fajne ma filmiki w ulubionych _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
To nie lejdi, to taka Monika...poznalem ja na forum o Diablo i miala tu chlopaka Eltrąda 20, ktory pokazywal znaczek minetki w rozowej koszulce do zdjec sweetasnych w ubikacji. No i pozniej pisalem z nia troche i umowilismy sie i ona obciagala mi gdy jej dziecko bawilo sie na podlodze.
Wiesz, ze gdybys mnie znala irl to bys tak nie uwazala? ; D
gdyby Twoją panną była lejdi, to bym tak uważała nadal, sorry
A tak rly to bys mnie nie lubila bo ja nie nosze ciuchow o 20 numerow za duzych, sorry :<
E: A wiem, ze jak kazda materialistka zwracasz na to uwage ; DDDD
wiem, wolisz skórę, ale cóż, przeżyję i zapraszam Cię oficjalnie do Radomia żeby sklepać Ci mordę za materialistkę
Nie no, to byl zart. Tak na serio to masz u mnie fory od czasow kiedy na samym poczatku (jeszcze nie e-znalem Cie ani wiekszosci) napisalas, ze moje podejscie do edukacji, zawodu i zycia jest bardzo madre itp. Od tamtej pory jestes faworyzowana przeze mnie szatynka.
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
A tak rly to bys mnie nie lubila bo ja nie nosze ciuchow o 20 numerow za duzych, sorry :<
wiem, wolisz skórę, ale cóż, przeżyję i zapraszam Cię oficjalnie do Radomia żeby sklepać Ci mordę za materialistkę
Nie no, to byl zart. Tak na serio to masz u mnie fory od czasow kiedy na samym poczatku (jeszcze nie e-znalem Cie ani wiekszosci) napisalas, ze moje podejscie do edukacji, zawodu i zycia jest bardzo madre itp. Od tamtej pory jestes faworyzowana przeze mnie szatynka.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum