Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

Starszy użytkownik

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
MERCEDRES

Group: Members
Gold: 0.00

pl.gif

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 03 Mar 2010 09:35 am    Post subject: Starszy użytkownik Reply with quote

Tak, zrobi mi ktoś siga?

Donor:
Clan: Jagshemash

uk.gif

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 03 Mar 2010 09:36 am    Post subject: Reply with quote

nickname z d2jsp ? :>
Back to top
View user's profile Send private message
MERCEDRES

pl.gif

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 03 Mar 2010 09:37 am    Post subject: Reply with quote

Hansoloxd/Mercedres/bulbasaur_ger/gruby666/hiszpan/mrcn

Donor:
Gold: 3.30
Clan: Retardacja

pl.gif

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 03 Mar 2010 09:38 am    Post subject: Reply with quote

Gdzie mogę znaleźć twoje opowiadania ? sad

Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta

baroza wrote:
trącam penisem dzieci
Back to top
srubokret

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 03 Mar 2010 09:38 am    Post subject: Reply with quote

Powrót uckich skurwieli? briggrin
Back to top
Hastner

Gold: 5.10

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 03 Mar 2010 09:39 am    Post subject: Reply with quote

Maciek gnojek aka rotto zrobi
Back to top
winghaven

Gold: 186.30
Clan: D3JSP

se.gif

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 03 Mar 2010 09:39 am    Post subject: Reply with quote

MERCEDRES wrote:

hello derisive

Polewka Team ; )
Back to top
Tradek

Gold: 0.30
Clan: D3JSP

ca.gif

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 03 Mar 2010 09:39 am    Post subject: Reply with quote

MERCEDRES wrote:

tych cwelow kojaze ;DDDDDDDDDDD

pl.gif

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 03 Mar 2010 09:42 am    Post subject: Reply with quote

Fatality wrote:
Gdzie mogę znaleźć twoje opowiadania ? sad

http://trenuje2.yoyo.pl
srubokret wrote:
Powrót uckich skurwieli? briggrin

MEJBI BEJBI

winghaven wrote:
MERCEDRES wrote:

hello derisive

witam
Tradek wrote:
MERCEDRES wrote:

; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDwypierdalajDDDDDDDDDDDDDD

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 03 Mar 2010 09:45 am    Post subject: Reply with quote

z kolegami sie ustawilismy z kolegami tzn ; ja bjnrox almost sellahuj i pshemas na przejazdzke nad morze polskie baltyckie to u gory na mapie wiecie i jak wsiedlsimy do pociagu jakas dupa kazala wysiadac bo smierdzimy to my jej front kicka na morde zwiazalismy ja i wrzucilismy do kibla no dobra koniec problemu i weszlismy do przedzialu gdzie siedzial jakis moher to jej z kopa na morde i wjebalismy ja do srocza razem z tamta szlora i rozsiedlismy sie ale ciasno bylo to wyrwalismy sciane miedzy przedziałami i zajebalismy kijamy tych co siedzieliw w drugim i zjedlismy kurwa bo glodni bylismy ale juz trzeba bylo wysiadac i okazalo sie ze tiesto gra nastepnego dnia to by poszlismy do sklepu golfowego po kije bo nie lubimy tego zyda i kupilismy tam jeszcze ksiazke elizy orzeszkowej bo tam akurat byla promocja a sellah chcial ja dostac bo mowi ze dobrze sie z niej napierdala starego jak nie chce dac renty no to kupil i poszlismy na molo a tam jakis ksiadz stal to my mowimy MUKA a on na to GRZESZNICy to my do niego co on ze co on se wyobraza zeby tak do nas mowic i zaczal nas napierdalac reka bo ryju i zajebalem mu bo nie wytrzymalem i pierdolnalem go w morze a on krzyczal ze juz nie moze to my pierdolnelismy mu jeszcze kamieniem w leb i sie zanurzyl i sie nie wynurzyl i nie wiedzialem czemu ale chuj mnie to obchodzi a i jeszcze jak trzasnalem w morde go to mu wypadl zloty szyling i wzeilsmy go pozniej do grania w monete o spiwor bo bylo 5 ale jebany pshemo wzial tego szylinga i podcial gardlo ratownikowi wopru no i tak dzien minal nam bo musielismy schowac zwłoki no i nastepnego dnia na tiesto bylismy juz z kijami i zaczynamy tam napierdalac kazdego dresiarza ale mi bjn wyjebal bo od dupy strony wygladale na ochroniarza bo przypakowany hehe ale almost zaraz podbiegl i zajebal vbojanowi gumowym chujem w czolo i mu chuj wyrosl z uszu i my taka zaskoczka dobra na teisto baunsowalismy ale znowu sie burdy zrobily bo przyjechala arka gdynia to my zadwonilismy
do wuja bo on ma trzydziesci mysliwcow i ich zbombardowal i my w brecht jak to zobaczylismy i z tylu tsunami lecialo bo almost wpadl do wody bo z mola skakał akurat wtedy to pshemek wzial sila woli to tsunami wrocil do morza z powrotem bo nie lubi sie moczyc i w ogole byc mokry jebany brudas ale ja nie o tym bo ostatnio chcailem kupic psa i tam byl taki fajny to wzialem go wpierdoliłem do wora i uciekam a za mna chlopaki z kozin ci co im najebałem juz kieds to ja wzialem zrobilem szybko pułapke i oni wpadli w dół a ja ich polałem kwasem mlekowym zeby mieli zakwasy ale kurwa nie zadziałało no to wzialem spierdolilem do lodzi

briggrin
Back to top
Puczman

Gold: 45.47
Clan: Cult

zi.gif

Status:
Warn:

Post#11 Posted: 03 Mar 2010 09:46 am    Post subject: Reply with quote

Tradek wrote:
MERCEDRES wrote:

sleep

A ciebie witam
Back to top
Fatality

Donor:
Gold: 3.30

pl.gif

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 03 Mar 2010 09:46 am    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:
z kolegami sie ustawilismy z kolegami tzn ; ja bjnrox almost sellahuj i pshemas na przejazdzke nad morze polskie baltyckie to u gory na mapie wiecie i jak wsiedlsimy do pociagu jakas dupa kazala wysiadac bo smierdzimy to my jej front kicka na morde zwiazalismy ja i wrzucilismy do kibla no dobra koniec problemu i weszlismy do przedzialu gdzie siedzial jakis moher to jej z kopa na morde i wjebalismy ja do srocza razem z tamta szlora i rozsiedlismy sie ale ciasno bylo to wyrwalismy sciane miedzy przedziałami i zajebalismy kijamy tych co siedzieliw w drugim i zjedlismy kurwa bo glodni bylismy ale juz trzeba bylo wysiadac i okazalo sie ze tiesto gra nastepnego dnia to by poszlismy do sklepu golfowego po kije bo nie lubimy tego zyda i kupilismy tam jeszcze ksiazke elizy orzeszkowej bo tam akurat byla promocja a sellah chcial ja dostac bo mowi ze dobrze sie z niej napierdala starego jak nie chce dac renty no to kupil i poszlismy na molo a tam jakis ksiadz stal to my mowimy MUKA a on na to GRZESZNICy to my do niego co on ze co on se wyobraza zeby tak do nas mowic i zaczal nas napierdalac reka bo ryju i zajebalem mu bo nie wytrzymalem i pierdolnalem go w morze a on krzyczal ze juz nie moze to my pierdolnelismy mu jeszcze kamieniem w leb i sie zanurzyl i sie nie wynurzyl i nie wiedzialem czemu ale chuj mnie to obchodzi a i jeszcze jak trzasnalem w morde go to mu wypadl zloty szyling i wzeilsmy go pozniej do grania w monete o spiwor bo bylo 5 ale jebany pshemo wzial tego szylinga i podcial gardlo ratownikowi wopru no i tak dzien minal nam bo musielismy schowac zwłoki no i nastepnego dnia na tiesto bylismy juz z kijami i zaczynamy tam napierdalac kazdego dresiarza ale mi bjn wyjebal bo od dupy strony wygladale na ochroniarza bo przypakowany hehe ale almost zaraz podbiegl i zajebal vbojanowi gumowym chujem w czolo i mu chuj wyrosl z uszu i my taka zaskoczka dobra na teisto baunsowalismy ale znowu sie burdy zrobily bo przyjechala arka gdynia to my zadwonilismy
do wuja bo on ma trzydziesci mysliwcow i ich zbombardowal i my w brecht jak to zobaczylismy i z tylu tsunami lecialo bo almost wpadl do wody bo z mola skakał akurat wtedy to pshemek wzial sila woli to tsunami wrocil do morza z powrotem bo nie lubi sie moczyc i w ogole byc mokry jebany brudas ale ja nie o tym bo ostatnio chcailem kupic psa i tam byl taki fajny to wzialem go wpierdoliłem do wora i uciekam a za mna chlopaki z kozin ci co im najebałem juz kieds to ja wzialem zrobilem szybko pułapke i oni wpadli w dół a ja ich polałem kwasem mlekowym zeby mieli zakwasy ale kurwa nie zadziałało no to wzialem spierdolilem do lodzi

briggrin

Te opowiadania niszczą psychikę briggrin Ja najbardziej lubie to z taksówkarzami briggrin

Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta

baroza wrote:
trącam penisem dzieci
Back to top
cez

Donor:
Clan: Jagshemash

uk.gif

Status:
Warn:

Post#13 Posted: 03 Mar 2010 09:48 am    Post subject: Reply with quote

MERCEDRES wrote:

ruwniesz witą
Back to top
2 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway