#1Posted: 02 Mar 2010 08:19 pm Post subject: Vitan
Ja som Polak, ale movim cesky jezyk bardo dobre. Ja sem nautil rychlo bo to je hodne krasny jezyk i ja mohe byt tvoim reporterem i reporterowat zlyh ludi.
Poland loves you Vitan, so do I ! _________________ This user's signature has been disabled
#2Posted: 02 Mar 2010 08:20 pm Post subject: Re: Vitan
Spiochek wrote:
Ja som Polak, ale movim cesky jezyk bardo dobre. Ja sem nautil rychlo bo to je hodne krasny jezyk i ja mohe byt tvoim reporterem i reporterowat zlyh ludi.
Poland loves you Vitan, so do I !
--- minimod
Last edited by Vitan on 02 Mar 2010 08:46 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled
*wazelina on* Ten cały Vitan wydaje się być normalnym kolesiem, a nie jakimś jebanym frustratem jak na jsp gdzie jakiś śmieć wystarczy że liźnie modkowi jaja to odrazu warny lecą bo taki ma kaprys i chce sobie nabić statystyki. Zgłosiłem na próbę jeden post to nawet pokwapił się żeby przetłumaczyć, mam nadzieję że tylko tacy moderatorzy tutaj są/będą *wazelina off*
*wazelina on* Ten cały Vitan wydaje się być normalnym kolesiem, a nie jakimś jebanym frustratem jak na jsp gdzie jakiś śmieć wystarczy że liźnie modkowi jaja to odrazu warny lecą bo taki ma kaprys i chce sobie nabić statystyki. Zgłosiłem na próbę jeden post to nawet pokwapił się żeby przetłumaczyć, mam nadzieję że tylko tacy moderatorzy tutaj są/będą *wazelina off*
Link _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum