ON JEST CHORY PSYCHICZNIE.
JAKBY MIAŁ ROZUM NIE MUSIAŁBY SIĘ CHWALIĆ PIENIĘDZMI.
EDIT: WYKLUCZA SIĘ RÓWNIEŻ TO CO POWIEDZIAŁ, ŻE ŻYDKI I KTOŚ TAM PORADZĄ SOBIE W KAŻDEJ SYTUACJI BO MAJĄ KASĘ, EHEHE MAREG TEŻ SOBIE PORADZI W KAŻDEJ SYTUACJI BO MA KASĘ RODZICÓW.
Last edited by Scream on 20 Aug 2010 06:27 am; edited 1 time in total
a ty got jesteś udacznikiem i nigdzie w te wakacje nie wyszedłeś, bo ciągle tu siedzisz ;d
SKORO TAK MNIE ŚLEDZISZ, TO RÓB TO SKRUPULATNIEJ.
MIAŁEM JECHAĆ W TYM MIESIĄCU NA MAZURY NA JACHT, ALE STWIERDZIŁEM, ŻE PRZYSZŁY ROK BĘDZIE CHUJOWY POD WZGLĘDEM FINANSOWYM I POJEBAŁEM URLOP. POZA TYM COŚ JESZCZE PLANUJĘ WE WRZEŚNIU, JAK CAŁA GIMBUSIARNIA POUCIEKA DO SZKÓŁ.
zgadzam się, wakacje we wrześniu są najlepsze, ja zawsze wyjeżdzam we wrześniu bo wtedy tylko studenci i emeryci wyjeżdzają, jest taniej, i nie ma 40 stopniowych upałów w ciepłych krajach tylko jest przyjemne 25
no i oczywiście na to mogą sobie pozwolić dobrzy uczniowie, nie jakiś jebany plebs _____________________
Pekin wrote:
niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje
zgadzam się, wakacje we wrześniu są najlepsze, ja zawsze wyjeżdzam we wrześniu bo wtedy tylko studenci i emeryci wyjeżdzają, jest taniej, i nie ma 40 stopniowych upałów w ciepłych krajach tylko jest przyjemne 25
no i oczywiście na to mogą sobie pozwolić dobrzy uczniowie, nie jakiś jebany plebs
CHYBA DZIECIACZKI Z DOBRYCH DOMÓW, BEZ CHARAKTERU.
tez mmnie wkurwia ten jebany gruby rudzielec pierdolony _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum