|
| Author |
Message |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#1 Posted: 24 Apr 2010 06:09 am Post subject: Witam, nie lubie niestety tego forum |
|
|
Dlatego ze autorami 50% postow/topow sa Murzyn i Michald13.
Co do murzyna nic nie mam bo wiadomo ze pojebany od urodzenia pewnie zabraklo tlenu przy porodzie czy cos i ma zjebany mozg na cale marne rzycie, ale posty DnB sa po prostu nudne.
dziekuje dobranoc. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#2 Posted: 24 Apr 2010 06:29 am Post subject: |
|
|
| Chujowe forum, tez spierdalam. |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

|
#3 Posted: 24 Apr 2010 06:37 am Post subject: |
|
|
Obaj macie rację, jednak na d2jsp jest gówno tego samego pokroju + nie można flejmować. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#4 Posted: 24 Apr 2010 06:56 am Post subject: |
|
|
nikt tu Wam nie kaze siedziec wypierdalac _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#5 Posted: 24 Apr 2010 06:56 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Obaj macie rację, jednak na d2jsp jest gówno tego samego pokroju + nie można flejmować. | Jak nikt nie ebdzie mnie tam obrazal od mongołow, to tez tam idę. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

|
#6 Posted: 24 Apr 2010 06:58 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | chaos_n wrote: | | Obaj macie rację, jednak na d2jsp jest gówno tego samego pokroju + nie można flejmować. | Jak nikt nie ebdzie mnie tam obrazal od mongołow, to tez tam idę. |
Wstydzisz się swojej narodowości? :| _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#7 Posted: 24 Apr 2010 07:06 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | chaos_n wrote: | | Obaj macie rację, jednak na d2jsp jest gówno tego samego pokroju + nie można flejmować. | Jak nikt nie ebdzie mnie tam obrazal od mongołow, to tez tam idę. |
Wstydzisz się swojej narodowości? :| | wstydzę się nietolerancyjności narodu polskiego. W Mongolii taka dyskryminacja byłaby nie do pomyślenia. _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Puczman
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 2257 Gold: 45.47 Clan: Cult

|
#8 Posted: 24 Apr 2010 07:22 am Post subject: |
|
|
| Nie wiem gdzie jest nudniej... |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#9 Posted: 24 Apr 2010 07:25 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | chaos_n wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | chaos_n wrote: | | Obaj macie rację, jednak na d2jsp jest gówno tego samego pokroju + nie można flejmować. | Jak nikt nie ebdzie mnie tam obrazal od mongołow, to tez tam idę. |
Wstydzisz się swojej narodowości? :| | wstydzę się nietolerancyjności narodu polskiego. W Mongolii taka dyskryminacja byłaby nie do pomyślenia. |
W mongolii jeszcze nie odkryli dyskryminacji.
A tak na powaznie to mam znajoma ktora sie urodzila w mongolii i jest znosna jezeli chodzi o przebywanie w jej towarzystwie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#10 Posted: 24 Apr 2010 07:47 am Post subject: |
|
|
| Ja wole byc tutaj niz tam dostac bana za wszystko co napisze. Poza tym, tam zostaly same gimbusy z resetu wraz ze swoimi ZAJEBISTYMI tematami, ktorych nie powstydzilaby sie Samosia.pl |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#11 Posted: 24 Apr 2010 07:50 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | chaos_n wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | chaos_n wrote: | | Obaj macie rację, jednak na d2jsp jest gówno tego samego pokroju + nie można flejmować. | Jak nikt nie ebdzie mnie tam obrazal od mongołow, to tez tam idę. |
Wstydzisz się swojej narodowości? :| | wstydzę się nietolerancyjności narodu polskiego. W Mongolii taka dyskryminacja byłaby nie do pomyślenia. |
A czegoś się spodziewał? Przebywasz na terenie Państwa Polskiego, które od wieków, należy do Polaków, a ty jakiś zasrany półżółtek półgówno, domaga się praw, najpierw dostaniesz równouprawnienie a później będziesz wymagał aby to ciebie traktowano lepiej za odmienność, wypierdalaj. |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
|
#12 Posted: 24 Apr 2010 07:55 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Obaj macie rację, jednak na d2jsp jest gówno tego samego pokroju + nie można flejmować. |
tam czasem bywają normalne tematy, a tu to sam wiesz... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#13 Posted: 24 Apr 2010 08:26 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | chaos_n wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | chaos_n wrote: | | Obaj macie rację, jednak na d2jsp jest gówno tego samego pokroju + nie można flejmować. | Jak nikt nie ebdzie mnie tam obrazal od mongołow, to tez tam idę. |
A czegoś się spodziewał? Przebywasz na terenie Państwa Polskiego, które od wieków, należy do Polaków, a ty jakiś zasrany półżółtek półgówno, domaga się praw, najpierw dostaniesz równouprawnienie a później będziesz wymagał aby to ciebie traktowano lepiej za odmienność, wypierdalaj. | wy się smiejecie, że jestem inny, a ja śmieję się z was, bo wszyscy jesteście tacy sami, k. _____________________
|
| Back to top |
|
 |
lszcz
 Group: Members Joined: 20 Apr 2010 Donor:  Posts: 1222 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#14 Posted: 24 Apr 2010 08:32 am Post subject: |
|
|
fanie, rly