niestety moj umysl gimbusa nie jest w stanie rozgryzc tej unikatowej i zapewno wartosciowej zlotej mysli ktora uznales za bardzo mondrom, moze podziel sie z nami swoimi przemysleniami na ten temat
Gumisiowy wrote:
Przeciez sa miliony zajenistych cytatow, a ty dales jakies dno. Czym tu sie podniecac?Btw: "Alkohol tötet langsam! - Wir haben also viel Zeit."
to
Last edited by Solution on 19 Aug 2011 05:02 am; edited 1 time in total
"Nie mamy przyjaciół i nie mamy wrogów. Mamy jedynie nauczycieli."
Zabrzmialo mi jebanym filozofem dla masz. Mam nadzieje ze sie myle.
Solution wrote:
po pierwsze cytujac kogos podaje sie autora
po drugie o chuj chodzi w tym cytacie
po trzecie wykurwiaj _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
smieszy mnie to gdy ktos uwaza ze cos co znajduje upodobanie u wielu ludzi od razu jest postrzegane jako populizm albo komercja i dotyczy to wszystkiego: ksiazek muzyki CYTATOW
wszyscy chca byc tak bardzo na sile oryginalni ze szukaja byleczego byleby bylo jak najmniej znane i najbardziej alternatywne
+ zielony mis
nie umie niemiecki ja, jestem tylko biednym cieslom _____________________ [quote=
TO SĄ KURWA CYTATY PIERDOLONE ŚMIECIE _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
smieszy mnie to gdy ktos uwaza ze cos co znajduje upodobanie u wielu ludzi od razu jest postrzegane jako populizm albo komercja i dotyczy to wszystkiego: ksiazek muzyki CYTATOW
wszyscy chca byc tak bardzo na sile oryginalni ze szukaja byleczego byleby bylo jak najmniej znane i najbardziej alternatywne
+ zielony mis
nie umie niemiecki ja, jestem tylko biednym cieslom
nie o to mi chodzilo
chodzilo mi o to ze brzmi to jak POLO KOELJO czy jak ten jebany filozof sie nazywa. smiech na sali z niego i tyle.
oczywiscie nie naleze do ludzi alternatywnych ale tego typa nie moge zniesc. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum