|
| Author |
Message |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#1 Posted: 14 Mar 2010 10:19 am Post subject: chaos i e-drama |
|
|
Jesteście w większości pryszczatymi, zakompleksionymi nastolatkami (ewentualnie 2x letnimi pasywkami). Wyładowujecie swoje napięcia spowodowane życiowymi porażkami w internecie. Musicie się tu dowartościować, gdyż w prawdziwym życiu jesteście pomiatanymi gównami, wzbudzającymi wszędzie powszechną pogardę. Mądrość czerpiecie z wikipedii, a wasze "śmieszne" teksty nawet nie wiem skąd, ale założę się, że wstyd byłoby wejść na taką stronę. Ponadto traktujecie internet śmiertelnie poważnie. Owszem, to nie wasi przeciwnicy się jarają, że komuś wirtualnie dołożą, lecz właśnie wy. Ile tak na prawdę jesteście warci pokazał waszemu "hersztowi" chaoskowi user nowgoinsane. Zresztą chaosowi każdy głupi by to pokazał. W realnym świecie nawet phs go ciśnie jedną ręką. Inny wasz kolega podniecał się do Szadzi, że ma kastet, a jak przyszło co do czego, to podkulił uszy, pociągnął ją za rękę i najnormalniej w świecie spierdolił. Szkoda, bo jakby przyburzył, to miałbym kastet za free ; d Podsumowując: Zapraszam do debacji pseudoelite internetu. Szczekajcie pieski
(temat założony z braku ciekawszego zajęcia w to deszczowe popołudnie) _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#2 Posted: 14 Mar 2010 10:21 am Post subject: |
|
|
no cze. w dalszym ciagu nic nie wypiles? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Maciey
 Group: Members Joined: 28 Jun 2008 Posts: 451 Gold: 33.00
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#3 Posted: 14 Mar 2010 10:22 am Post subject: Re: chaos i e-drama |
|
|
| Michald13 wrote: | Jesteście w większości pryszczatymi, zakompleksionymi nastolatkami (ewentualnie 2x letnimi pasywkami). Wyładowujecie swoje napięcia spowodowane życiowymi porażkami w internecie. Musicie się tu dowartościować, gdyż w prawdziwym życiu jesteście pomiatanymi gównami, wzbudzającymi wszędzie powszechną pogardę. Mądrość czerpiecie z wikipedii, a wasze "śmieszne" teksty nawet nie wiem skąd, ale założę się, że wstyd byłoby wejść na taką stronę. Ponadto traktujecie internet śmiertelnie poważnie. Owszem, to nie wasi przeciwnicy się jarają, że komuś wirtualnie dołożą, lecz właśnie wy. Ile tak na prawdę jesteście warci pokazał waszemu "hersztowi" chaoskowi user nowgoinsane. Zresztą chaosowi każdy głupi by to pokazał. W realnym świecie nawet phs go ciśnie jedną ręką. Inny wasz kolega podniecał się do Szadzi, że ma kastet, a jak przyszło co do czego, to podkulił uszy, pociągnął ją za rękę i najnormalniej w świecie spierdolił. Szkoda, bo jakby przyburzył, to miałbym kastet za free ; d Podsumowując: Zapraszam do debacji pseudoelite internetu. Szczekajcie pieski
(temat założony z braku ciekawszego zajęcia w to deszczowe popołudnie) |
AHAAHAHAHAAHAHAHAAHAH
Rozpierdoliłeś mnie swoją hipokryzją ;D
Płacz dalej kundlu, że jadą cie jak gówno. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#4 Posted: 14 Mar 2010 10:22 am Post subject: Re: chaos i e-drama |
|
|
| Michald13 wrote: | Jesteście w większości pryszczatymi, zakompleksionymi nastolatkami (ewentualnie 2x letnimi pasywkami). Wyładowujecie swoje napięcia spowodowane życiowymi porażkami w internecie. Musicie się tu dowartościować, gdyż w prawdziwym życiu jesteście pomiatanymi gównami, wzbudzającymi wszędzie powszechną pogardę. Mądrość czerpiecie z wikipedii, a wasze "śmieszne" teksty nawet nie wiem skąd, ale założę się, że wstyd byłoby wejść na taką stronę. Ponadto traktujecie internet śmiertelnie poważnie. Owszem, to nie wasi przeciwnicy się jarają, że komuś wirtualnie dołożą, lecz właśnie wy. Ile tak na prawdę jesteście warci pokazał waszemu "hersztowi" chaoskowi user nowgoinsane. Zresztą chaosowi każdy głupi by to pokazał. W realnym świecie nawet phs go ciśnie jedną ręką. Inny wasz kolega podniecał się do Szadzi, że ma kastet, a jak przyszło co do czego, to podkulił uszy, pociągnął ją za rękę i najnormalniej w świecie spierdolił. Szkoda, bo jakby przyburzył, to miałbym kastet za free ; d Podsumowując: Zapraszam do debacji pseudoelite internetu. Szczekajcie pieski
Właśnie tym postem pokazałeś, że nie różnisz się niczym od tych, których oskarżasz. |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#5 Posted: 14 Mar 2010 10:22 am Post subject: |
|
|
Nie chce mi się tego czytać.
/fake edit: Masz tu prawdę o Maćku:
(14:59:35) Marselus: chaos tak na prawde nie jest moim bogiem, jest glupim chujem i go nie nawidze
(14:57:19) Marselus: mozesz sie smac, ale: tak, lubie macieya, to muj serdeczny kompan |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#6 Posted: 14 Mar 2010 10:23 am Post subject: Re: chaos i e-drama |
|
|
| Maciey wrote: | | Michald13 wrote: | Jesteście w większości pryszczatymi, zakompleksionymi nastolatkami (ewentualnie 2x letnimi pasywkami). Wyładowujecie swoje napięcia spowodowane życiowymi porażkami w internecie. Musicie się tu dowartościować, gdyż w prawdziwym życiu jesteście pomiatanymi gównami, wzbudzającymi wszędzie powszechną pogardę. Mądrość czerpiecie z wikipedii, a wasze "śmieszne" teksty nawet nie wiem skąd, ale założę się, że wstyd byłoby wejść na taką stronę. Ponadto traktujecie internet śmiertelnie poważnie. Owszem, to nie wasi przeciwnicy się jarają, że komuś wirtualnie dołożą, lecz właśnie wy. Ile tak na prawdę jesteście warci pokazał waszemu "hersztowi" chaoskowi user nowgoinsane. Zresztą chaosowi każdy głupi by to pokazał. W realnym świecie nawet phs go ciśnie jedną ręką. Inny wasz kolega podniecał się do Szadzi, że ma kastet, a jak przyszło co do czego, to podkulił uszy, pociągnął ją za rękę i najnormalniej w świecie spierdolił. Szkoda, bo jakby przyburzył, to miałbym kastet za free ; d Podsumowując: Zapraszam do debacji pseudoelite internetu. Szczekajcie pieski
AHAAHAHAHAAHAHAHAAHAH
Płacz dalej kundlu, że jadą cie jak gówno. |
Te tardy twierdzą, że ja traktuję internet poważnie? Weź się pierdolnij o sosne. Może zmądrzejesz.
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | no cze. w dalszym ciagu nic nie wypiles? |
Owszem. Trzeźwość absolutna
Last edited by Michald13 on 14 Mar 2010 10:23 am; edited 1 time in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#7 Posted: 14 Mar 2010 10:23 am Post subject: |
|
|
e-drama jest dla mnie jak rodzina _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#8 Posted: 14 Mar 2010 10:24 am Post subject: Re: chaos i e-drama |
|
|
| Maciey wrote: |
AHAAHAHAHAAHAHAHAAHAH
Dzien dobry Macieju, przyniesc wiecej wazeliny? |
|
| Back to top |
|
 |
Maciey
|
#9 Posted: 14 Mar 2010 10:24 am Post subject: Re: chaos i e-drama |
|
|
| Michald13 wrote: | | Maciey wrote: | | Michald13 wrote: | Jesteście w większości pryszczatymi, zakompleksionymi nastolatkami (ewentualnie 2x letnimi pasywkami). Wyładowujecie swoje napięcia spowodowane życiowymi porażkami w internecie. Musicie się tu dowartościować, gdyż w prawdziwym życiu jesteście pomiatanymi gównami, wzbudzającymi wszędzie powszechną pogardę. Mądrość czerpiecie z wikipedii, a wasze "śmieszne" teksty nawet nie wiem skąd, ale założę się, że wstyd byłoby wejść na taką stronę. Ponadto traktujecie internet śmiertelnie poważnie. Owszem, to nie wasi przeciwnicy się jarają, że komuś wirtualnie dołożą, lecz właśnie wy. Ile tak na prawdę jesteście warci pokazał waszemu "hersztowi" chaoskowi user nowgoinsane. Zresztą chaosowi każdy głupi by to pokazał. W realnym świecie nawet phs go ciśnie jedną ręką. Inny wasz kolega podniecał się do Szadzi, że ma kastet, a jak przyszło co do czego, to podkulił uszy, pociągnął ją za rękę i najnormalniej w świecie spierdolił. Szkoda, bo jakby przyburzył, to miałbym kastet za free ; d Podsumowując: Zapraszam do debacji pseudoelite internetu. Szczekajcie pieski
AHAAHAHAHAAHAHAHAAHAH
Te tardy twierdzą, że ja traktuję internet poważnie? Weź się pierdolnij o sosne. Może zmądrzejesz. |
Nie no skądże, nie ma nawet cienia podejrzenia co do twojej osoby, biorąc pod uwagę nawet fakt co do trzech niezależnych for.
Kurwa, człowieku, nie widzisz, że się pogrążasz? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#10 Posted: 14 Mar 2010 10:24 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | e-drama jest dla mnie jak rodzina |
W e-dramie też cie wykorzystują seksualnie? ; DDD
| Maciey wrote: | | Michald13 wrote: | | Maciey wrote: | | Michald13 wrote: | Jesteście w większości pryszczatymi, zakompleksionymi nastolatkami (ewentualnie 2x letnimi pasywkami). Wyładowujecie swoje napięcia spowodowane życiowymi porażkami w internecie. Musicie się tu dowartościować, gdyż w prawdziwym życiu jesteście pomiatanymi gównami, wzbudzającymi wszędzie powszechną pogardę. Mądrość czerpiecie z wikipedii, a wasze "śmieszne" teksty nawet nie wiem skąd, ale założę się, że wstyd byłoby wejść na taką stronę. Ponadto traktujecie internet śmiertelnie poważnie. Owszem, to nie wasi przeciwnicy się jarają, że komuś wirtualnie dołożą, lecz właśnie wy. Ile tak na prawdę jesteście warci pokazał waszemu "hersztowi" chaoskowi user nowgoinsane. Zresztą chaosowi każdy głupi by to pokazał. W realnym świecie nawet phs go ciśnie jedną ręką. Inny wasz kolega podniecał się do Szadzi, że ma kastet, a jak przyszło co do czego, to podkulił uszy, pociągnął ją za rękę i najnormalniej w świecie spierdolił. Szkoda, bo jakby przyburzył, to miałbym kastet za free ; d Podsumowując: Zapraszam do debacji pseudoelite internetu. Szczekajcie pieski
AHAAHAHAHAAHAHAHAAHAH
Te tardy twierdzą, że ja traktuję internet poważnie? Weź się pierdolnij o sosne. Może zmądrzejesz. |
Nie no skądże, nie ma nawet cienia podejrzenia co do twojej osoby, biorąc pod uwagę nawet fakt co do trzech niezależnych for.
Kurwa, człowieku, nie widzisz, że się pogrążasz? |
Jeśli twierdzisz, że założyłem tamten temat na poważnie, to jesteś mega spierdolonym człowiekiem. Tak więc umrzyj, a nikt po tobie nie zapłacze. Btw więcej wazeliny. Może cie chaos przyjmie do tego pierdolnika.
Last edited by Michald13 on 14 Mar 2010 10:25 am; edited 1 time in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#11 Posted: 14 Mar 2010 10:25 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | rotto wrote: | | e-drama jest dla mnie jak rodzina |
W e-dramie też cie wykorzystują seksualnie? ; DDD |
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#12 Posted: 14 Mar 2010 10:26 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Michald13 wrote: | | rotto wrote: | | e-drama jest dla mnie jak rodzina |
W e-dramie też cie wykorzystują seksualnie? ; DDD |
 |
Sorki, musiałem ;p _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
|
#13 Posted: 14 Mar 2010 10:26 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | e-drama jest dla mnie jak rodzina |
Zamknij mordę, pryszczaty, zakompleksiony nastolatku.
Wyładowujesz swoje napięcia spowodowane życiowymi porażkami w internecie. Musisz się tu dowartościować, gdyż w prawdziwym życiu jesteś pomiatanym gównem, wzbudzającym wszędzie powszechną pogardę. Mądrość czerpiesz z wikipedii, a twoje "śmieszne" teksty nawet nie wiem skąd, ale założę się, że wstyd byłoby wejść na taką stronę. Ponadto traktujesz internet śmiertelnie poważnie. |
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#14 Posted: 14 Mar 2010 10:28 am Post subject: |
|
|
hahaa kurwa skąd taki cytat?
znowu jakiś debil na d2jsp się pojawił? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#15 Posted: 14 Mar 2010 10:28 am Post subject: |
|
|
| Hastner wrote: | | rotto wrote: | | e-drama jest dla mnie jak rodzina |
Zamknij mordę, pryszczaty, zakompleksiony nastolatku.
Wyładowujesz swoje napięcia spowodowane życiowymi porażkami w internecie. Musisz się tu dowartościować, gdyż w prawdziwym życiu jesteś pomiatanym gównem, wzbudzającym wszędzie powszechną pogardę. Mądrość czerpiesz z wikipedii, a twoje "śmieszne" teksty nawet nie wiem skąd, ale założę się, że wstyd byłoby wejść na taką stronę. Ponadto traktujesz internet śmiertelnie poważnie. |
Wyczuwam, ze te fragmenty beda sie przez najblizsze dni ciagnely za postami DnB |
|
| Back to top |
|
 |
Maciey
|
#16 Posted: 14 Mar 2010 10:28 am Post subject: |
|
|
| Maciey wrote: | | Michald13 wrote: | | Maciey wrote: | | Michald13 wrote: | Jesteście w większości pryszczatymi, zakompleksionymi nastolatkami (ewentualnie 2x letnimi pasywkami). Wyładowujecie swoje napięcia spowodowane życiowymi porażkami w internecie. Musicie się tu dowartościować, gdyż w prawdziwym życiu jesteście pomiatanymi gównami, wzbudzającymi wszędzie powszechną pogardę. Mądrość czerpiecie z wikipedii, a wasze "śmieszne" teksty nawet nie wiem skąd, ale założę się, że wstyd byłoby wejść na taką stronę. Ponadto traktujecie internet śmiertelnie poważnie. Owszem, to nie wasi przeciwnicy się jarają, że komuś wirtualnie dołożą, lecz właśnie wy. Ile tak na prawdę jesteście warci pokazał waszemu "hersztowi" chaoskowi user nowgoinsane. Zresztą chaosowi każdy głupi by to pokazał. W realnym świecie nawet phs go ciśnie jedną ręką. Inny wasz kolega podniecał się do Szadzi, że ma kastet, a jak przyszło co do czego, to podkulił uszy, pociągnął ją za rękę i najnormalniej w świecie spierdolił. Szkoda, bo jakby przyburzył, to miałbym kastet za free ; d Podsumowując: Zapraszam do debacji pseudoelite internetu. Szczekajcie pieski
AHAAHAHAHAAHAHAHAAHAH
Jeśli twierdzisz, że założyłem tamten temat na poważnie, to jesteś mega spierdolonym człowiekiem. Tak więc umrzyj, a nikt po tobie nie zapłacze. Btw więcej wazeliny. Może cie chaos przyjmie do tego pierdolnika. |
Więcej się tłumacz, że masz wyjebane na internet, niewątpliwie osiągasz tym swój cel ;D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#17 Posted: 14 Mar 2010 10:29 am Post subject: |
|
|
| Maciey wrote: | | Michald13 wrote: | | rotto wrote: | | e-drama jest dla mnie jak rodzina |
AHAAHAHAHAAHAHAHAAHAH
Jeśli twierdzisz, że założyłem tamten temat na poważnie, to jesteś mega spierdolonym człowiekiem. Tak więc umrzyj, a nikt po tobie nie zapłacze. Btw więcej wazeliny. Może cie chaos przyjmie do tego pierdolnika. |
Więcej się tłumacz, że masz wyjebane na internet, niewątpliwie osiągasz tym swój cel ;D |
Nie tłumaczę się. Napierdalam się z twojego genetycznego spierdolenia. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
|
#18 Posted: 14 Mar 2010 10:30 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Maciey wrote: | | Michald13 wrote: | | rotto wrote: | | e-drama jest dla mnie jak rodzina |
AHAAHAHAHAAHAHAHAAHAH
Więcej się tłumacz, że masz wyjebane na internet, niewątpliwie osiągasz tym swój cel ;D |
Nie tłumaczę się. Napierdalam się z twojego genetycznego spierdolenia. |
Jakim Ty jesteś kurwa zakompleksionym małoletnim dupkiem, tak bardzo, że aż do przesady. Zwłaszcza, na punkcie swojego wieku, a zaraz po tym wyglądu. Bez przerwy mówisz o tym, że jesteś młody, ale masz to gdzieś i nie wstydzisz się tego. Gówno prawda, zasłaniasz się co tylko Ci wpadnie w ręce. Podczas gdy inni robią to by się wygłupić, ty w tym czasie podbudowujesz swoje alter ego. Zacznij wreszcie dorastać bo śmieszny jesteś. Dodatkowo jesteś pozerem, po raz kolejny zasłaniając siebie i próbując być kimś innym. Jeszcze raz powtórzę, jesteś nikim, nieudacznikiem który na forum o grach komputerowych dowartościowuje (i co przykre) udaje mu się to -- głównie w oczach osób Twojego pokroju. Z góry napomnę, że uzasadnienie "to tylko internet" jest żadne. Nawet gdy się puści wodze fantazji, nie przestaje się być sobą. Ty po prostu taki jesteś, ofiara w życiu poza monitorem i gdy siadasz już przed nim, automatycznie rośnie Twoje samopoczucie.
Oczywiście nie należy wytykać palcami, że tak samo zachowują się inni (bojan, bobsą itp) ponieważ oni mają sieczkę zamiast mózgu i to jest inny temat do dyskusji.
Wiek nic nie znaczy ? Udowodnij mi to w takim razie. |
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#19 Posted: 14 Mar 2010 10:31 am Post subject: |
|
|
AHAAHAHAHAAHAHAHAAHAH
co za jebany debil, nakręcaj dalej komedie pajacu ; DDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#20 Posted: 14 Mar 2010 10:31 am Post subject: |
|
|
maciey ty smieciu
dziekuje dobranoc _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|