moja młodość mi sie przypomina Kurde ile to już lat temu tego słuchałem... To samo np. Pozytywka... Ehhh chciałbym wrócić do tych szczenięcych lat... Życie było proste... A oni mi pomagali... _____________________
ej czy ktos wie co sie porobilo z tymi chlopakami? ogolnie nie lubie komercji ale ten kawalem rozjebal polska scene> uwazam go za klasyk!!!
Ew. Dziś słucham rocka, metalu.. Rap nie jest już dla mnie. Ale tej piosenki nie porzucę nigdy. Jest zbyt bliska memu sercu, zbyt prawdziwa, zbyt autopsyjna.. I wcale nie trzeba tony gołych dup w teledysku, by ludzie zwrócili na to uwagę. To właśnie jest prawdziwa muzyka. Ona jest ponadpokoleniowa, ona łamie bariery między różnymi typami muzyki. Wierzę, że moje dzieciaki jak i wnuki będą tego słuchać~! Peace~~
czekaj fixne ci kolego
[url][img]www.youtube.com/watch?v=RFfVBTleZEU&feature=related[/img][/url]
kurde jednak nie dziala , to forum jest 100% bugged _____________________
moja młodość mi sie przypomina Kurde ile to już lat temu tego słuchałem... To samo np. Pozytywka... Ehhh chciałbym wrócić do tych szczenięcych lat... Życie było proste... A oni mi pomagali...
Jest zaje....ta!! ma taką energię!!! jak mam krucho, to zwłaszcza wtedy lubię jej słuchac i to na pare!! a mam na czym!! sąsiedzi już przywylki że czasem tak właśnie mam:)i często właśnie DRAGO STEA DIN.. wtedy u mnie rządzi! zresztą mam fajnych sąsiadów w wiekszości- pozdrówki i WSZYSTKIE ŁAPKI W G Ó R E E E!!!
Ze względu na specyficzny charakter utworu zdecydowaliśmy się na zablokowanie komentarzy i ocen, by nie zepsuły świątecznego klimatu, który chcieliśmy nim przekazać.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum