#1Posted: 17 Nov 2014 08:15 am Post subject: 29 listopada jade na mastodon do birmingham :D
Bedzie zajebiscie
W ogole teraz zapierdalam w chujowej robocie zbieram na mikrofony do perkusji i bede nagrywal covery na yt . Z 30 coverow umiem zagrac mastodona, toola, the mars volty, porcupine tree, zrobie fanpage na facebooku i zobaczymy jak mi pojdzie xD. Bede nagrywal covery, ktore ludzie mi powiedza zebym zagral, bede bral requesty jak mi sie spodobaja jakies kawalki, kotre mi ludzie zaproponuja, w ten sposob bede ciagle nagrywal . Oby byli chetni!
A we wrzesniu o ile sie dostane ide do collegu na music level 2 i potem chce isc n a music technology, chce miec swoje studio u siebie w domu, wiedza z collegu mi sie przyda. I potem bede nagrywal wlasny material xD
A robote mam chujowa kurwa, pakuje paczki na palete i potem ofoliowac to i zaprowadzic do lodowki . Ale kase zarabiam, mam z nimi kontrakt do konca stycznia. 7funtow na godzine kurwa, wczesniej bylem w robocie na nocki przez dlugi czas, malem 10 funtow na godzine, ale to bylo tylko zastepstwo bo jeden typ sobie palca skaleczyl w robocie i musialem za niego chodzic . A robota byla zajebista kurwa, w ogole sie w niej nie meczylem, i w ogole kurwa.
W OGOLE MAM TROCHE KASY ODLOZONE I SIE ZASTANAWIAM CZY KUPIC MACBOOK PRO RETINA CZY JEDNAK NIE NIE WIEM CZY MI SIE DO COLLEGU PRZYDA, PRZEDWCZORAJ KUPILEM SOBIE LAPKA DO GIER
co ty tam bełkoczesz psychicznie chora spierdolino ? Masz omamy ze spierdolenia, weź zajeb robert fripp zappie, bo się nie ogarnia _________________ This user's signature has been disabled
widziałem, śmieciu, sam wrzucałeś tutaj filmiki, chyba że to twoja druga osobowość, w takim razie wypierdalaj i wróć jak się "przełączysz" _____________________ NEWER BIEDAKU
moim zdaniem frank, masz niesamowite skillsy i bardzo męski, wrecz radiowy glos, do tego bujna wyobraznie i umiejetnosc bezustannego pierdolenia niesmiesznych glupot tak wiec twoje gejmpleje rozkurwia kosmos
imo bedzie to wygladac tak
frank zappa > rock > rojo > reszta smieci
moze dasz rade nawet przebic tego szwedzkiego gejusa, ktory zdominowal yt swoimi produkcjami dla czternastolatek, ale to musialbys zapuscic pedalska grzywke i nauczyc sie piszczec jak dziewczynka, zakladam ze to drugie juz umiesz
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum