|
| Author |
Message |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
|
| Back to top |
|
 |
szubert
 Group: Scammer Joined: 07 Jan 2013 Posts: 778 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 7

|
#2 Posted: 12 Jan 2013 01:13 pm Post subject: |
|
|
o ja pierodle, co za patologia _____________________
USE www.d3jsp.org/chat/ TO TALK!
Most recent donor: k0m - Free d2 + lod key! |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#3 Posted: 12 Jan 2013 01:25 pm Post subject: |
|
|
| Jebać wszystkie te zorganizowane religie, to pierdolony wrzód na dupie świata od wieków. Nie można zapomnieć, że katole też nie odstawali od tych zwierząt, tyle że trochę sie ucywilizowali i teraz to islam jest "na tapecie". |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#4 Posted: 12 Jan 2013 01:35 pm Post subject: |
|
|
ofc, w dzisiejszym świecie religie w ogóle nie powinny istnieć, ale tylko ta stwarza w tym momencie tak wielkie zagrożenie, więc wytępienie islamu powinno być priorytetem zachodniej cywilizacji _____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
|
#5 Posted: 12 Jan 2013 01:40 pm Post subject: |
|
|
zawsze ciezko mi patrzec jak sie kogos zabija, ale w sumie to sie ciesze jak widze tych skurwysynow wybijajacych sie nawzajem,
jedyne lekarstwo to totalny islamcaust _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#6 Posted: 12 Jan 2013 01:53 pm Post subject: |
|
|
| baroza wrote: | | zawsze ciezko mi patrzec jak sie kogos zabija, ale w sumie to sie ciesze jak widze tych skurwysynow wybijajacych sie nawzajem |
to samo chcialem napisac.
niech sie wystrzelają nawzajem i co najwazniejsze, u siebie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#7 Posted: 12 Jan 2013 02:11 pm Post subject: |
|
|
| A mnie śmieszą zarówno fanatycy jak i ateusze pokroju Kolby, czy randoma Nensa. Wszystkich do wora i do Brynicy, hehe. |
|
| Back to top |
|
 |
Cichy133
 Group: Members Joined: 08 Aug 2010 Posts: 139 Gold: 0.50

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#8 Posted: 12 Jan 2013 02:27 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | A mnie śmieszą zarówno fanatycy jak i ateusze pokroju Kolby, czy randoma Nensa. Wszystkich do wora i do Brynicy, hehe. |
Tak jest, tylko ty jestes tak zajebisty, ze masz prawo nie wierzyc, reszta niech spierdala. |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#9 Posted: 12 Jan 2013 02:30 pm Post subject: |
|
|
| Cichy133 wrote: | | srubokret wrote: | | A mnie śmieszą zarówno fanatycy jak i ateusze pokroju Kolby, czy randoma Nensa. Wszystkich do wora i do Brynicy, hehe. |
Tak jest, tylko ty jestes tak zajebisty, ze masz prawo nie wierzyc, reszta niech spierdala. |
Otóż to.
Nie jestem ani fanatykiem, ani wojującym ateistą, więc tak - zarówno pierwszą jak i drugą grupę posłałbym do piachu. |
|
| Back to top |
|
 |
Cichy133
 Group: Members Joined: 08 Aug 2010 Posts: 139 Gold: 0.50

|
#10 Posted: 12 Jan 2013 02:33 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Cichy133 wrote: | | srubokret wrote: | | A mnie śmieszą zarówno fanatycy jak i ateusze pokroju Kolby, czy randoma Nensa. Wszystkich do wora i do Brynicy, hehe. |
Otóż to.
Nie jestem ani fanatykiem, ani wojującym ateistą, więc tak - zarówno pierwszą jak i drugą grupę posłałbym do piachu. |
Ateisci =/= wojujacy ateisci napinacze. |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#11 Posted: 12 Jan 2013 02:59 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | A mnie śmieszą zarówno fanatycy jak i ateusze pokroju Kolby, czy randoma Nensa. Wszystkich do wora i do Brynicy, hehe. |
o kurwa ;D mnie smiesza ludzie z przerostem e-penta
za kogo ty sie tutaj niby masz, smieciu? ;DDDDDDDDDDD _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
PanJezus_TyCwelu
Group: Members Joined: 30 Oct 2012 Posts: 344 Gold: 0.90

|
#12 Posted: 12 Jan 2013 03:01 pm Post subject: |
|
|
| o kurwa nens ty plebie, od siedzenia na tej skurwionej dwujce ci sie styki przegrzaly |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#13 Posted: 12 Jan 2013 03:13 pm Post subject: |
|
|
Wybacz, że siedzenie na tym zjebanym forum codziennie od ~3 lat w gronie ~15 osób traktuję raczej jako oznakę spierdolenia, a nie powód do e-chwały.
To na pewno od siedzenia na dwujce, mimo, że wbijam w oba fora chuja od dawna. _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
PanJezus_TyCwelu
Group: Members Joined: 30 Oct 2012 Posts: 344 Gold: 0.90

|
#14 Posted: 12 Jan 2013 03:15 pm Post subject: |
|
|
| Nens wrote: | Wybacz, że siedzenie na tym zjebanym forum codziennie od ~3 lat w gronie ~15 osób traktuję raczej jako oznakę spierdolenia, a nie powód do e-chwały.
To na pewno od siedzenia na dwujce, mimo, że wbijam w oba fora chuja od dawna. | wbijasz w nie chuja tak mocno, ze napierdalasz na nich posty niezmiennie od miliarda lat elo |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#15 Posted: 12 Jan 2013 03:17 pm Post subject: |
|
|
| Cichy133 wrote: | | srubokret wrote: | | Cichy133 wrote: | | srubokret wrote: | | A mnie śmieszą zarówno fanatycy jak i ateusze pokroju Kolby, czy randoma Nensa. Wszystkich do wora i do Brynicy, hehe. |
Otóż to.
Ateisci =/= wojujacy ateisci napinacze. |
Tu się zgodzę, ci drudzy wkurwiają mnie o wiele bardziej niż gorliwie wierzący.
A irl sram praktycznie na wszystkich. Chuj mnie obchodzi czy ktoś jest wierzącym/lewakiem/murzynem/patolusem/pedałem. Niech się nie wpierdala w życie czy to moje czy najbliższych osób i tyle.
Mnie z kolei Marian śmieszy to, że praktycznie każde ugrupowanie stara się udowodnić, że to oni mają rację. Uprzedzenia ze względu na kolor skóry/poglądy/ubiór/religię są przejawem większego spierdolenia niż posty tysiąca franków_zappa na tym forum.
Można się identyfikować z krajem czy ideologią jak ktoś czuje taką potrzebę, ale żeby zatracać przy tym resztki rozumu i człowieczeństwa?
Prawda jest taka, że po każdym z nas zostanie za paredziesiąt lat nic więcej niż kupa gówna, a jak ktoś się obawia o własne życie, to kosę wpierdoli mu losowy typ w tunelu/ciemnej uliczce za ubranie szalika Cracovii w dzielnicy Wisły, a nie Arab/Murzyn którego obawiał się całe życie i stracił wiele lat na krzewieniu nienawiści w ich kierunku.
Ludzie sami sobie generują problemy. Z nadmiaru czasu, braku zainteresowań czy z głupoty?
Nie chce mi się tu rozpisywać bo będziemy się "żreć" tu przez 3 dni. |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#16 Posted: 12 Jan 2013 03:18 pm Post subject: |
|
|
| Nens wrote: | | srubokret wrote: | | A mnie śmieszą zarówno fanatycy jak i ateusze pokroju Kolby, czy randoma Nensa. Wszystkich do wora i do Brynicy, hehe. |
o kurwa ;D mnie smiesza ludzie z przerostem e-penta
za kogo ty sie tutaj niby masz, smieciu? ;DDDDDDDDDDD |
Za ciemiężcę twojej prostytuującej się matki, a co myślałeś, umysłowy inwalido?
/e: @Kolba
| Quote: | | Uprzedzenia ze względu na kolor skóry/poglądy/ubiór/religię są przejawem większego spierdolenia niż posty tysiąca franków_zappa na tym forum. |
Otóż nie. To zupełnie naturalne, że nie tolerujemy czegoś/kogoś.
Last edited by srubokret on 12 Jan 2013 03:21 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#17 Posted: 12 Jan 2013 03:21 pm Post subject: |
|
|
W ciągu ostatnich dwóch lat na obu wbiłem może tyle, co niektóre pleby w 2 tygodnie, ez. _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#18 Posted: 12 Jan 2013 03:59 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: |
Otóż nie. To zupełnie naturalne, że nie tolerujemy czegoś/kogoś. |
Owszem, sam miewam takie odczucia widząc zdziwaczałe ubiory dziewczyn/kobiet czy facetów w wyglądających na damskie kozakach, ale nie wpierdolę im z tego powodu kosy wiedząc, że to tylko moje ego i skurwiała codzienność podrzuca takie myśli i blokuje człowieka przed osiągnięciem "doskonałości".
Weźmy za przykład muzykę, gdzie nawet jeżeli danego gatunku się nie toleruje, to nazwanie go gównem wprost jest postrzegane w normalnym społeczeństwie (oczywiście nie na JSP ) jako przejaw ignorancji i umysłowego skurwienia, a wojny o "lepszość" jednego gatunku nad drugim są tak samo irracjonalne, jak nietolerancja wobec ludzi i ich poglądów.
Co mi się zebrało na pisanie takich głupot dzisiaj to nie wiem : ) |
|
| Back to top |
|
 |
szubert
 Group: Scammer Joined: 07 Jan 2013 Posts: 778 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 7

|
#19 Posted: 12 Jan 2013 05:06 pm Post subject: |
|
|
| baroza wrote: | zawsze ciezko mi patrzec jak sie kogos zabija, ale w sumie to sie ciesze jak widze tych skurwysynow wybijajacych sie nawzajem,
jedyne lekarstwo to totalny islamcaust |
nie dokonca humanitarne, ale wpływu na to niemamy bo dołączając się do ich wojny tylko byśmy nasilili agresje, ale racja sami się zjedzą. |
|
| Back to top |
|
 |
MamStulejke_Umieram
Group: Banned Joined: 05 Jan 2013 Posts: 324 Gold: 0.60
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#20 Posted: 12 Jan 2013 09:05 pm Post subject: |
|
|
| Nens wrote: | Wybacz, że siedzenie na tym zjebanym forum codziennie od ~3 lat w gronie ~15 osób traktuję raczej jako oznakę spierdolenia, a nie powód do e-chwały.
To na pewno od siedzenia na dwujce, mimo, że wbijam w oba fora chuja od dawna. |
aha lepiej byc gwiazda wsrod losowcow niz smieciem wsrod stalych uzytkownikow faktycznie _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|