Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

wyjebane na Was smiecie
1, 2, 3, 4, 5  Next

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Ne)V(eR

Group: Banned
Gold: 8.37

pl.gif

Status:
Warn: Banned

Banned

Post#1 Posted: 15 Sep 2010 06:41 pm    Post subject: wyjebane na Was smiecie Reply with quote

nie mam czasu na Was randy placzcie rzeke, ze nie macie ni miesni, ni masy, ni chuja realnego zycia i znajomych, pierdolone smiecie, wasze matki kurwy tak bylo jest i bedzie, a bieda w Polsce ma to do siebie, ze kazdego z Was dotknie wiec w niczym nie jestescie lepsi ode mnie kurwy bez szkoly, pracy, znajomych i realnej kasy zarobionej wlasnymi rekoma spierdalam, bo tutaj poza 4 osobami nie ma z kim pisac znudzilo mi sie cisniecie pedalom i gimborandom, ktorzy beda klepac biede po samochodowce albo pojda na wysza uczelnie o gownie pospolitym

pa kurwy

Pozdro GOT, SKA, Rotto, Michald, Macioch, Cez, hastner

Monia jak ja Cie kurwo nienawidze !

Moze kiedys jeszcze zajrze, poczekam az mi łorny zejda, watpie bym znalazl czas, kiedy czeka mnie bogate zycie akademickie, a Wy nadal bedziecie tracic czas na pisanie smieciowych tekstow o mojej biedzie, utwierdzajac sie w gimbusiarskim swiecie, dorosnijcie kurwy

Ps. Mareg i Pekin to kurwy pedalskie, smiem twierdzic, ze grzebia sie wspolnie palcami po anusie, tak ich swierzbia pedalskie rece, ze za 2 miesiace bedziecie ich zdjecia ogladac jak sobie pierdza w morde i juz widze te tematy " BOGATE ZYCIE SEKSUALNE CZESC GLOWNA " tak grzebanie w dupie koledze, niedlugo sobie wspolnego kolomira kupia i beda jak te pedaly z Holandii jezdzic na gorskie przejazdzki o jak slodko kurwa i w kosmo butach za 429 zl ja pierdole, rakiety sobie jeszcze do nich dokupcie kurwa debile na ksiezyc spierdalac

Ps.#2 Pan Jezus to jebany biedak, wciska ludziom jakies gowno na sznurku pierdolony ulomny akwizytor grajacy w tenisa plastikowa rakietka z zabawkowego ja pierdole biedaku jebany umyslowy i materialny spierdalaj klepac bide z cyganami w przyczepie pelnego gowna i zlomu
skoncz ty glupia kurwo szkole, moze zrozumiesz po maturze jakim jestes tepakiem debilem i do niczego sie nie nadajesz, tylko do wciskania ludziom kitu

Ps. #3 Do tej kurwy na emigracji Shapiro wpadnij do Polski rozkrec biznes oh wait zapomnialem, ty kurwo nie masz pracy, jestes zwyklym smieciem, darmozjadem jej krolewskiej mosci, niczym sie nie roznisz od pakistanskiego psa, no moze tym ze nie smierdzisz jak on i nie masz ciemnych wasow jak te pizdy na hita. z CIAPATYMI KURWAMI SIE SPOTYKASZ TY KURWO JEBANA wez sobie ogarnij Polke i nagadaj tym jebanym debilkom ze MURZYNSKI KUTAS TO NIE WSZYSTKO CO SIE W ZYCIU LICZY, a te angielki o boze co za syf, smrod i plugastwo, biedny ten kraj, ktory jako pierwszy chce spierdolic z Unii bo czuje sie wydymany, a my ich kase przepierdalamy w Polsce na jakies smieciowe inwestycje, zaloze sie ze jak sie Unia rozpierdoli, to beda rozszczenia UK zebysmy im oddali hajs
a ty kurwo jeszcze na kolanach bedziesz wracal do Polski, jak kryzys przyjdzie, Twoja matka kurwa sie bedzie sprzedawac CIAPATYM BOGACZOM zeby Ci dac na kolejna pare butow do gry w pilke bo moze oh wait zapomnialem grasz w 6 lidze hahhah to juz wolalbym byc dobry w PESa realne zwyciestwo kurwo

Ps #4 Do reszty randow, ktorych nie znam, spierdalac gimbosmiecie plakac ze jestescie gnebieny w szkole i jestescie nerdami, ktorzy umra niezamoczywszy w realu

Ps. #5 Guru-PvP jestes niezly prowokatorem choc nadal polakiem bo na polskiej ziemi sie urodziles kurwo, jak szanujesz tego to spierdalaj do afromuzlumanow w USA tam beda Cie szanowac i wielbic, haha kurwa jak smiecia, jak psa obsranego

I CO KURWA OBSRANE DUPY MACIE CZYTAC MOJ BOSKI FELIETON JA SPIERDALAM ZAJAC SIE CZYMS KONSTRUKTYWNYM ZA DUZO ZYCIA STRACILEM NA TO KUREWSKIE FORUM ZNUDZILO MI SIE SPAMOWANIE JAKO 1 PAZDZIERNIKA TUZ TUZ CZAS WROCIC DO OBOWIAZKOW KURWY

Pan_Jezus

Group: Members
Gold: 0.10
Clan: Polewka Team ; )

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 15 Sep 2010 06:42 pm    Post subject: Reply with quote

aahhahhhaaahahhaahahahahahhaahahhaahah
baroza
omanutong

Gold: 13.29
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 15 Sep 2010 06:44 pm    Post subject: Reply with quote

nmie czytam tego kurwa durniu

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 15 Sep 2010 06:45 pm    Post subject: Reply with quote

+ spotkalbym cie to bym cie rozkurwil chuju za to co powiedziales o moich pilkach do tenisa
spiochek_ma_bana

Gold: Locked
Clan: Piękni i Bogaci

wz.gif

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 15 Sep 2010 06:45 pm    Post subject: Reply with quote

O KURWQAAAAAAAAAA MISTRZZ:D

I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
RozpalonyDramaturkk

Gold: 0.00

is.gif

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 15 Sep 2010 06:49 pm    Post subject: Reply with quote

Przeczytalem pierwszy akapit, spierdalasz, bo nie wytrzymales presji BOGACZY, a reszta twoich dysmozgowych wypocin juz mnie nie interesuje.

Zycie masz ciezke bo jestes brzydki, tepawy, biedny i z jakiegos wypizdowa, troche ci sie poprzewracalo w glowie odkad poszedles na wieczorowe okresowe tymczasowe zaoczne studia w miescie wiekszym niz 10 tysiecy ludzi, dlatego zrozumiale, ze wyżywasz sie na forum. Tylko nie win swoich rodzicow, dali ci chujowe geny, ale lepszych nie mieli. Przeciez syn psow jest psem, natury nie oszukasz.

Powodzenia chlopcze.

spiochek_ma_bana

wz.gif

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 15 Sep 2010 06:50 pm    Post subject: Reply with quote

HAHA DOBRE:D Jaki wall of text; D

A Angielskie 17t-tki zajebiscie sie liżą i są takie sweet sunshine ; D

Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax.
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#8 Posted: 15 Sep 2010 06:51 pm    Post subject: Reply with quote

RozpalonyDramaturkk wrote:
Przeczytalem pierwszy akapit, spierdalasz, bo nie wytrzymales presji BOGACZY, a reszta twoich dysmozgowych wypocin juz mnie nie interesuje.

Zycie masz ciezke bo jestes brzydki, tepawy, biedny i z jakiegos wypizdowa, troche ci sie poprzewracalo w glowie odkad poszedles na wieczorowe okresowe tymczasowe zaoczne studia w miescie wiekszym niz 10 tysiecy ludzi, dlatego zrozumiale, ze wyżywasz sie na forum. Tylko nie win swoich rodzicow, dali ci chujowe geny, ale lepszych nie mieli. Przeciez syn psow jest psem, natury nie oszukasz.

Powodzenia chlopcze.

jebany debil o kurwa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie masz zadnego glosu kurwo jestes nikim spierdalaj dobra lece spac prowokacja sie udala

Pan_Jezus

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 15 Sep 2010 06:52 pm    Post subject: Reply with quote

przynosisz wstyd polskim guwnom rozdeptanym na trawniku jak ty sie teraz rodzica na oczy pokazesz
spiochek_ma_bana

wz.gif

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 15 Sep 2010 06:53 pm    Post subject: Reply with quote

wydaje mi sie, czy neverowi zeszlo 10%?: s

Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#11 Posted: 15 Sep 2010 06:53 pm    Post subject: Reply with quote

spiochek_ma_bana wrote:

lol moga sie lizac mojego pytonga wylizac, ale kurwa nie dalbym sa wstretne boj sie boga maja sieczke w glowie, nawet gotowac nie umieja, sa bezuzyteczne tylko do puszczania sie kurwa zeby to jeszcze ladnie wygladalo a to jest kurwa BRZYDACTWO PASKUCTWO JEBANE OBRZYDLIWE PASZCZURY

Fatr

Gold: 0.50

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 15 Sep 2010 06:55 pm    Post subject: Reply with quote

Jaki kurwa płacz ;DDDDDDDD
Back to top
View user's profile Send private message
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#13 Posted: 15 Sep 2010 06:55 pm    Post subject: Reply with quote

Pan_Jezus wrote:
przynosisz wstyd polskim guwnom rozdeptanym na trawniku jak ty sie teraz rodzica na oczy pokazesz

ty to kurwa jestes dopiero synalek matki MATKA JEST Z CIEBIE DUMNA ZE SPRZEDAJESZ GOWNO NA SZNURKU I UJEBALES SMIECIOWE LICEUM KURWAAAAAAAAAAAAA :DDDDDDDDDDDDD JEBANY SMIECIU KURWA TAKICH JAK TY TO SIE PO URODZENIU NA STRATY SPISUJE ZE BEDZIESZ NA RENCINIE MATKI ZYL TY KURWO NIEUDOLNA I TEPA

RozpalonyDramaturkk

is.gif

Status:
Warn:

Post#14 Posted: 15 Sep 2010 06:55 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:

Powodzenia chlopcze.

jebany debil o kurwa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie masz zadnego glosu kurwo jestes nikim spierdalaj dobra lece spac prowokacja sie udala

Co za roznica czy to prowokacja czy nie? Jezeli prowokacja, to tym lepiej, pisz wiecej postow to czesciej bede wchodzil na forum. Moja wypowiedz nadal jest prawdziwa, twoje intencje gowno do tego maja.

spiochek_ma_bana

wz.gif

Status:
Warn:

Post#15 Posted: 15 Sep 2010 06:55 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
spiochek_ma_bana wrote:

lol moga sie lizac mojego pytonga wylizac, ale kurwa nie dalbym sa wstretne boj sie boga maja sieczke w glowie, nawet gotowac nie umieja, sa bezuzyteczne tylko do puszczania sie kurwa zeby to jeszcze ladnie wygladalo a to jest kurwa BRZYDACTWO PASKUCTWO JEBANE OBRZYDLIWE PASZCZURY
mialem dziewczyne szkotke byla super, nie znam polki zadnej ktora bylaby taka wrazliwa na problemy swiata jak globalne ocieplenie, itd. Nigdy sie z nia nie nudzilem, chociaz przyznam, ze chujowo z jej znajomymi sie spotykac bo pierdolili slangiem przy mnie: /

Back to top
Pan_Jezus

Status:
Warn:

Post#16 Posted: 15 Sep 2010 06:57 pm    Post subject: Reply with quote

jestes tak bardzo biedny ze twoja matka gdy cie urodzila powiedziala " lo kurwa ale bieda " i wrzucila do reszty dzieci z beczki zeby miec co jesc w zime
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#17 Posted: 15 Sep 2010 06:57 pm    Post subject: Reply with quote

Co za roznica czy to prowokacja czy nie? Jezeli prowokacja, to tym lepiej, pisz wiecej postow to czesciej bede wchodzil na forum. Moja wypowiedz nadal jest prawdziwa, twoje intencje gowno do tego maja.

to Ci powiem, ze chuja wiesz o zyciu spierdalaj

RozpalonyDramaturkk

is.gif

Status:
Warn:

Post#18 Posted: 15 Sep 2010 06:59 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:

to Ci powiem, ze chuja wiesz o zyciu spierdalaj

PRAWDA BOLI NAJBARDZIEJ, ZIGNORUJ MOJE TROLLOWANIE I IDZ SIE POLOZYC, BO NIE ZASNIESZ, A ROW SIE SAM NIE WYKOPIE

Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#19 Posted: 15 Sep 2010 06:59 pm    Post subject: Reply with quote

spiochek_ma_bana wrote:
mialem dziewczyne szkotke byla super, nie znam polki zadnej ktora bylaby taka wrazliwa na problemy swiata jak globalne ocieplenie, itd. Nigdy sie z nia nie nudzilem, chociaz przyznam, ze chujowo z jej znajomymi sie spotykac bo pierdolili slangiem przy mnie: /

co mi po jej wrazliwosci jak do domu kasy by nie przyniosla tylko by Cie gnebila, ze za duzo wody zuzywasz do wypucowania Twojej zoltej dupy ja pierdole, takich patologow powinno sie zamykac w psychiatryku kurwa wierzyc w globalne ocieplenie to jak wierzyc ze Pan Jezus zda mature hahahahaha TY KURWO NIE ZDASZ ZNOWU :DDDDDDDDDDDDDDDDDD JEBANY BIEDAK UMYSLOWY

Pan_Jezus

Status:
Warn:

Post#20 Posted: 15 Sep 2010 07:00 pm    Post subject: Reply with quote

ale bieda ide czytac ksiazke
0 Members:
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 1 of 5

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway