejtowac danego rapera _____________________
Odpierdolcie sie od popka, wiekszosc z was nie osiagnie nawet 1/10 tego co on, sukcesy w sporcie, marka odziezowa, kilka wydanych plyt, mimo ze macie 10 razy lepszy start w zycie. dzieki takim ludziom jak popek krakow jest promowany w polsce.
Odpierdolcie sie od donia, wiekszosc z was nie osiagnie nawet 1/10 tego co on, wystepy z gwiazdami, napalone gimbusiary, kilka wydanych plyt, mimo ze macie 10 razy lepszy start w zycie. dzieki takim ludziom jak doniu Polska jest promowany w polsce.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum