Last edited by Varanthan on 02 Apr 2010 11:37 am; edited 1 time in total _____________________
wy dalej bawcie się na wiejskich przytupawkach jak w życiu nie byliście na konkretnej bibie jak w remizie hihihih pozdro dla wszystkich techno terror
Ateiści mają chujowe życie, gdyż nie mają żadnej perspektywy po śmierci. Zmienią się w kupe gówna i słuch o nich zaginie. Za to chrześcijanie mają lepiej, bo wiedzą, że gdy będą dobrymi ludźmi, to zostaną nagrodzeni. Zresztą nie tylko chrześcijanie, a wyznawcy większości religii. Jebać żyjących w beznadzieji ateistów.
pamiętam ten temat, że odbierasz go bo przylatuje do ciebie samolotem
wyjebane mam kogo znasz irl, zapraszales ziomka z internetu i japa, twoje durne tlumaczenia upadly, twoja matka to kurwa, wspolczuję _____________________
Pekin wrote:
niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje
Wydaję mi się, że ten temat to próba lansu nowym orbem _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
rotto sie skurwil, najpierw lizales dupsko, a teraz hejtujesz. taka sama sytuacja z md13 i cb - najpierw michalek wkladal cala glowe w dupe radka a teraz jest przez niego cisniety. no niestety kto z kim przestaje takim sie staje. _____________________
rotto sie skurwil, najpierw lizales dupsko, a teraz hejtujesz. taka sama sytuacja z md13 i cb - najpierw michalek wkladal cala glowe w dupe radka a teraz jest przez niego cisniety. no niestety kto z kim przestaje takim sie staje.
jak ja się z shapiro od dawna hejtuję, to "lizanie dupska" to był lulz przecież ;D
o kurwa rikłą, pierdolisz bo Ci napisałem że mnie wkurwiasz, i tyle _____________________
Pekin wrote:
niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje
pamiętam ten temat, że odbierasz go bo przylatuje do ciebie samolotem
wyjebane mam kogo znasz irl, zapraszales ziomka z internetu i japa, twoje durne tlumaczenia upadly, twoja matka to kurwa, wspolczuję
No jezeli moj kolega mieszka w Polsce i zadko sie widujemy to wypadaloby po niego pojechac na lotnisko prawda? Mow sobie co chcesz spierdolinko, nie zapomnij tylko pozniej o tym pogadac z kolegami na gg i na piwku! I'll make ur day
rotto wrote:
RzonaProfesoraPsa wrote:
rotto sie skurwil, najpierw lizales dupsko, a teraz hejtujesz. taka sama sytuacja z md13 i cb - najpierw michalek wkladal cala glowe w dupe radka a teraz jest przez niego cisniety. no niestety kto z kim przestaje takim sie staje.
jak ja się z shapiro od dawna hejtuję, to "lizanie dupska" to był lulz przecież ;D
o kurwa rikłą, pierdolisz bo Ci napisałem że mnie wkurwiasz, i tyle
O KURWA JESTES PRZEZAJEBISTY ;DDDDDDDDDDDDDDD
Last edited by Shapiro on 02 Apr 2010 11:54 am; edited 1 time in total _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum