lężąc na ogrzanej promieniami słońca łące, wśród kwiatów i dmuchawców. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax.
Czujesz sie jak gowno w trawie? No niczym wiecej nie jestes wsrod tych dmuchawcow
lol, a moze obrazasz ziomka z rl? Slowa tez potrafia ranic. _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax.
Czujesz sie jak gowno w trawie? No niczym wiecej nie jestes wsrod tych dmuchawcow
lol, a moze obrazasz ziomka z rl? Slowa tez potrafia ranic.
chuj ze e-swiat moze wlasnie wyzywasz ziomka z realy
(sorry za blad)
nie chcialem przytoczyc cytatu a jedynie go sparafrazowac, bo nie mam pojecia jak brzmialow oryginale cuz bywało, ze miewałem rl.
Anyway, polecam muzyczke jest piękna. _____________________
Nie klikam, jest późno w nocy, nie mam słuchawek a głośników nie włączę żeby nie obudzić rodziców. _________________ This user's signature has been disabled
lol, a moze obrazasz ziomka z rl? Slowa tez potrafia ranic.
chuj ze e-swiat moze wlasnie wyzywasz ziomka z realy
(sorry za blad)
nie chcialem przytoczyc cytatu a jedynie go sparafrazowac, bo nie mam pojecia jak brzmialow oryginale cuz bywało, ze miewałem rl.
Anyway, polecam muzyczke jest piękna.
Nie wlacze cuz ponoc sluchasz komerchy
tu akurat jest muzyka alternatywna, omercha to bardziej POP : P A to nie wiem jak sie nazywa;/ _____________________
zapytaj mamy _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum