#1Posted: 10 Sep 2010 08:30 am Post subject: Kolejny owned kurwa
tym razem na klatce schodowej
A było to tak: Dobiłem z matką deala, że ona upiecze placka jak wyjdę do sklepu po margarynę kasię. Tak też zrobiłem, wyszedłem z domu a na parterze zostałem zniszczony kurwa przez smród pierdolonej starej kurwy !!! Na parterze mieszka 70 letnia stara pizda z cukrzycą, która nie myje się od niepamiętnych czasów i gdy tylko kurwa przejdzie schodami to zapach po niej zostaje jeszcze przez godzinę kurwa. KOLEJNY RAZ KURWA ŚMIERĆ BRUDASOM !!!!!!
Last edited by Miszcz_Tibji on 10 Sep 2010 08:30 am; edited 1 time in total _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
#10Posted: 10 Sep 2010 09:43 am Post subject: Re: Kolejny owned kurwa
Miszcz_Tibji wrote:
tym razem na klatce schodowej
A było to tak: Dobiłem z matką deala, że ona upiecze placka jak wyjdę do sklepu po margarynę kasię. Tak też zrobiłem, wyszedłem z domu a na parterze zostałem zniszczony kurwa przez smród pierdolonej starej kurwy !!! Na parterze mieszka 70 letnia stara pizda z cukrzycą, która nie myje się od niepamiętnych czasów i gdy tylko kurwa przejdzie schodami to zapach po niej zostaje jeszcze przez godzinę kurwa. KOLEJNY RAZ KURWA ŚMIERĆ BRUDASOM !!!!!!
mysle iz mozesz spokojnie z tym zadzwonic na policje
to nie moher, jej jedynym zajęciem jest przesiadywanie na klatce pod blokiem i capienie na odległość kurwa. Jak ją widzę to zawsze staram się wstrzymjać oddach by nie czuć smrodu tego parcha jebanego _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum