#1Posted: 05 Apr 2012 12:13 pm Post subject: kurwa co tu robic
nudze sie ze ja pierdole, chyba zaraz komus zajebie _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
pogoda taka z dupy ze rzygam kurwa, nie wiem co mam robic kurwa juz w tym domu
juz zwalilem jakby co _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
nawet z nudow czytam juz komentarze na demotach _____________________
Ne)V(eR wrote:
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum