|
| Author |
Message |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#1 Posted: 29 Apr 2011 05:09 pm Post subject: SPRZEDAM BILETY NA EURO |
|
|
Monday 11 June 18:00 - 18:00 M7 / Euro 2012 - Ukraine
Match 7: D3 - D4
Donbass Arena
Donetsk
Availability: High Category 1 - 120.00€ BO MNIE KURWY STAC
Quantity 4 Total 480.00
PO WSIACH NIE JEZDZE, WIEC SPRZEDAM TANIO. 200 EURO ZA SZTUKE. SWIETNA OKAZJA! _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#2 Posted: 29 Apr 2011 05:14 pm Post subject: |
|
|
chyba nie widziales jaki maja stadion w doniecku. polaczki moga o takim pomarzyc. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#3 Posted: 29 Apr 2011 05:14 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | chyba nie widziales jaki maja stadion w doniecku. polaczki moga o takim pomarzyc. |
mają stadion, ale nie mają co jeść _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

|
#4 Posted: 29 Apr 2011 05:15 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | chyba nie widziales jaki maja stadion w doniecku. polaczki moga o takim pomarzyc. |
ZDAJE SOBIE SPRAWE, ZE SZACHTAR JEST ZARZADZANY PRZEZ CZLOWIEKA MEJ RANGI, LECZ NIE MAM ZAMIARU WYBIERAC SIE W TE REJONY I PATRZEC NA TWARZE TYCH BIEDAKOW DOOKOLA MNIE. _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#5 Posted: 29 Apr 2011 05:16 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | chyba nie widziales jaki maja stadion w doniecku. polaczki moga o takim pomarzyc. |
mają stadion, ale nie mają co jeść |
ci co maja ten stadion nie martwia sie o reszte swoich rodakow akurat  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#6 Posted: 29 Apr 2011 05:17 pm Post subject: |
|
|
SZYBKA DECYZJA KURWY. TAK/NIE/NIE WIEM/NIE STAC MNIE, BO JESTEM POLACZKIEM. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#7 Posted: 29 Apr 2011 05:18 pm Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | SZYBKA DECYZJA KURWY. TAK/NIE/NIE WIEM/NIE STAC MNIE, BO JESTEM POLACZKIEM. |
[x] mam swoje bilety _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#8 Posted: 29 Apr 2011 05:20 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | SZYBKA DECYZJA KURWY. TAK/NIE/NIE WIEM/NIE STAC MNIE, BO JESTEM POLACZKIEM. |
[x] mam swoje bilety |
CO WYLOSOWALES? MOZE KUPIE. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#9 Posted: 29 Apr 2011 05:21 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | chyba nie widziales jaki maja stadion w doniecku. polaczki moga o takim pomarzyc. |
ci co maja ten stadion nie martwia sie o reszte swoich rodakow akurat  |
i to ich narodowa tragedia _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#10 Posted: 29 Apr 2011 05:22 pm Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | SZYBKA DECYZJA KURWY. TAK/NIE/NIE WIEM/NIE STAC MNIE, BO JESTEM POLACZKIEM. |
[x] mam swoje bilety |
CO WYLOSOWALES? MOZE KUPIE. |
gdansk i warszawka ale chcialbym zamienic na kijow
| Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | chyba nie widziales jaki maja stadion w doniecku. polaczki moga o takim pomarzyc. |
ci co maja ten stadion nie martwia sie o reszte swoich rodakow akurat  |
i to ich narodowa tragedia |
bo polakom zyje sie lepiej..
Last edited by Shapiro on 29 Apr 2011 05:23 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#11 Posted: 29 Apr 2011 05:23 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | SZYBKA DECYZJA KURWY. TAK/NIE/NIE WIEM/NIE STAC MNIE, BO JESTEM POLACZKIEM. |
[x] mam swoje bilety |
gdansk i warszawka ale chcialbym zamienic na kijow |
WARSZAWKA, JAKA DATA? W SUMIE MOJ ZNAJOMY COS NA WARSZAWE WYLOSOWAL I MI ODPALI, BO LUDZIE, KTORZY ZE MNA TRZYMAJA ZWYKLE NIE NARZEKALI NA MOJ ROZRZUTNY TRYB ZYCIA.
Last edited by Guru-PvP on 29 Apr 2011 05:24 pm; edited 1 time in total _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#12 Posted: 29 Apr 2011 05:27 pm Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | SZYBKA DECYZJA KURWY. TAK/NIE/NIE WIEM/NIE STAC MNIE, BO JESTEM POLACZKIEM. |
[x] mam swoje bilety |
WARSZAWKA, JAKA DATA? W SUMIE MOJ ZNAJOMY COS NA WARSZAWE WYLOSOWAL I MI ODPALI, BO LUDZIE, KTORZY ZE MNA TRZYMAJA ZWYKLE NIE NARZEKALI NA MOJ ROZRZUTNY TRYB ZYCIA. |
21.6 chyba. sprawdze jutro bo nie mam tego numerka do loginu a z matki maila wszystko zalatwialem
gd mam dzien pozniej albo to bylo na odwrot
Last edited by Shapiro on 29 Apr 2011 05:28 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#13 Posted: 29 Apr 2011 05:29 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | SZYBKA DECYZJA KURWY. TAK/NIE/NIE WIEM/NIE STAC MNIE, BO JESTEM POLACZKIEM. |
[x] mam swoje bilety |
WARSZAWKA, JAKA DATA? W SUMIE MOJ ZNAJOMY COS NA WARSZAWE WYLOSOWAL I MI ODPALI, BO LUDZIE, KTORZY ZE MNA TRZYMAJA ZWYKLE NIE NARZEKALI NA MOJ ROZRZUTNY TRYB ZYCIA. |
21.6 chyba. sprawdze jutro bo nie mam tego numerka do loginu a z matki maila wszystko zalatwialem |
DOBRA, JAK COS TO BEDE NAKURWIAL PMY. BTW, KTORA KATEGORIA? BO Z PLEBSEM NIE BARDZO WIDZI MI SIE SIEDZIEC, ALE ZOBACZYMY. A I JAKA ILOSC? BO SAMEMU TO TROCHE CHUJOWO ISC I DEBATOWAC NA TEMAT SPEKTAKLU Z JAKIMS SCIERWEM OBOK MNIE.
Last edited by Guru-PvP on 29 Apr 2011 05:30 pm; edited 1 time in total _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#14 Posted: 29 Apr 2011 05:30 pm Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | SZYBKA DECYZJA KURWY. TAK/NIE/NIE WIEM/NIE STAC MNIE, BO JESTEM POLACZKIEM. |
[x] mam swoje bilety |
21.6 chyba. sprawdze jutro bo nie mam tego numerka do loginu a z matki maila wszystko zalatwialem |
DOBRA, JAK COS TO BEDE NAKURWIAL PMY. BTW, KTORA KATEGORIA? BO Z PLEBSEM NIE BARDZO WIDZI MI SIE SIEDZIEC, ALE ZOBACZYMY. |
900 ojro lacznie mam do zaplaty. ciekawe czy te bilety bedzie mozna wymieniac bo slyszalem ze maja byc na imie i nazwisko. na jakiej zasadzie drugie losowanie bedzie?
po 4 na kazdy mecz
Last edited by Shapiro on 29 Apr 2011 05:31 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#15 Posted: 29 Apr 2011 05:32 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | SZYBKA DECYZJA KURWY. TAK/NIE/NIE WIEM/NIE STAC MNIE, BO JESTEM POLACZKIEM. |
[x] mam swoje bilety |
DOBRA, JAK COS TO BEDE NAKURWIAL PMY. BTW, KTORA KATEGORIA? BO Z PLEBSEM NIE BARDZO WIDZI MI SIE SIEDZIEC, ALE ZOBACZYMY. |
900 ojro lacznie mam do zaplaty. ciekawe czy te bilety bedzie mozna wymieniac bo slyszalem ze maja byc na imie i nazwisko. na jakiej zasadzie drugie losowanie bedzie?
po 4 na kazdy mecz |
ZROBIE ROZEZNANIE WSRUT ZNAJOMYCH I SIE ODEZWE.
ZARAZ DOCZYTAM CO Z TYM DRUGIM LOSOWANIEM. BYC MOZE KOLEJNE KONTO BEDZIE TRZEBA ZALOZYC - CHUJ WIE.
E; NIE LUBIE TEGO PILKARZA. JEBANY KALEKA I EGOISTA. I TEZ KURWA NIE WIEM, SKAD TEN PRZYDOMEK 'BIG' SIE WZIAL.
Last edited by Guru-PvP on 29 Apr 2011 05:35 pm; edited 3 times in total _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#16 Posted: 29 Apr 2011 05:33 pm Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Shapiro wrote: | | Guru-PvP wrote: | | SZYBKA DECYZJA KURWY. TAK/NIE/NIE WIEM/NIE STAC MNIE, BO JESTEM POLACZKIEM. |
[x] mam swoje bilety |
po 4 na kazdy mecz |
ZROBIE ROZEZNANIE WSRUT ZNAJOMYCH I SIE ODEZWE. |
zamotaj bilety na final w kijowie i masz wszystkie moje + odpale ci figurke big bena prosto z londynu bo pewnie takiej nie masz _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#17 Posted: 29 Apr 2011 06:28 pm Post subject: |
|
|
guru, czemu wydajesz pieniądze na oglądanie biednych zacofanych europejczyków? _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#18 Posted: 29 Apr 2011 06:32 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | guru, czemu wydajesz pieniądze na oglądanie biednych zacofanych europejczyków? |
NIESTETY, KURWA, URODZILEM SIE PRAWIE DOSKONALY. NIESTETY, BO MAM JEDNA, WIELKA WADE. JESTEM WRAZLIWY NA LUDZKA KRZYWDE I NIE MOGE PATRZEC JAK LUDZIE CIERPIA W INNYCH MIEJSCACH NA ZIEMI. ZDAJE SOBIE SPRAWE Z TEGO, ZE ZOSTALEM POWOLANY DO NIECO BARDZIEJ AMBITNYCH I WYMAGAJACYCH ZADAN, LECZ TO JEST WLASNIE MOJA SLABOSC.
LECZ SOBIE KURWA NIE MYSL, ZE NIE SPUSZCZAM WPIERDOLOW. OWSZEM, SPUSZCZAM. W SZCZEGOLNOSCI METROPRAWIKOM I IMITACJOM PRAWDZIWYCH MEZCZYZN. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#19 Posted: 29 Apr 2011 06:32 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | guru, czemu wydajesz pieniądze na oglądanie biednych zacofanych europejczyków? |
Udaje że to robi. Tak na serio pewnie kończy 2 zmianę w budce z hamburgerami, którą wziął, bo komornik ściga go za czynsz _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#20 Posted: 29 Apr 2011 06:37 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Pekin wrote: | | guru, czemu wydajesz pieniądze na oglądanie biednych zacofanych europejczyków? |
Udaje że to robi. Tak na serio pewnie kończy 2 zmianę w budce z hamburgerami, którą wziął, bo komornik ściga go za czynsz |
PRZESTAN MNIE PONIZAC I OSMIESZAC W OCZACH INNYCH URZYTKOWNIKOW, BO TO PRZESTAJE BYC ZABAWNE. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
|