#1Posted: 24 Oct 2010 03:28 pm Post subject: Sample
Panowie, powiedzcie mi co to w ogole za styl muzyczny wystepuje w tym samplu (oczywiscie tam tylko perkusja jest z "naszych czasow") a ogolnie ZAJEBISCIE mi sie podoba i sam bym sobie skolowal takiego sampla, bo NIGDY nic nie zsamplowalem (toc to zbyt latwe kurewstwo) ale to jest extra.
KROCEJ: CO TO ZA STYL, BLAGAM, to nie jest oranka wbrew temu jaki to wykonawca...przysiegam, iso help.
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
Ja tez, chociaz tutaj ludzie maja jakikolwiek rozsadny gust muzyczny, na forum typowo muzycznym te jebane wiesniaki sluchaja Hands-up i jebanego technoscierwa...no kurwa, niech gina.
#6Posted: 24 Oct 2010 03:32 pm Post subject: Re: Sample
Kolba wrote:
Panowie, powiedzcie mi co to w ogole za styl muzyczny wystepuje w tym samplu (oczywiscie tam tylko perkusja jest z "naszych czasow") a ogolnie ZAJEBISCIE mi sie podoba i sam bym sobie skolowal takiego sampla, bo NIGDY nic nie zsamplowalem (toc to zbyt latwe kurewstwo) ale to jest extra.
KROCEJ: CO TO ZA STYL, BLAGAM, to nie jest oranka wbrew temu jaki to wykonawca...przysiegam, iso help.
malinowy sampling, musisz kopać więcej to się dowiesz
Gieb kurwa wiecej info, to juz nie pierwszy taki utwor gdzie slysze podobna stylowke i zajebiscie mi sie podoba...taki z 80-tych lat klimat, no nie wiem :<
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum