|
| Author |
Message |
Bozia
 Group: Members Joined: 02 Jul 2010 Posts: 2113 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 11
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#2 Posted: 03 Jul 2010 09:00 am Post subject: |
|
|
torba dla pedalow _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#3 Posted: 03 Jul 2010 09:02 am Post subject: |
|
|
never ty smieciu kurwo brudasie biedaku _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#4 Posted: 03 Jul 2010 09:03 am Post subject: |
|
|
Torebka Damska PUMA BEACH CULTURE SMALL SHOPPER
jak tam chcesz  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Bozia
 Group: Members Joined: 02 Jul 2010 Posts: 2113 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

|
#5 Posted: 03 Jul 2010 09:05 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | torba dla pedalow |
powiedziałem ci już, że możesz wypierdalać _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#6 Posted: 03 Jul 2010 09:09 am Post subject: |
|
|
nie mysle o torbach _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#7 Posted: 03 Jul 2010 09:18 am Post subject: Re: co myślicie o tej torbie? |
|
|
Ogólnie, torba przewieszona przez ramię u faceta, wygląda skrajnie metroseksualnie.
/e: Odradzam więc jej zakup.
Last edited by srubokret on 03 Jul 2010 09:19 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#8 Posted: 03 Jul 2010 09:22 am Post subject: Re: co myślicie o tej torbie? |
|
|
| srubokret wrote: |
Ogólnie, torba przewieszona przez ramię u faceta, wygląda skrajnie metroseksualnie.
/e: Odradzam więc jej zakup. |
ja pierdole... marian niestety zaliczasz sie do osob molestowanych przez pedalow bo jestes jednym z tych forumowiczow, dla ktorych WSZYSTKO jest pedalskie/metroseksualne. takie zachowanie nie jest zdrowe i z powietrza sie nie wzielo. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#9 Posted: 03 Jul 2010 09:25 am Post subject: |
|
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#10 Posted: 03 Jul 2010 09:27 am Post subject: |
|
|
| Mareczeg, teraz jest moda na pedalstwo, dlatego PRAWIE WSZYSTKO jest pedalskie. Również uważam, że taka torba u faceta jest pedalska. W drodze wyjątku można zaakceptować torbę na laptoka chociaż lepiej go nosić w plecaku. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#11 Posted: 03 Jul 2010 09:31 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Mareczeg, teraz jest moda na pedalstwo, dlatego PRAWIE WSZYSTKO jest pedalskie. Również uważam, że taka torba u faceta jest pedalska. W drodze wyjątku można zaakceptować torbę na laptoka chociaż lepiej go nosić w plecaku. |
jestem pewien swojej orientacji seksualnej wiec taki czy inny ciuch jej nie zmieni.
a torbe na ramie nosze bardzo rzadko bo wole plecak. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Bozia

|
#12 Posted: 03 Jul 2010 09:31 am Post subject: Re: co myślicie o tej torbie? |
|
|
| srubokret wrote: |
nie mogę chodzić z plecakami, cuz przy temperaturze 25*C + mam całe mokre plecy. A że torba nie styka się z plecami prawie w ogóle unikam wyżymania koszul po każdym wyjściu do RL'a. Poza tym po przyzwyczajeniu są bardzo wygodne. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#13 Posted: 03 Jul 2010 09:34 am Post subject: Re: co myślicie o tej torbie? |
|
|
| Bozia wrote: | | srubokret wrote: |
nie mogę chodzić z plecakami, cuz przy temperaturze 25*C + mam całe mokre plecy. A że torba nie styka się z plecami prawie w ogóle unikam wyżymania koszul po każdym wyjściu do RL'a. Poza tym po przyzwyczajeniu są bardzo wygodne. |
torba oczywiscie jest wygodniejsza i praktyczniejsza od plecaka ale nie widze potrzeby noszenia takiego wielkiego bagazu za kazdym razem jak ide w rl, musze sobie kupic nerke bo to jest kurewsko praktyczne
o taka na przyklad _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Bozia

|
#14 Posted: 03 Jul 2010 09:37 am Post subject: Re: co myślicie o tej torbie? |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: |
torba oczywiscie jest wygodniejsza i praktyczniejsza od plecaka ale nie widze potrzeby noszenia takiego wielkiego bagazu za kazdym razem jak ide w rl, musze sobie kupic nerke bo to jest kurewsko praktyczne
o taka na przyklad |
yup, dobra sprawa, ale potrzebuję czegoś uniwersalnego do szkoły, na basen żeby zmieścić ręcznik, na wycieczkę etc  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#15 Posted: 03 Jul 2010 09:39 am Post subject: Re: co myślicie o tej torbie? |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | ja pierdole... marian niestety zaliczasz sie do osob molestowanych przez pedalow bo jestes jednym z tych forumowiczow, dla ktorych WSZYSTKO jest pedalskie/metroseksualne. takie zachowanie nie jest zdrowe i z powietrza sie nie wzielo. |
Być może czasem zdarzy mi się wysunąć nazbyt daleko idący wniosek, ale akurat torba przewieszona przez ramię u faceta wygląda skrajnie niemęsko.
Męski ubiór/wygląd wg mnie:
- włosy krótkie (skrajnie długie są chujowe, fryzury EMOcjonalne, grzywki etc odpadają)
- koszulka (jednokolorowa najlepiej, bez gimbusiarskich wzorków)
- dżinsy (normalne - proste, ew. ciut zwężane przy nogawce)/spodenki jednokolorowe, proste, bez kurwa wzorków
- buty (krój prosty, skromny, żadne szoksy etc)
Tak to kurwa widzę.
Last edited by srubokret on 03 Jul 2010 09:40 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#16 Posted: 03 Jul 2010 09:40 am Post subject: |
|
|
| jak dla pedała to nawet fajna ta torba |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#17 Posted: 03 Jul 2010 09:48 am Post subject: Re: co myślicie o tej torbie? |
|
|
| srubokret wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | ja pierdole... marian niestety zaliczasz sie do osob molestowanych przez pedalow bo jestes jednym z tych forumowiczow, dla ktorych WSZYSTKO jest pedalskie/metroseksualne. takie zachowanie nie jest zdrowe i z powietrza sie nie wzielo. |
Być może czasem zdarzy mi się wysunąć nazbyt daleko idący wniosek, ale akurat torba przewieszona przez ramię u faceta wygląda skrajnie niemęsko.
Męski ubiór/wygląd wg mnie:
- włosy krótkie (skrajnie długie są chujowe, fryzury EMOcjonalne, grzywki etc odpadają)
- koszulka (jednokolorowa najlepiej, bez gimbusiarskich wzorków)
- dżinsy (normalne - proste, ew. ciut zwężane przy nogawce)/spodenki jednokolorowe, proste, bez kurwa wzorków
- buty (krój prosty, skromny, żadne szoksy etc)
Tak to kurwa widzę. |
i chcialbys, zeby wszyscy wygladali tak samo? ;D
a mnie na przyklad nie obchodzi jak faceci chodza ubrani bo za facetami sie nie ogladam. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#18 Posted: 03 Jul 2010 09:55 am Post subject: Re: co myślicie o tej torbie? |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | i chcialbys, zeby wszyscy wygladali tak samo? ;D
a mnie na przyklad nie obchodzi jak faceci chodza ubrani bo za facetami sie nie ogladam. |
Oczywiście, że nie. Ale miło byłoby, gdyby facet wyglądał jak facet - męsko po prostu.
Co do oglądania się za facetami;
Rozumiem, że idąc ulicą zamykasz oczy i prowadzi Cię Azor - pies przewodnik? 
Last edited by srubokret on 03 Jul 2010 09:57 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#19 Posted: 03 Jul 2010 10:14 am Post subject: |
|
|
Mareczeg to nie ma nic do rzeczy, że jesteś pewien swojej orientacji, ubierasz się niegodnie jak na Białego Człowieka i powinieneś zostać odstrzelony za sam ubiór.
Ska, a bojówki i koszulki z faszystowskimi symbolami mogą być? |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#20 Posted: 03 Jul 2010 10:21 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Mareczeg to nie ma nic do rzeczy, że jesteś pewien swojej orientacji, ubierasz się niegodnie jak na Białego Człowieka i powinieneś zostać odstrzelony za sam ubiór. |
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|