Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 156 Gold: 0.00 Clan: Wypierdalaj
Status: Warn: Reputation: 0
#1Posted: 03 Mar 2010 05:33 am Post subject: ajĆ ajć ajć
Na pOoLiSzu znÓóW BaBka sieM CzePiaŁa zE rySujeM nA LesSoOnSsaCh... x///. sZaL... x//. aLe pRzeCierZ jA bardZ. ŁadNiE rySujeM.. x//. sZaL.. x//. wiDaĆ żE Mi zaZdrOoŚśCi TaLenTu.. x///. sOosNa.. x//. JutrOo jaK cOoŚ naMaLujeM nA jaKiejŚś LesOonS tOo pRzeSkanUjeM i wrZuCeM nA bLoOgaSka.! xdd. AjĆć.!
dOopierOo dziŚś mÓógŁ dOo mNie pRzyjŚśĆ MóÓj HasBenD(mOonŻ) tOomÓóŚś (zĘBym mU daŁa pRezEn(w seNsie mÓóJ tOorT, cOo gOo pieKłaM w PrzeDjeSteRdaY)) i sieM baRdz. zDziwiŁ jaK mU gOo wyCiOongNeŁaM z LodÓówKi.! AjĆć.! xdd. nOo i Mu uKrOoiŁaM (w seNsie nOożEm) aLe trOocHeM rOozDziabDziŁ i Nie cHciaŁ sieM krOoiĆć a pOoteM wZieŁaM wienKsZy nÓóż Oo teN dOo MasŁa sieM caŁy uBrÓódziŁ... x///. sZaL... sOosNa.. x//.
Last edited by hgo on 03 Mar 2010 05:35 am; edited 1 time in total _____________________
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
#13Posted: 03 Mar 2010 09:32 am Post subject: Re: ajĆ ajć ajć
rogufka wrote:
Na pOoLiSzu znÓóW BaBka sieM CzePiaŁa zE rySujeM nA LesSoOnSsaCh... x///. sZaL... x//. aLe pRzeCierZ jA bardZ. ŁadNiE rySujeM.. x//. sZaL.. x//. wiDaĆ żE Mi zaZdrOoŚśCi TaLenTu.. x///. sOosNa.. x//. JutrOo jaK cOoŚ naMaLujeM nA jaKiejŚś LesOonS tOo pRzeSkanUjeM i wrZuCeM nA bLoOgaSka.! xdd. AjĆć.!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum